Megjelent a Windows Vista rendszer Windows BitLocker meghajtótitkosítási szolgáltatást tartalmazó verzióihoz elérhető szoftverfrissítés

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 935509 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A cikk a 935509. számú szoftverfrissítést ismerteti. Ez a frissítés az érintett termékeket felsoroló szakaszban található azon Windows Vista rendszerekre alkalmazható, amelyek tartalmazzák a Windows BitLocker meghajtótitkosítási szolgáltatást.

Megjegyzés: Ez a szoftverfrissítés a Windows Vista Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag telepítésének az előfeltétele. A frissítés növeli a Windows Vista SP1 telepítésének vagy eltávolításának megbízhatóságát.

További információ

A Windows Vista SP1 telepítése előtt végre kell hajtania két-három frissítést. Az, hogy mely frissítésekre van szükség, attól függ, hogy a Windows Vista melyik kiadásának frissítése a cél. A 935509. számú előfeltétel-frissítés csak a Windows Vista Enterprise és a Windows Vista Ultimate kiadásokon alkalmazható. A jelen cikkben tárgyalt többi előfeltétel-frissítés a Windows Vista összes kiadására telepíthető.

Ezek a frissítések a rendszeres havi frissítések részeként még a Windows Vista SP1 megjelenése előtt eljutnak a legtöbb felhasználóhoz a Windows Update szolgáltatáson keresztül. Telepítésük más, a számítógép újraindítását igénylő frissítésekkel együtt történik, így nem lesz szükség további újraindításra. Az eljuttatásnak ez a módja ennek köszönhetően leegyszerűsíti az előfeltétel-frissítések telepítését.

Azoknak a felhasználóknak, akik a Windows Vista SP1 szervizcsomagot nem a Windows Update szolgáltatáson keresztül, hanem önálló telepítőprogrammal telepítik, nem kell külön telepíteniük az előfeltétel-csomagokat. Ezeket a csomagokat, ha szükséges, az önálló telepítő fogja telepíteni.

A Windows Vista SP1 telepítéséhez az alábbi három frissítés szükséges, amelyek alkalmazása azonban akkor is ajánlott, ha a cél nem a Windows Vista SP1 telepítése. Ezek a frissítések ugyanis javítják a jövőbeni Microsoft-frissítések telepítésének megbízhatóságát és teljesítményét.
 • Az 935509. számú frissítés a Windows BitLocker meghajtótitkosításra alkalmas számítógépek megfelelő kezeléséhez szükséges. Ez a frissítés csak a Windows Vista alábbi, Windows BitLocker meghajtótitkosítást tartalmazó kiadásaira telepíthető:
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Ultimate
  Alkalmazására a Windows Vista SP1 szervizcsomagnak az említett kiadásokon való sikeres telepítéséhez és eltávolításához van szükség.
 • A 938371. számú frissítés néhány olyan belső komponens frissítését hajtja végre, amelyekre a Windows Vista rendszernek a Service Pack 1 csomag megbízhatóbb telepítéséhez és eltávolításához van szüksége. Ezt a frissítést a Windows Vista SP1 telepítése előtt külön kell telepíteni annak biztosítása érdekében, hogy a szervizcsomag a számítógépre telepíthető, illetve onnan eltávolítható legyen. Erre a frissítésre a Windows Vista összes kiadásán szükség van az SP1 szervizcsomag telepítéséhez és eltávolításához. A frissítés a Windows Update webhelyen lesz elérhető, közvetlenül a 935509. számú frissítés megjelenése után, illetve a Windows Vista SP1 megjelenése előtt.
 • A 937287. számú előfeltétel-csomag a Windows Vista telepítőszoftveréhez tartalmaz frissítéseket. A telepítőszoftver az a komponens, amely a szoftverfrissítések, a nyelvi csomagok, a választható Windows-szolgáltatások és a szervizcsomagok telepítését és eltávolítását kezeli. Erre a frissítésre a Windows Vista összes kiadásán szükség van az SP1 szervizcsomag telepítéséhez és eltávolításához. A frissítés a Windows Update webhelyen lesz elérhető, közvetlenül a 935509. számú frissítés megjelenése után, illetve a Windows Vista SP1 megjelenése előtt.

Frissítési információk

A 935509. számú szoftverfrissítés a Windows Update webhelyen érhető el, és a következő módon szerezhető be:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd a Vezérlőpult parancsra, végül a Biztonság parancsra.
 2. A Windows Update csoportban kattintson a Frissítések keresése parancsra.

Előfeltételek

A frissítés telepítésének nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

A frissítés telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Frissítések helyettesítése

A frissítés nem helyettesít más, korábban megjelent frissítéseket.

Információk a frissítés eltávolításával kapcsolatban

A frissítés nem távolítható el.

További információ

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 935509 - Utolsó ellenőrzés: 2008. január 14. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbpubtypekc atdownload kbexpertisebeginner kbwinvistapostrtmfix KB935509
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com