Cum se tratează problema modificării fusurilor orare utilizând instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 931667 - View products that this article applies to.
Important Acest articol conține informații despre modificarea valorilor din registry. Înainte de a face modificări în registry, asigurați-vă că ați realizat o copie de rezervă. Asigurați-vă că știți să restaurați registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul cum se efectuează copierea de rezervă, restaurarea și modificarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
256986 Informații despre registry Windows pentru utilizatorii avansați
Înștiințare
Dacă utilizați Microsoft Office Outlook ca parte dintr-un mediu de mesagerie de firmă, consultați administrația TI înainte să executați orice instrumente sau să aplicați orice actualizări pentru computer.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Ora de vară este un sistem prin care se setează ceasurile înainte, astfel încât răsăritul și apusul soarelui să se producă la o oră mai târzie. Drept urmare, va fi mai multă lumină în a doua jumătate a zilei. Multe țări reglementează ora de vară, dar majoritatea au propriile reglementări privind data de început și de sfârșit a acesteia. Datele de trecere la ora de vară se pot schimba de la an la an și utilizatorii trebuie să-și actualizeze calendarul Microsoft Office Outlook de fiecare dată când se modifică legile sau regulile privind ora de vară. Datele care se încadrează între regulile anterioare de fus orar și regulile curente de fus orar sunt denumite în acest articol „perioada de oră de vară extinsă”.

Acest articol pune accentul pe acțiunile care se pot efectua pentru a gestiona elementele din calendarul Microsoft Outlook care se produc în perioada de oră de vară extinsă. Pentru mai multe informații despre cum să vă pregătiți pentru modificările de setări pentru ora de vară pentru toate produsele Microsoft afectate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/gp/cp_dst

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Glosar de termeni

Rețineți diferențele dintre următoarele elemente din Outlook tratate în acest articol:
 • Rezervare: Un element de calendar pe care utilizatorii îl creează pentru ei înșiși și care nu are alți participanți în afară de organizator.
 • Întâlnire: Un element de calendar pentru care există și alți participanți în afară de organizator.
 • Element de calendar: Un element din calendarul utilizatorului. Acesta poate fi o rezervare sau o întâlnire.

Acțiuni de efectuat

Dacă ați actualizat sistemul de operare, ați executat instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Outlook și ați urmat instrucțiunile pentru intervalul inițial de timp de oră de vară extinsă, nu este necesară nicio acțiune pentru intervalele viitoare de timp de oră de vară extinsă.

Însă, dacă nu ați executat în mod anterior instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Outlook sau ați actualizat în mod manual elementele de calendar pentru schimbările de fus orar, conținutul acestui articol se aplică în continuare. Revizuiți și implementați informațiile din acest articol după cum este necesar. Pentru utilizatorii dintr-un mediu Microsoft Exchange, se recomandă să contactați administratorul Exchange, deoarece este posibil ca instrumentul să se fi executat la nivel de server. Dacă acest lucru este adevărat, nu mai este necesară nicio acțiune. Se recomandă să verificați în calendarul individual și orice calendare de care sunteți responsabil perioada de oră de vară extinsă.

Dacă utilizatorii se află în fusul orar din Ierusalim, din Brazilia centrală sau din zona estică a Americii de Sud, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
943390 Unele elemente de calendar din Outlook se resetează incorect când utilizați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Outlook pentru a efectua reglări în urma modificării orei de vară în anumite fusuri orare (articolul poate să fie în limba engleză)

Microsoft Outlook

În August 2007, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoftź Office Outlookź (instrumentul de actualizare de date de fus orar sau „instrumentul Outlook”) a devenit disponibil la Centrul de descărcări Microsoft. Instrumentul Time Zone Data Update Tool poate actualiza elementele de calendar din Outlook pentru a gestiona modificările de fus orar în timpul perioadei de oră de vară extinsă. Dacă aveți versiuni anterioare ale acestui instrument, eliminați-le din sistem și instalați cea mai recentă lansare.

Instrumentul Time Zone Data Update Tool este necesar pentru a actualiza elementele de calendar care se produc în perioadele de oră de vară extinsă pentru următoarele versiuni de Microsoft Outlook:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002
 • Microsoft Outlook 2000
Microsoft Office Outlook 2007 poate detecta automat modificarea de fus orar și poate solicita procesului care actualizează calendarul unei persoane să respecte noile reguli de schimbare a orei de vară. Însă, instrumentul Time Zone Data Update Tool conține extensii care îmbunătățesc caracteristicile disponibile în Outlook 2007 și se recomandă să fie executat în locul experienței gata configurate Outlook 2007.

Următorul tabel descrie situațiile în care se recomandă să descărcați și să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Outlook 2007 Outlook 2003, Outlook 2002, Outlook 2000
Se recomandă să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, deoarece include multe îmbunătățiri față de instrumentul inclus în Outlook 2007. Executați instrumentul Time Zone Data Update Tool.
În mediile în care se execută Microsoft Exchange Server, se poate utiliza o versiune specială a instrumentului Time Zone Data Update Tool pentru a actualiza mai multe cutii poștale Exchange de pe server.În mediile în care se execută Microsoft Exchange Server, se poate utiliza o versiune specială a instrumentului Time Zone Data Update Tool pentru a actualiza mai multe cutii poștale Exchange de pe server.
Notă Nu este necesar să executați ambele versiuni Outlook și Exchange Server ale instrumentului Time Zone Data Update Tool. Se recomandă să citiți toată documentația despre fiecare instrument și să determinați care dintre ele se potrivește mai bine nevoilor mediului dvs. specific.

Instrumente care se pot utiliza pentru a actualiza ora de vară în aplicațiile care utilizează calendare

Fișierul următor este disponibil pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descărcare
Descărcați acum pachetul cu instrumentul Time Zone Data Update Tool.

Notă Instrumentul Time Zone Data Update Tool trebuie să fie descărcat de la Centrul de descărcări Microsoft și executat de utilizator. Instrumentul Time Zone Data Update Tool va permite utilizatorilor să își actualizeze calendarele pentru a gestiona modificările efectuate în regulile fusurilor orare. Instrumentul Time Zone Data Update Tool nu va fi distribuit prin Microsoft Update sau prin Windows Update.

Data publicării: 31.08.2007

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fișierelor de asistență Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele de asistență Microsoft de la serviciile online (articolul poate să fie în limba engleză)
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cel mai recent software de detectare a virușilor care era disponibil la data publicării fișierului. Fișierul este stocat pe servere securizate care ajută la împiedicarea modificărilor neautorizate aduse fișierului.

