Este posibil ca unele aplicații terțe să nu pornească și să primiți un mesaj de eroare când porniți computerul: „Relocalizare ilegală DLL de sistem”

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 935448 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când porniți un computer pe care se execută Microsoft Windows XP cu Service Pack 2, este posibil ca anumite aplicații terțe să nu pornească. În plus, poate apărea următorul mesaj de eroare:
nume_executabil_aplicație - Relocalizare ilegală DLL de sistem

DLL-ul de sistem user32.dll a fost relocalizat în memorie. Aplicația nu se va executa corespunzător. Relocalizarea a avut loc, deoarece DLL-ul C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx ocupă un interval de adrese rezervat pentru DLL-urile de sistem Windows. Distribuitorul care furnizează DLL-ul trebuie contactat pentru un DLL nou.
Această problemă se produce atunci când sunt instalate următoarele aplicații terțe:
 • Panoul de control audio Realtek HD
 • ElsterFormular 2006/2007
 • TUGZip
 • CD-Tag
Dacă primiți un mesaj asemănător când utilizați alt program, instalați actualizarea menționată în acest articol din Baza de cunoștințe. Dacă vom confirma că alte programe sunt afectate de această problemă, vom actualiza cu mai multe informații acest articol din Baza de cunoștințe.

CAUZĂ

Această problemă poate apărea după ce instalați actualizarea de securitate 925902 (MS07-017) și actualizarea de securitate 928843 (MS07-008). Fișierul Hhctrl.ocx, conținut în actualizarea de securitate 928843, și fișierul User32.dll, conținut în actualizarea de securitate 925902, au adrese de bază în conflict. Această problemă apare dacă programul încarcă fișierul Hhctrl.ocx file înainte de a încărca fișierul User32.dll.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, utilizați una dintre metodele următoare.

Notă Utilizatorii casnici trebuie să utilizeze mai întâi metoda 1. Însă, dacă actualizarea de securitate 935448 nu este instalată pe computer utilizând Actualizări automate sau Microsoft Update, utilizatorii casnici trebuie să utilizeze metoda 2.

Metoda 1: Instalarea actualizării 935448 utilizând Actualizări automate sau Microsoft Update


Pentru a deschide Microsoft Update, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://update.microsoft.com/microsoftupdate

Metoda 2: Instalarea actualizării 935448 de la Centrul de descărcări Microsoft


Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul 935448.

Data publicării: 03.04.07

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fișierelor de asistență Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele de asistență Microsoft de la serviciile online (articolul poate să fie în limba engleză)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care împiedică modificările neautorizate aduse fișierului.

Metoda 3: Implementarea actualizării 935448 într-o întreprindere, utilizând Windows Server Update Services (WSUS) sau Microsoft Systems Management Server (SMS)

Profesioniști IT pot utiliza WSUS sau SMS pentru a implementa această actualizare într-o întreprindere. Pentru mai multe informații despre MSUS sau SMS, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://technet.microsoft.com/wsus/default.aspx
http://www.microsoft.com/smserver/default.mspx

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre actualizarea de securitate 925902 (MS07-017) și actualizarea de securitate 928843 (MS07-008), faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a le vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
928843 MS07-008: O vulnerabilitate în controlul ActiveX din Ajutorul HTML poate permite executarea de cod la distanță (articolul poate să fie în limba engleză)
925902 MS07-017: O vulnerabilitate din GDI poate permite executarea de cod la distanță (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre argumentele din linia de comandă pentru pachetele de actualizare software Windows, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
262841 Argumentele din linia de comandă pentru pachetele Windows de actualizare software (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre termenii utilizați pentru a descrie actualizările software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft
Produsele producătorilor terți prezentate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în niciun fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 935448 - Ultima examinare: 15 aprilie 2007 - Revizie: 4.1
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition
Cuvinte cheie: 
kbwinxpsp3fix kbfix kbbug kbqfe kbpubtypekc KB935448

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com