Η εφαρμογή COM + δεν μπορεί να ξεκινήσει όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων μοντέλου υπηρεσιών COM + για να εμφανίσετε τα στοιχεία COM + εφαρμογών COM +

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 935315 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο γραμμής εντολών ρύθμισης παραμέτρων μοντέλου υπηρεσιών COM + (Comsvcconfig.exe) την εξακρίβωση των στοιχείων COM + σε μια εφαρμογή COM + ως υπηρεσίες Windows Communication Foundation (WCF). Ωστόσο, το COM + δεν μπορεί να ξεκινήσει η εφαρμογή. Αυτό το ζήτημα είναι πιθανό να προκύψει εάν ισχύει μία ή και οι δύο ακόλουθες συνθήκες:
  • Η εφαρμογή COM + περιλαμβάνει πάρα πολλές COM + στοιχεία.
  • Ο υπολογιστής έχει περιορισμένη πόρους ή ο υπολογιστής βρίσκεται υπό μεγάλο φόρτο εργασίας.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η προετοιμασία της διεργασίας WCF δεν ενημερώνει τη διαδικασία κεντρικού υπολογιστή που αποκρίνεται και πάλι τη διαδικασία εφαρμογής. Εάν η προετοιμασία της διεργασίας WCF καθυστερεί πολύ να προετοιμάσει στοιχεία COM +, η διαδικασία κεντρικού υπολογιστή προϋποθέτει ότι η διαδικασία εφαρμογής δεν ανταποκρίνεται. Στη συνέχεια, η διαδικασία κεντρικού υπολογιστή τερματίζει τη διαδικασία εφαρμογής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια επείγουσα επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Support Services), για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα, ενδέχεται να μην ισχύσουν οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε το Microsoft .NET Framework 3.0 εγκατεστημένη στον υπολογιστή.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Microsoft .NET framework 3.0, εκδόσεις που βασίζονται σε 86 x
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
System.ServiceModel.dll3.0.4506.445,623,80822 Μαρτίου 200722: 14X86
Microsoft .NET framework 3.0, εκδόσεις που βασίζονται σε 64 x
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
System.ServiceModel.dll3.0.4506.445,623,80822 Μαρτίου 200722: 13X64

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, η προετοιμασία της διεργασίας WCF ενημερώνει περιοδικά τη διαδικασία κεντρικού υπολογιστή και το απομακρυσμένης διαδικασίας κλήσης (RPC) το υποσύστημα που εξακολουθεί να αποκρίνεται η διαδικασία εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WCF με το .NET 3.0 Framework, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms735119.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων μοντέλου υπηρεσιών COM +, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms732020.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 935315 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 3.0
  • Windows Communication Foundation
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbbug kbfix kbqfe kbmt KB935315 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:935315

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com