Versiunea în limba engleză a acestui instrument are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din elementul Dată și oră din Panoul de control.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișierVersiune fișierDimensiune fișierDataOra
Mso.dll12.0.4518.101416,870,71227.10.200620:26
Tzmove.exe12.0.4518.1062326,52824.08.200723:19
Tzmover.dll12.0.4518.106275,13624.08.200723:19

Când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool fără a utiliza parametri de linie de comandă, se actualizează următoarele elemente Outlook care se produc în timpul perioadei de oră de vară extinsă:
 • Întâlnirile pentru care utilizatorul este organizator și care se află în calendarul implicit al utilizatorului

  Notă Instrumentul poate trimite apoi automat actualizări pentru acele întâlniri către toți ceilalți participanți.
 • Rezervările cu o singură instanță și rezervările periodice create în calendarul său implicit
 • Memento-uri despre poșta electronică, activități și elemente de calendar
O altă versiune a instrumentului Time Zone Data Update Tool este disponibilă pentru serverele care execută Exchange Server. Administratorii pot executa instrumentul pe partea de server pentru a actualiza automat anumite cutii poștale ale clienților. Nu va fi necesară interacțiunea din partea utilizatorului individual.

Pentru mai multe informații despre actualizările Exchange și despre instrumentul Exchange Calendar Update Tool, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
941018 Cum se gestionează ora de vară utilizând instrumentul de actualizare de calendar Exchange (articolul poate să fie în limba engleză)
În plus, administratorii pot gestiona obiectele CDO (Collaboration Data Objects - obiecte de date de colaborare) utilizate de Microsoft Exchange. Un CDO are propriul tabel intern de definiții de fusuri orare, care este independent de definițiile computerului local pentru fusurile orare. Actualizarea CDO modifică fișierele binare CDO pentru a conține informațiile corecte despre fusurile orare. Pentru mai multe informații despre instrumentele și resursele disponibile pentru actualizarea Microsoft Exchange pentru ora de vară, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/DST2007

Rezumat al modificărilor cheie din instrumentul Time Zone Data Update Tool 2.0 pentru Outlook

Instrumentul Time Zone Data Update Tool 2.0 pentru Outlook include următoarele modificări:
 • Toate remedierile rapide efectuate în instrumentul Time Zone Data Update Tool 1.0.2.
 • Remedieri cheie, mai ales cele care permit actualizări precise în Noua Zeelandă și Australia de vest.

  Notă importantă Comportamentul instrumentului lansat anterior este incorect în mai multe moduri atunci când instrumentul se utilizează în Noua Zeelandă și Australia. Microsoft nu oferă suport pentru utilizarea acestui instrument în aceste regiuni anume.
 • O interfață cu utilizatorul simplificată, care nu încurcă utilizatorul final cu opțiuni legate de mutări fizice între fusuri orare. Mutările fizice între fusurile orare trebuie acum să se efectueze utilizând opțiunea de linie de comandă /PHYSICALMOVE.

Succesiunea tipică a acțiunilor de actualizare

Multe medii de lucru cu calendare au un sistem interconectat de programe. De aceea, fiecare program trebuie să fie reglat pentru a permite aplicarea regulilor noi de fusuri orare. Pentru a actualiza computerul pentru perioada de oră de vară extinsă, urmați acești pași pe baza mediului potrivit:
 1. Aplicați actualizările la sistemele de operare Windows pe serverele Windows. Pentru informații suplimentare privind actualizarea sistemului de operare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
 2. Aplicați actualizările pentru sistemele de operare Windows pe stațiile de lucru individuale și aplicați actualizările Windows Mobile pentru toți clienții mobili cu poștă electronică activată. Pentru informații suplimentare privind actualizarea sistemului de operare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
  941898 Este disponibilă o actualizare pentru ora de vară din august 2007 pentru dispozitivele Windows Mobile (articolul poate să fie în limba engleză)
 3. Administratorul TI poate utiliza una dintre următoarele metode:
  • Execută instrumentul Exchange Calendar Update Tool pentru toți utilizatorii afectați, pentru toate serverele afectate sau pentru ambele.
  • Transmite instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook către clienți și permite utilizatorilor să-și actualizeze singuri cutiile poștale.
  • Execută instrumentul Exchange Calendar Update Tool pentru toți utilizatorii afectați, pentru toate serverele afectate sau pentru ambele. Însă, poate să modifice numai rezervările periodice. Apoi, poate solicita utilizatorilor să reprogrameze în calendar rezervările cu o singură instanță care cad în perioada de oră de vară extinsă sau poate să le solicite să execute instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook.
  • Poate să nu execute nici instrumentul de actualizare de calendar Exchange, nici instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook. Solicitați utilizatorilor să examineze calendarele și să reprogrameze elementele după cum este necesar.
  Se recomandă insistent ca administratorii TI să consulte instrumentul Exchange Calendar Update Tool și să ia în considerare toate efectele potențiale care se pot produce în mediile TI și asupra utilizatorului înainte să execute instrumentul Exchange Calendar Update Tool.

  Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vizualiza articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  941018 Cum se gestionează ora de vară utilizând instrumentul de actualizare de calendar Exchange (articolul poate să fie în limba engleză)
 4. Aplică actualizările pentru ora de vară Exchange Server potrivite.

  Următoarea listă este organizată în funcție de versiunea Exchange Server și de nivelul de pachet service pack. Instalați actualizările pentru versiunea dvs. de Exchange, în ordine.

  Exchange 2007
  940006 Descrierea Pachetului 4 de actualizare pentru Exchange 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)
  Pachetul de actualizare 940006 include următoarele remedieri pentru ora de vară:
  • 937656 Apar probleme în Outlook Web Access pentru Exchange 2007 după ce se trece la ora de vară în Noua Zeelandă, în 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)
  • 932561 Rezervările trimise de la o organizație Exchange la alta utilizând Exchange 2007 pot fi incorecte cu o oră dacă una din organizații se află în fusul orar din Australia de vest (articolul poate să fie în limba engleză)
  Exchange 2003 SP2
  926666 Actualizare pentru modificarea orei de vară în 2007 pentru Exchange 2003 Service Pack 2 (articolul poate să fie în limba engleză)
  931915 Actualizare pentru modificarea orei de vară în Newfoundland în 2007 pentru Exchange Server 2003 Service Pack 2 (articolul poate să fie în limba engleză)
  929895 Rezervările trimise între organizații diferite Exchange Server pot fi incorecte cu o oră când una dintre organizații se află în fusul orar din Australia de vest (articolul poate să fie în limba engleză)
  937653 Apar probleme în Exchange Server 2003 după modificările perioadei de oră de vară din Noua Zeelandă din 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)
  Exchange 2003 SP1
  940123 Apar probleme în Exchange 2003 Service Pack 1 după ce se trece la ora de vară în Noua Zeelandă, în 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)
  Notă Dacă executați instrumentul Outlook sau instrumentul Exchange pe un computer client care execută Windows Vista și executați instrumentul pentru cutiile poștale unde fusul orar local este ora standard a Noii Zeelande, trebuie să executați instrumentul a doua oară la data de 1 ianuarie 2008 sau mai târziu. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Limitări și probleme cunoscute.

