Het oplossen van Windows Genuine Advantage probleem met een product sleutel of volume license key validatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 932300 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Als u een Windows Genuine Advantage (WGA) bericht er is een probleem met de productcode op te geven of het volume license keys voor uw installatie van Microsoft Windows XP of Windows Vista ondervindt, gebruikt u een van de volgende methoden om het probleem te verhelpen.

Windows XP

 • Als u de oorspronkelijke media of het certificaat van Echtheid (COA) met een productcode hebt, de website vergelijken Product sleutel voor oplossing:
  http://www.Microsoft.com/genuine/selfhelp/comparekeys.aspx
  Nadat de validatie is mislukt op de volgende website, selecteert u Uw productcode bijwerken:
  http://www.Microsoft.com/genuine/default.aspx
 • Neem contact op met de leverancier van wie u de software en aanvraag legitieme Windows-software hebt gekocht. Microsoft kan bieden een rapport om uit te leggen van de situatie van de leverancier. Als u deze optie wilt gebruiken, gaat u naar de volgende website om te proberen de validatie:
  http://www.Microsoft.com/genuine/
  Als de validatie is mislukt, selecteert u Bekijk alle opties, en selecteer vervolgens Ga terug naar uw leverancier. Vervolgens volg de instructies voor het terugzetten van uw leverancier voor het ontvangen van legitieme Windows XP-software.
 • Een full packaged product (FPP) versie van Windows XP aanschaffen via de detailhandel.
 • Microsoft stuurt een gratis exemplaar van Windows XP voor klanten die een hoge kwaliteit illegale versie van Windows XP zijn verkocht. U dient het bewijs van aankoop, de illegale CD en een illegale rapport gedetailleerde gegevens over de aankoop bevat. Meer informatie over het WGA-Kit gratis downloaden en toepassen, gaat u naar de volgende website om te proberen te valideren van de software en selecteer vervolgens Bekijk alle opties
  http://www.Microsoft.com/genuine/
  Nadat de validatie is mislukt, klikt u op Gratis WGA-Kit.
 • Windows XP Home of online Pro WGA-Kit kopen tegen een lagere prijs (geraamd op $99 voor Windows XP Home, $149 voor Windows XP Pro). Met deze optie een nieuwe productcode worden per e-mail naar u nadat de betaling is bevestigd. U ontvangt ook de media en het Windows XP-CD per post binnen vier tot zes weken. De kit bevat Windows XP Service Pack 2. Wanneer u de kit, moet u wellicht het besturingssysteem opnieuw moet installeren. De legitieme versie WGA kit aanschaffen, gaat u naar de volgende website om uw software te valideren en selecteer vervolgens Nu kopen Nadat de validatie is mislukt:
  http://www.Microsoft.com/genuine/
  Opmerking Geen kit is beschikbaar voor Windows XP Media Center Edition.
 • Als u er zeker van te zijn dat u gebruikmaakt van legitieme Windows-software en u meer hulp nodig hebt, gaat u naar een van de volgende websites contact opnemen met technische ondersteuning van WGA:
  http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=52029
  http://support.Microsoft.com/default.aspx
  Klik op Selecteer een product, en selecteer vervolgens Windows Genuine Advantage.

Windows Vista

Controleer eerst of uw software met behulp van de juiste productcode is geïnstalleerd. Als een onjuiste productcode is gebruikt probeert bij te werken van de productcode en probeer het vervolgens opnieuw te valideren. Probeer om de productcode bijwerken, voor het valideren van de software op de volgende website:
http://www.Microsoft.com/genuinesupport
Selecteer Nu valideren. Nadat de validatie is mislukt, volg de instructies voor het bijwerken van de productcode en opnieuw te valideren.

De volgende opties zijn beschikbaar wanneer de validatie van de legitieme Windows Vista is mislukt:
 • Neem contact op met de leverancier van wie u de software en aanvraag legitieme Windows-software hebt gekocht.
 • Een full packaged product (FPP) versie van Windows Vista aanschaffen via de detailhandel. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het Windows Vista aanschaffen via de detailhandel:
  http://www.Microsoft.com/windowsVista/getready
 • Technische ondersteuning verkrijgen. In zeldzame gevallen mogelijk te identificeren en oplossen van uw probleem validatie technische ondersteuning nodig. Ga naar de volgende website van Microsoft Genuine Advantage om te bepalen van de beste optie voor technische ondersteuning voor uw probleem, en Zie de sectie "Get Technical Support":
  http://www.Microsoft.com/genuinesupport

Meer informatie

Een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx?displaylang=en

Eigenschappen

Artikel ID: 932300 - Laatste beoordeling: vrijdag 28 juni 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Genuine Advantage
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Basic N
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
Trefwoorden: 
kmcustomerservice kbtshoot kbinfo kbmt KB932300 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 932300

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com