Juni 2007: Kumulativ oppdatering for Media Center for Windows Vista

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 935652 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt

Pň denne siden

Sammendrag

Microsoft har gitt ut den kumulative oppdateringen for Media Center for Windows Vista fra juni 2007. Denne samleoppdateringen er beregnet pň datamaskiner som kj°rer Windows Vista Home Premium eller Windows Vista Ultimate.

Mer informasjon

Problemer som l°ses av denne oppdateringen

I tillegg til hurtigreparasjonene som finnes i oppdateringene under "Informasjon om erstatning av hurtigreparasjoner", inneholder den kumulative oppdateringen for Media Center for Windows Vista fra juni 2007 f°lgende oppdateringer:
  • Flere hurtigreparasjoner for Media Center Extensibility Platform
  • En oppdatering til komponenten Digital Cable Card for ň gi bedre st°tte til samhandling mellom den digitale kabelmottakeren, CableCARD og Media Center

Informasjon for Windows Media Center Extender-enheter

Windows Media Center Extender-enheter, for eksempel Microsoft Xbox 360, bruker nettverkspunkter til ň kommunisere via nettverket med datamaskiner som kj°rer Windows Vista Home Premium eller Windows Vista Ultimate. Denne samleoppdateringen inneholder oppdateringer til Windows Media Center-programmer som kan ha vŠrt konfigurert som "godkjent" eller "tillatt" av en brannmur fra en tredjepart. Hvis du bruker en brannmur fra en tredjepart, kan det hende du mň oppdatere brannmuren manuelt for ň gi de nye versjonene av disse programmene tilgang til portene. Hvis du ikke utf°rer disse brannmuroppdateringene, er det ikke sikkert du kan koble Windows Media Center Extender-enheten til Media Center-datamaskinen.

Informasjon om nedlasting

Hvis du vil fň tak i den kumulative oppdateringen for Media Center for Windows Vista fra juni 2007, kan du laste den ned fra webomrňdet for Windows Update eller fra Windows Download Center.

Webomrňdet Windows Update

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=nb-no

Windows Download Center

F°lgende filer kan lastes ned fra Microsoft Download Center:
Kumulativ oppdatering for Media Center for Windows Vista
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned KB935652-pakken nň.
Kumulativ oppdatering for Media Center for Windows Vista for x64-baserte systemer
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned KB935652-pakken nň. Utgivelsesdato: 26.06.07

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-st°ttefiler, kan du klikke f°lgende artikkelnummer for ň vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik laster du ned Microsoft-st°ttefiler fra elektroniske tjenester
Microsoft har s°kt etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig den datoen filen ble gjort tilgjengelig. Filen er lagret pň servere med forbedret sikkerhet som bidrar til ň forhindre at uvedkommende gj°r endringer i filen.

Egenskaper

Artikkel-ID: 935652 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 1.8
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
N°kkelord:á
kbnosurvey kbarchive kbvistasp1fix kbfix kbexpertisebeginner kbwinvistapostrtmfix kbqfe atdownload KB935652