Pentru utilizatorii din întreprinderile mici sau de domiciliu, sau pentru utilizatori de computere de consum care utilizează Windows și Outlook, dar nu și Exchange Server

 1. Aplicați actualizările la sistemele de operare Windows pe computerele individuale. Pentru informații suplimentare privind actualizarea sistemului de operare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
 2. Descărcați și executați instrumentul Time Zone Data Update Tool de la Centrul de descărcări Microsoft. Pentru aceasta, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=%20E343A233-B9C8-4652-9DD8-AE0F1AF62568

Diferențe între instrumentul Outlook și instrumentul Exchange

Instrumentul pentru server servește doar ca un intermediar pentru instrumentul client. De aceea, instrumentul pentru server nu furnizează semantici care să nu se afle și în instrumentul client, pentru sarcina de actualizare a calendarului unui utilizator. Pe scurt, orice actualizare de memento-uri sau de calendar care se poate efectua prin intermediul instrumentului Exchange se poate efectua în același mod ca și prin instrumentul Outlook.

Orice alte diferențe între instrumentele de pe partea server și cele de pe partea client se referă la modul în care se configurează și se execută. Diferențele nu au legătură cu modul în care aceste instrumente identifică sau actualizează rezervările care trebuie să fie actualizate.

Pentru utilizatori individuali

Descărcați și executați instrumentul Time Zone Data Update Tool de la Centrul de descărcări Microsoft. Pentru aceasta, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=%20E343A233-B9C8-4652-9DD8-AE0F1AF62568
Se recomandă ca utilizatorii să execute instrumentul Time Zone Data Update Tool cât mai curând posibil după ce administratorii TI aplică aceste actualizări serverului care execută Exchange Server.

Pentru mai multe informații despre alte produse Microsoft care sunt afectate de perioada de oră de vară extinsă, vizitați următoarea pagină Web Microsoft privind ora de vară:
http://www.microsoft.com/DST2007

Cum se minimizează efectul perioadei de oră de vară extinse

Pentru a minimaliza încurcăturile produse la nivel de utilizator în timpul perioadei de oră de vară extinsă, urmați acești pași:
 1. Când se organizează o întâlnire în timpul perioadei de oră de vară extinsă, scrieți ora corectă a întâlnirii în linia de subiect sau în corpul mesajului. De exemplu, includeți următorul text în linia de subiect sau în corpul mesajului:
  Întâlnire de planificare a proiectului – 8:30 a.m. PST
 2. Considerați ca suspecte orice elemente din calendar din perioada de oră de vară extinsă. Dacă nu sunteți sigur, verificați ora corectă cu organizatorul.
 3. Pentru a ajuta la urmărirea elementelor de calendar care sunt programate în timpul perioadei de oră de vară extinsă, imprimați calendarele săptămânale pentru perioada de oră de vară extinsă. Faceți aceasta înainte să efectuați următoarele acțiuni:
  1. Aplicați actualizarea Windows care conține definițiile actualizate de fus orar.
  2. Executați instrumentul Time Zone Data Update Tool.
Important După ce instalați regulile noi de fus orar dintr-o actualizare cumulativă de fus orar pentru sistemele de operare Windows, elementele de calendar se creează utilizând definițiile corecte de fus orar. Pentru mai multe informații despre această actualizare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
Când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, el detectează în continuare solicitările de rezervări și întâlniri cu instanță unică pe care le-ați organizat. Instrumentul afișează în continuare aceste elemente care s-au creat la data sau după data la care ați instalat actualizarea Windows de fus orar. Însă, aceste elemente vor fi într-o stare neselectată.

Dacă suspectați că ora este în continuare greșită pentru elemente de calendar create după instalarea actualizării, trebuie să faceți clic pentru a bifa caseta de selectare care apare lângă acele elemente. Însă, după ce se actualizează elementele, executările ulterioare ale instrumentului Time Zone Data Update Tool nu vor detecta elementele pentru corectare.

De ce este necesar instrumentul Time Zone Data Update Tool

Elementele de calendar se creează în Outlook utilizând formatul de oră universală (UTC). UTC este un standard internațional de măsurare a timpului în sistemul de 24 de ore. Informațiile de fus orar pentru Outlook sunt obținute de la sistemul de operare Windows în care se creează elementele de calendar și se obțin la momentul în care se creează elementele de calendar.

De exemplu, o rezervare de la ora 8:00 A.M. de la data de 26 octombrie 2007 în Redmond, Washington, se stochează ca UTC 4:00 P.M. În acest caz, ora de vară nu a început încă și ora din Redmond este cu opt ore înaintea orei UTC.

Când se aplică actualizarea la sistemul de operare Windows pentru a gestiona noile definiții de oră de vară, ora locală a computerului se modifică la ora de vară extinsă. Însă, ora UTC nu se reglează când se reglează ora locală pe computer. De aceea, elementele de calendar care se adaugă la Outlook în timpul perioadei de oră de vară extinsă sunt decalate cu o oră.

Instrumentul Time Zone Data Update Tool este destinat să actualizeze depozitul de date Outlook țintă pentru a reflecta noile reguli de fus orar. Un depozit de date poate fi un fișier .pst, un fișier .ost sau cutia poștală Exchange a utilizatorului, dacă utilizatorul lucrează în mod online.

De exemplu, să presupunem următoarea situație:
 • Windows nu s-a actualizat încă pentru perioada de oră de vară extinsă.
 • Instrumentul Time Zone Data Update Tool nu s-a executat încă pe computer.
 • O rezervare este programată pentru 8:00 A.M. pe data de 15 octombrie 2007 în Redmond.
 • În timpul perioadei de oră de vară extinsă, ora de începere pentru rezervare este setată la 9:00 A.M. în loc de 8:00 A.M.
În acest scenariu, rezervarea este stocată inițial în Outlook ca 4:00 P.M. UTC. Pentru a calcula ora locală în Redmond, se utilizează formula „UTC - 8 ore”. În acest caz, 4:00 P.M. UTC minus 8 este egal cu 8:00 A.M.

Însă, după ce se aplică actualizarea de oră de vară în Windows, ora locală se calculează utilizând formula „4.00 P.M. - 8 ore + 1 or㔠pentru ora de vară. De aceea, ora din întâlnire este setată la 9:00 A.M. Pentru a corecta această problemă, instrumentul Time Zone Data Update Tool trebuie executat pe computer.

Pentru informații suplimentare privind modul în care se acceptă modificările de oră de vară în sistemele de operare Windows, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)

Efectele care se produc când nu se utilizează instrumentul Time Zone Data Update Tool

Dacă nu executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, ora setată pentru rezervări și memento-uri în Outlook va fi greșită cu o oră în timpul perioadelor de oră de vară extinsă. Evenimentele care durează toată ziua se vor întinde pe două zile, deoarece acestea sunt asociate cu un anumit interval de 24 de ore în loc să fie asociate cu o dată individuală.

Cum se actualizează manual elementele de calendar

Instrumentul Time Zone Data Update Tool este destinat să automatizeze procesul de actualizare. Însă, utilizatorii nu trebuie neapărat să execute instrumentul pentru a actualiza elementele de calendar. Aveți posibilitatea să corectați manual orele pentru aceste elemente în timpul perioadei de oră de vară extinsă. Aceasta poate fi o strategie bună pentru utilizatorii care respectă următoarele cerințe specifice:
 • Utilizatorii au elemente periodice care au excepții înainte de perioada de oră de vară extinsă și excepțiile trecute trecute trebuie salvate.
 • Utilizatorii au multe elemente în perioada de oră de vară extinsă care s-au creat utilizând regulile anterioare ale fusului orar și au alte elemente care s-au creat utilizând regulile noi de oră de vară.
 • Utilizatorii doresc să păstreze control complet asupra fiecărui element care trebuie modificat în perioada de oră de vară extinsă.
 • Utilizatorii au executat instrumentul Time Zone Data Update Tool. Însă, instrumentul nu a actualizat un anumit element pe care utilizatorii doresc acum să-l actualizeze manual.
Pentru a modifica manual calendarul, urmați acești pași:
 1. Imprimați o copie a calendarului în timpul perioadei de oră de vară extinsă pentru referință.
 2. Mutați manual la ora corectă rezervările pe care le-ați organizat.
 3. Trimiteți la toți participanții o actualizare pentru întâlnirea pe care ați mutat-o, astfel încât calendarele acestora să arate ora corectă.
 4. Mutați în mod manual toate rezervările cu o singură instanță.
 5. Mutați manual toate rezervările periodice din perioada de fus orar extins.
Rețineți că poate fi necesar să efectuați aceeași procedură pentru toate perioadele viitoare de fus orar extins dacă ați creat elemente de calendar care se vor produce la mai multe luni în viitor în calendarul dvs. Acesta este motivul pentru care se recomandă să utilizați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a corecta calendarul.

Important Dacă alegeți să actualizați manual calendarul, nu executați instrumentul Time Zone Data Update Tool. Dacă executați și instrumentul Time Zone Data Update Tool, este posibil ca elementele actualizate manual să fie supra-corectate. În schimb, așteptați până când trece perioada de oră de vară extinsă, apoi executați instrumentul pentru a corecta automat toate aparițiile viitoare. Când faceți aceasta, nu trebuie să efectuați corecții în mod manual pentru următoarea perioadă de oră de vară extinsă.

Excepțiile elementelor periodice se pot pierde după actualizarea calendarelor

Înainte să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, rețineți că elementele cu excepții se actualizează numai pentru excepțiile viitoare.

Notă Termenul „excepții” se referă la instanțe individuale ale elementului periodic, care s-au modificat separat față de recurență.

Orice excepții din trecut din seria de recurențe se vor pierde după ce utilizați instrumentul Time Zone Data Update Tool. Dacă trebuie să salvați informațiile din excepțiile trecute, se recomandă să actualizați manual elementul periodic.

Diferite scenarii în Outlook

Rezervările se pot crea respectând regulile anterioare de fus orar sau după ce acestea s-au actualizat în Windows. În mod similar, aceste rezervări se pot vizualiza pe computere care continuă să opereze respectând regulile anterioare de fus orar sau care au fost actualizate pentru a reflecta noile reguli de fus orar.

Când vizualizați elemente pe computere cu alte reguli de fus orar decât cele de pe computerul pe care s-au creat, acestea vor fi decalate cu o oră. De exemplu, în cazul în care creați o rezervare utilizând regulile anterioare de fus orar și vizualizați rezervarea cu noile reguli de fus orar, ora rezervării se decalează cu o oră.

Următoarele tabele listează cele patru scenarii care pot exista și acțiunile care trebuie efectuate în aceste cazuri.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Scenariul 1Se creează elemente de calendar conform regulilor anterioare pentru ora de vară, apoi se vizualizează cu acele reguli anterioare
Mediu:Sistemul de operare nu este actualizat pentru a respecta noile reguli de fus orar. Această problemă se poate produce dacă utilizatorii nu primesc actualizări de la Microsoft Updates și nu au efectuat acțiuni pentru a rezolva problema de actualizare a orei de vară.
Stare:Se creează rezervări care au loc în timpul perioadelor de oră de vară extinsă pe computere care nu sunt actualizate pentru a reflecta modificările de oră de vară. În plus, întâlnirile și rezervările se vizualizează în Outlook pe computerele care s-au actualizat pentru a reflecta modificările de oră de vară.
Rezultate:Elementele de calendar se afișează cu ora corectă. Însă, ora de sistem de pe computer este deplasată cu o oră în timpul perioadei de oră de vară extinsă.
Acțiune:Actualizați Windows pentru a reflecta noile reguli pentru ora de vară. După instalarea actualizării Windows, utilizatorii trebuie să execute instrumentul Time Zone Data Update Tool.
Pentru mai multe informații despre această actualizare, vizitați site-ul Web Microsoft Update:
http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vizualiza articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Scenariul 2Se creează elemente de calendar conform regulilor anterioare pentru ora de vară, apoi se vizualizează cu acele reguli anterioare
Mediu:Sistemul de operare este actualizat la noile reguli pentru ora de vară. Însă, instrumentul Time Zone Data Update Tool nu s-a executat încă pentru a rezolva problema rezervărilor create cu regulile anterioare pentru ora de vară.

În acest scenariu, elementele noi de calendar pot continua să se creeze utilizând dispozitive mobile sau alte computere care nu s-au actualizat încă la regulile noi pentru ora de vară. Însă, elementele de calendar se vizualizează pe un computer care s-a actualizat.
Stare:Elementele de calendar care se produc în perioada de oră de vară extinsă s-au creat anterior pe dispozitive care respectă regulile anterioare pentru ora de vară. Însă, aceste elemente sunt vizualizate apoi pe dispozitive care s-au actualizat pentru a reflecta regulile noi pentru ora de vară.
Rezultate:Elementele de calendar pe care le organizați sunt decalate cu o oră în timpul perioadelor de oră de vară extinsă. Este posibil ca întâlnirile pentru care aveți calitate de participant să nu fie stabilite la ora corectă în Outlook.
Acțiune:Executați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a actualiza rezervările și întâlnirile organizate de utilizator pentru a reflecta noua regulă pentru ora de vară. Actualizările întâlnirilor sunt trimise automat la ceilalți participanți.

Evitați să creați elemente noi de calendar în timpul perioadei de oră de vară extinsă de pe alte computere sau de pe dispozitive cum ar fi dispozitivele mobile până când computerele sau dispozitivele nu s-au actualizat la noile reguli de fus orar.

Pot exista întâlniri pentru care aveți calitate de participant și care se produc în timpul perioadei de oră de vară extinse și care nu au fost actualizate de organizator. În acest caz, contactați organizatorul direct pentru a confirma ora.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Scenariul 3Se creează sau se actualizează elemente de calendar respectând regulile noi pentru ora de vară, apoi se vizualizează sub regulile de oră de vară anterioare
Mediu:Alți utilizatori au actualizat computerul pe care îl utilizează pentru a reflecta regulile noi pentru ora de vară și v-au trimis invitații la întâlniri care se produc în timpul perioadei de oră de vară extinse. Însă, nu ați actualizat computerul pe care îl utilizați pentru a reflecta noile reguli pentru ora de vară.

Ca alternativă, ați actualizat computerul pentru a respecta regulile noi pentru ora de vară și ați executat instrumentul Time Zone Data Update Tool. Însă, acum vizualizați întâlnirile și rezervările de pe alt computer sau de pe un dispozitiv mobil care nu s-a actualizat pentru a reflecta noile reguli pentru ora de vară.
Stare:Rezervările și întâlnirile se creează pe un computer actualizat pentru a utiliza noile reguli pentru ora de vară. Însă, rezervările și întâlnirile se vizualizează pe un computer care nu este actualizat pentru a utiliza noile reguli pentru ora de vară.
Rezultate:Rezervările și întâlnirile pe care le organizați sunt decalate cu o oră în timpul perioadelor de oră de vară extinse. Este posibil ca întâlnirile pentru care aveți calitate de participant să nu fie stabilite la ora corectă în Outlook.
Acțiune:Aplicați actualizarea Windows pentru ora de vară la computere și dispozitive mobile.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Scenariul 4Se creează sau se actualizează elemente de calendar respectând regulile noi pentru ora de vară, apoi se vizualizează sub regulile noi pentru ora de vară
Mediu: Windows este actualizat pe computere pentru a reflecta noile reguli pentru ora de vară și instrumentul Time Zone Data Update Tool s-a executat pentru a actualiza elementele de calendar create anterior.
Celelalte computere și dispozitive mobile utilizate pentru a vizualiza și crea elemente de calendar sunt actualizate pentru a reflecta noile reguli pentru ora de vară.

Întâlnirile pentru care utilizatorul are calitate de participant au fost actualizate de către organizatorii de întâlniri care și-au actualizat sistemele pentru a respecta regulile pentru ora de vară 2007.
Stare:Utilizatorul a creat elemente de calendar respectând regulile anterioare pentru ora de vară și le-a actualizat utilizând instrumentul Time Zone Data Update Tool. În același timp, s-au creat rezervări după ce Windows s-a actualizat pentru a reflecta noile reguli de fus orar și se vizualizează pe computere actualizate pentru a respecta noile reguli pentru ora de vară.
Rezultate:Elementele de calendar afișează ore corecte în timpul tuturor perioadelor.
Acțiune:Nu este necesară nicio acțiune.

Elementele de calendar create într-un fus orar din Mexic nu sunt detectate de instrument

Mexic nu a adoptat modificările de oră de vară aplicate în Statele Unite în 2007. Însă, Mexic se intersectează cu trei din cele cinci fusuri orare din Statele Unite. Aceste fusuri orare sunt zona Pacific, zona montană și zona centrală.

Drept urmare, apar fusuri orare noi cu același modificator „GMT”. De exemplu, când se aplică actualizarea de oră de vară pentru Windows, există următoarele fusuri orare „GMT -08:00”:
 • GMT -08:00 Ora coastei Pacificului (SUA & Canada)
 • GMT-08:00 Tijuana, Baja California
Dacă un anumit utilizator se află în Tijuana, GMT -08:00 Tijuana, Baja California este acum fusul orar de bază al acelui utilizator în Windows.

Să luăm în considerare următorul scenariu:
 • Un utilizator care trăiește în Tijuana, Mexic, are fusul orar local GMT -08:00 Ora coastei Pacificului (SUA & Canada); Tijuana. Următoarele elemente de calendar se creează în timpul perioadei de oră de vară extinsă utilizând regulile de oră de vară anterioare anului 2007 și folosind Outlook 2000, Outlook 2002 sau Outlook 2003:
  • Rezervare cu o singură instanță
  • Rezervare periodică
  • O solicitare de întâlnire cu o singură instanță sau o solicitare de întâlnire periodică
 • Windows este actualizat pe computer pentru a reflecta modificările de reguli pentru ora de vară 2007. Fusul orar Windows se schimbă în GMT -08:00 Tijuana, Baja California pentru a se potrivi cu fusul orar corect pentru Tijuana.

  Notă Dacă se instalează actualizarea pentru modificările de oră de vară din 2007, fusul orar al utilizatorului se poate muta automat. Acest proces face acest pas inutil.
 • Se execută instrumentul Time Zone Data Update Tool. Utilizatorul include următoarele setări pentru a corecta elementele de calendar create anterior:
  • Utilizatorul face clic pe Original Time Zone (Fus orar inițial), apoi selectează (GMT -08:00) Tijuana, Baja California.
  • Utilizatorul face clic pe OK.
În acest scenariu, instrumentul Time Zone Data Update Tool nu detectează niciun element de calendar. În plus, utilizatorul primește următorul mesaj:
No appointments, meetings or reminders were found that need to be moved to the new time zone. ( Nu s-au găsit rezervări sau memento-uri ce trebuie mutate în noul fus orar.)
Însă, nu este necesară nicio acțiune. Elementele nu trebuie să fie actualizate, deoarece Mexic nu aplică modificările din 2007 privind ora de vară.

Scenariile din tabelul de mai sus descriu cazurile în care elementele de calendar pot să arate în continuare ore incorecte, chiar și după ce sistemul de operare se actualizează și se execută instrumentul Time Zone Data Update Tool pe computerul local. Mai precis, trebuie să acordați atenție următoarelor scenarii:
 • Sunteți participant la o întâlnire care a fost trimisă de un organizator care nu a actualizat sistemul de operare și nu a executat instrumentul Time Zone Data Update Tool.
 • Vizualizați un element de calendar pe un computer sau pe un dispozitiv mobil care nu s-a actualizat pentru a reflecta noile reguli pentru ora de vară.
Instrumentul Time Zone Data Update Tool este disponibil pentru a ajuta utilizatorii să se adapteze la modificările efectuate în regulile de fusuri orare. Însă, numai utilizatorii pot să știe dacă sunt corecte calendarele lor. Utilizatorii trebuie să acorde atenție acestei probleme și trebuie să fie instruiți să revizuiască cu atenție elementele de calendar afectate. Ei trebuie să verifice orele elementelor din calendar și să le verifice împreună cu toți ceilalți invitați. Această problemă poate fi rezolvată și prin acordarea unei atenții suplimentare și printr-o mai bună comunicare, cum ar fi scrierea orei unei rezervări sau întâlniri în corpul solicitării.

Recomandări pentru utilizatorii din fusuri orare care nu sunt afectate de modificări în regulile de fus orar

Utilizatorii care se află în fusuri orare neafectate de modificări nu trebuie să instaleze actualizarea cumulativă de date de fus orar pentru Windows descrisă în articolul 933360 în Baza de cunoștințe Microsoft. Însă, se recomandă ca utilizatorii din orice parte a lumii să instaleze actualizarea cumulativă de date de fus orar pentru Windows. Anumite aplicații pot utiliza baza de date a fusului orar local pentru a efectua calculele de dată și oră pentru evenimente de oriunde din lume. De aceea, toate computerele ar trebui să fie actualizate cu aceste actualizări de fus orar, indiferent dacă se află sau nu într-un fus orar care este afectat de modificări în regulile de fus orar. Printre scenariile comune despre cum poate interacționa un utilizator global cu fusuri orare afectate de modificările în regulile de fus orar menționăm următoarele exemple, care nu sunt însă unicele cazuri:
 • Când un utilizator deleagă accesul
 • Când un utilizator vizualizează calendarul altui utilizator Exchange
 • Când un utilizator călătorește cu un computer portabil într-un fus orar afectat de modificări.
 • Când întâlnirile pe care le primește un utilizator de la alți utilizatori din fusuri orare afectate necesită ca destinatarul să aibă reguli de fus orar actualizate pentru 2007 în timpul perioadelor extinse.
Instalarea actualizării de date de fus orar pentru Windows nu necesită niciun efort special sau alți pași în afară de instalarea în sine. Dacă vă aflați într-un fus orar care nu este afectat de modificări, nu trebuie să vă actualizați calendarul. De aceea, nu trebuie să efectuați pași suplimentari decât dacă vi se solicită în mod specific să faceți acest lucru de către administratorul Exchange.

Cum se instalează și se utilizează instrumentul Time Zone Data Update Tool

Pentru a efectua aceasta, procedați astfel:
 1. Actualizați Windows pentru a aplica regulile noi pentru ora de vară. Această actualizare este disponibilă pe site-ul Web Windows Update. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vizualiza articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
 2. Instalați instrumentul Time Zone Data Update Tool.

  Notă Instalarea necesită acreditări de administrator pe computerul destinație.

  Dacă instalați și executați instrumentul Time Zone Data Update Tool pe un computer care execută Windows XP Service Pack 2 (SP2), acordați atenție următoarei probleme:
  • Când un utilizator care are permisiuni standard de utilizator face dublu clic pe Tzmove.exe pentru a instala instrumentul, utilizatorul primește următorul mesaj de eroare:
   Time Zone Data Update Tool for Microsoft Office Outlook
   You do not have sufficient privileges to complete this installation for all users of the machine. Log on as administrator and then retry this installation.
  Un administrator local sau un administrator de domeniu trebuie să introducă acreditările corecte pentru ca instalarea să continue. După ce se instalează instrumentul Time Zone Data Update Tool, un utilizator care are permisiuni de utilizator standard poate executa instrumentul pentru cutia sa poștală.

  Dacă instalați și executați instrumentul Time Zone Data Update Tool pe un computer care execută Windows Vista, acordați atenție următoarei probleme:
  • Când un utilizator care are permisiuni standard de utilizator face dublu clic pe Tzmove.exe pentru a instala instrumentul, utilizatorul primește următorul mesaj:
   Un program necesită permisiunea dvs. pentru a continua
   Dacă ați pornit acest program, continuați. Pentru a continua, tastați o parolă de administrator, apoi faceți clic pe OK.
  Un administrator local sau un administrator de domeniu trebuie să introducă acreditările corecte pentru ca instalarea să continue. După ce se instalează instrumentul Time Zone Data Update Tool, un utilizator care are permisiuni de utilizator standard poate executa instrumentul pentru cutia sa poștală.
 3. Instrumentul Time Zone Data Update Tool va porni automat.

  Implicit, când pornește instrumentul, se selectează cutia poștală implicită, fusul orar curent este citit din setările sistemului de operare și instrumentul selectează opțiunea Update to reflect changes to Windows time zones (Actualizare pentru modificările de fus orar Windows)

  Dacă doriți să mutați întâlnirile pe care le-ați organizat în noul fus orar, trebuie să utilizați parametrul de linie de comandă /physicalMove.

  Dacă doriți să executați instrumentul pentru un folder diferit din profil, faceți clic pe Custom (Particularizat).

  Dacă executați Windows în contextul unui ne-administrator și introduceți acreditările de administrator pentru a executa instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru acel utilizator, instrumentul va returna următoarea eroare și nu va actualiza elementele utilizatorului care nu este administrator.
  Microsoft Office Outlook

  No profiles have been created. To create a new profile, use the Mail icon in Control Panel. (Nu există profile create. Pentru a crea un profil, utilizați pictograma Corespondență din Panoul de control.)
 4. Face?i clic pe OK.
Important Tzmove.exe este numele programului de instalare și al aplicației. Poate fi dificil de știut care versiune de Tzmove.exe trebuie utilizată, deoarece instalarea nu creează o comandă rapidă pe desktop sau în meniul Programe. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când utilizați instrumentul Exchange Calendar Update Tool.

Instrumentul Time Zone Data Update Tool nu se va executa pe un computer care nu are Outlook instalat

Instrumentul Time Zone Data Update Tool necesită Outlook. Utilizatorii care încearcă să instaleze și să execute instrumentul pe un computer care nu are Outlook instalat primesc următorul mesaj:
Microsoft Office Outlook
No profiles have been created. To create a new profile, use the Mail icon in Control Panel. (Nu există profile create. Pentru a crea un profil, utilizați pictograma Corespondență din Panoul de control.)
Când utilizatorul face clic pe OK, poate primi următorul mesaj de eroare:
Change Calendar Time Zone
The server is not available. Contact your administrator if this condition persists. (Modificare fus orar calendar. Serverul nu este disponibil. Contactați administratorul dacă această problemă persistă.)
Pentru a rezolva această problemă, instalați Microsoft Office Outlook. Sau, creați un profil Outlook pentru utilizator.

Cum se determină dacă instrumentul Time Zone Data Update Tool s-a terminat cu succes

Pentru a determina dacă instrumentul Time Zone Data Update Tool s-a terminat cu succes, vizualizați jurnalul aplicației pe computerul pentru care ați executat instrumentul, apoi căutați următorul eveniment.

Event Type: Information
Event Source: TZMOVE
Event Category: None
Event ID: 32
Date: Date
Time: Time
User: N/A
Computer: NumeComputer
Description:
The Time Zone Data Update tool for Microsoft Office Outlook completed. 1 items updated in 'Mailbox - NumeUtilizator'. Additional information in %Temp%\Outlook Time Zone Update.log.

Comportamentul detaliat al instrumentului Time Zone Data Update Tool în situații specifice

Mod de actualizare

Următorul tabel descrie modul în care procesul de actualizare al orei de vară afectează elementele de calendar care se creează în următoarele programe:
 • Outlook 2003
 • Outlook 2002
 • Outlook 2000
 • Outlook Web Access
 • Exchange Server 2003
 • Dispozitive mobile
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Element de calendar creatData elementului de calendar afectat Starea actualizării de fus orar Windows la momentul creării elementuluiInstrumentul Time Zone Data Update Tool va detecta și actualiza acest element de calendar? Acțiunea pe care o va efectua instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook
Rezervare unicăÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalat DaReglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu

Notă Aceste rezervări vor fi listate pentru reglare chiar dacă s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de oră de vară pentru sistemul de operare. Rezervările unice nu au marcate informațiile despre fusul orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru ora de vară nu poate determina dacă trebuie să deplaseze întâlnirile.

Implicit, aceste elemente sunt ignorate. Aveți posibilitatea să adăugați aceste elemente utilizând opțiunea Details din instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a le împiedica să se actualizeze.

Notă Acest lucru nu se aplică pentru elementele de calendar create de Outlook 2007.
Reglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În afara perioadei de oră de vară extinseNu se aplicăNu
Rezervare periodicăÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu
În afara perioadei de oră de vară extinseNu se aplicăNu
Întâlnire unică sau periodică în trecutNu se aplicăNeinstalatNu
Întâlnire unică în viitor, unde utilizatorul este organizatorÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente

Trimite o actualizare de întâlnire
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu

Notă Aceste întâlniri vor fi listate pentru reglare chiar dacă s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de oră de vară pentru sistemul de operare. Întâlnirile unice nu au marcate informațiile despre fusul orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru ora de vară nu poate determina dacă trebuie să deplaseze întâlnirile.

Implicit, aceste elemente sunt ignorate. Aveți posibilitatea să adăugați aceste elemente utilizând opțiunea Details din instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a le împiedica să se actualizeze. Aceste informații sunt specifice pentru cele cinci fusuri orare definite în Statele Unite sau pentru fusurile orare specificate în mod implicit de utilizator/administrator în fișierul text de intrare.

Notă Acest lucru nu se aplică pentru elementele de calendar create în Outlook 2007.
Reglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente

Trimite o actualizare de întâlnire
În afara perioadei de oră de vară extinseNu se aplicăNu
Întâlnire periodică în viitor, unde utilizatorul este organizator În perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu
În afara perioadei de oră de vară extinseNu se aplicăNu
Întâlniri periodice în viitor cu excepții în trecut sau în viitorÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDa

Notă Nu se trimit actualizări pentru excepții de întâlniri din trecut.

Notă Nu se trimit actualizări pentru excepții din viitor șterse. Ele sunt incluse în actualizarea seriei.
Reglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Trimite actualizări pentru seria de întâlniri și pentru toate excepțiile din viitor
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu
În afara perioadei de oră de vară extinseNu se aplicăNu
Memento-uri pentru poșta electronică sau activitățiÎn afara perioadei de oră de vară extinseNu se aplicăNu
În perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu
Notă Aceste memento-uri se vor lista pentru reglare chiar dacă s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de oră de vară pentru sistemul de operare. Memento-urile unice nu au marcate informațiile despre fusul orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru ora de vară nu poate determina dacă trebuie să deplaseze întâlnirile.

Implicit, aceste elemente sunt ignorate. Aveți posibilitatea să adăugați aceste elemente utilizând opțiunea Details din instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a le împiedica să se actualizeze. Aceste informații sunt specifice pentru cele cinci fusuri orare definite în Statele Unite sau pentru fusurile orare specificate în mod implicit de utilizator/administrator în fișierul text de intrare.

Notă Acest lucru nu se aplică pentru elementele de calendar create în Outlook 2007.
Reglează elementul în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
Opțiuni de parametru de linie de comandă
/quiet

Instrumentul Time Zone Data Update Tool se poate instala silențios utilizând parametrul de linie de comandă /quiet. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Implementați instrumentul cu parametrul de linie de comandă /quiet. Acesta va instala instrumentul, dar nu va executa instrumentul după ce se termină instalarea. Instrumentul este instalat în locația implicită descrisă în pasul 2.
 2. După ce se termină instalarea, executați instrumentul cu unul dintre următorii parametri de linie de comandă, în funcție de formatul sistemului de operare, pe 32 de biți sau pe 64 de biți:
  • Pentru un sistem de operare pe 32 de biți, tastați următoarea comandă:
   “%PROGRAMFILES%\Microsoft Office\Office12\Office Outlook Time Zone Data Update Tool\tzmove.exe” /quiet
  • Pentru un sistem de operare pe 64 de biți, tastați următoarea comandă:
   “%PROGRAMFILES (x86)%\Microsoft Office\Office12\Office Outlook Time Zone Data Update Tool\tzmove.exe” /quiet
Când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool în modul silențios, instrumentul actualizează profilurile și orice găsește în Calendarul implicit și în folderele de memento-uri, de exemplu, memento-uri despre rezervări, activități și corespondență semnalizată. Dacă aveți mai multe profiluri pe computer, trebuie să executați din nou instrumentul în mod interactiv, apoi să selectați manual celelalte profiluri.

Instalarea instrumentului Time Zone Data Update Tool creează un fișier jurnal denumit „Time Zone Data Update Tool for Microsoft Office Outlook(#).log” în directorul de fișiere temporare al computerului. Când executați instrumentul, în directorul cu fișiere temporare se creează fișierul jurnal denumit „Outlook Time Zone Update.log”. Jurnalul de execuție crește de fiecare dată când executați instrumentul, astfel încât rezultatele anterioare se păstrează. Dacă actualizarea nu este necesară pentru niciun element, nu se generează niciun avertisment. În plus, nu se creează și nu se adaugă informații la niciun fișier jurnal.

Pentru a găsi directorul cu fișiere temporare al computerului, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, pe Run (Executare), tastați %temp%, apoi faceți clic pe OK.
 2. Găsiți fișierul „Time Zone Data Update Tool for Microsoft Office Outlook(#).log” și fișierul „Outlook Time Zone Update.log”.
/ONLYRECURRING

Opțiunea /ONLYRECURRING de parametru de linie de comandă se utilizează numai pentru a actualiza rezervările periodice în calendarul selectat.

/MAXAPPTS

Instrumentul Time Zone Data Update Tool va actualiza numai elementele de calendar Outlook care cad în perioadele de tranziție la ora de vară. Însă, administratorii pot utiliza parametrul de linie de comandă /MAXAPPTS pentru a marca proprietatea de fus orar pentru toate rezervările care se produc în afara și în interiorul viitoarelor perioade de oră de vară extinsă. Următorul tabel descrie efectul parametrului de linie de comandă /MAXAPPTS .
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Element de calendar creatData întâlnirii afectate Starea actualizării de fus orar Windows la momentul creării elementuluiInstrumentul Time Zone Data Update Tool va detecta și actualiza această întâlnire? Acțiunea pe care o va efectua instrumentul Time Zone Data Update Tool
Rezervare unicăÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalat DaAcest element nu se modifică.
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu

Notă Aceste memento-uri se vor lista pentru reglare chiar dacă s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de oră de vară pentru sistemul de operare. Memento-urile unice nu au marcate informațiile despre fusul orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru ora de vară nu poate determina dacă trebuie să deplaseze întâlnirile.

Implicit, aceste elemente sunt ignorate. Aveți posibilitatea să adăugați aceste elemente utilizând opțiunea Details din instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a le împiedica să se actualizeze. Aceste informații sunt specifice pentru cele cinci fusuri orare definite în Statele Unite sau pentru fusurile orare specificate în mod implicit de utilizator/administrator în fișierul text de intrare.

Notă Acest lucru nu se aplică pentru elementele de calendar create în Outlook 2007.
Reglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatDaMarchează proprietatea fusului orar pe element, dar nu mută elementul la o oră nouă.
În afara perioadei de oră de vară extinseInstalatDaMarchează proprietatea fusului orar pe element, dar nu mută elementul la o oră nouă.
Rezervare periodicăÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNuElementul nu necesită modificări. De aceea, nu se listează.
În afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatDaMarchează proprietatea fusului orar pe element, dar nu mută elementul la o oră nouă.
În afara perioadei de oră de vară extinseInstalatNuElementul nu necesită modificări. De aceea, nu se listează.
Întâlnire unică în trecutÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatNuElementul nu este afectat.

Notă Acest lucru este relevant când procesul se execută după începutul noilor reguli pentru ora de vară.
În afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatNuElementul nu este afectat
Întâlnire unică în viitorÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente

Trimite o actualizare de întâlnire
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu

Notă Aceste memento-uri se vor lista pentru reglare chiar dacă s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de oră de vară pentru sistemul de operare. Memento-urile unice nu au marcate informațiile despre fusul orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru ora de vară nu poate determina dacă trebuie să deplaseze întâlnirile.

Implicit, aceste elemente sunt ignorate. Aveți posibilitatea să adăugați aceste elemente utilizând opțiunea Details din instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a le împiedica să se actualizeze. Aceste informații sunt specifice pentru cele cinci fusuri orare definite în Statele Unite sau pentru fusurile orare specificate în mod implicit de utilizator/administrator în fișierul text de intrare.

Notă Acest lucru nu se aplică pentru elementele de calendar create în Outlook 2007.
Reglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente

Trimite o actualizare de întâlnire
În afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatNuElementul nu este afectat
În afara perioadei de oră de vară extinseInstalatNuElementul nu este afectat
Întâlnire periodică în viitorÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNuElementul nu este afectat
În afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatNuElementul nu este afectat
În afara perioadei de oră de vară extinseInstalatNuElementul nu este afectat
Întâlniri periodice în viitor cu excepții în trecut sau în viitorÎn perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDa

Notă Nu se trimit actualizări pentru excepții de întâlniri din trecut.

Notă Nu se trimit actualizări pentru excepții din viitor șterse. Aceste actualizări sunt incluse în actualizarea seriei.
Reglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Trimite actualizări pentru seria de întâlniri și pentru toate excepțiile din viitor
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNuElementul nu este afectat
În afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatNuElementul nu este afectat
În afara perioadei de oră de vară extinseInstalatNuElementul nu este afectat
Memento-uri pentru poșta electronică sau activitățiÎn afara perioadei de oră de vară extinseNeinstalatNuElementul nu este afectat
În afara perioadei de oră de vară extinseInstalatNuElementul nu este afectat
În perioada de oră de vară extinsăNeinstalatDaReglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente
În perioada de oră de vară extinsăInstalatNu

Notă Aceste memento-uri se vor lista pentru reglare chiar dacă s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de oră de vară pentru sistemul de operare. Memento-urile unice nu au marcate informațiile despre fusul orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru ora de vară nu poate determina dacă trebuie să deplaseze întâlnirile.

Implicit, aceste elemente sunt ignorate. Aveți posibilitatea să adăugați aceste elemente utilizând opțiunea Details din instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a le împiedica să se actualizeze. Aceste informații sunt specifice pentru cele cinci fusuri orare definite în Statele Unite sau pentru fusurile orare specificate în mod implicit de utilizator/administrator în fișierul text de intrare.

Notă Acest lucru nu se aplică pentru elementele de calendar create în Outlook 2007.
Reglează elementele în timpul perioadei de oră de vară extinse cu o oră

Marchează proprietatea de fus orar pe elemente

Mod de mutare

Instrumentul Time Zone Data Update Tool este util pentru două scopuri. Deși aveți posibilitatea să utilizați acest instrument pentru a actualiza elementele de calendar la modificările de reguli de fus orar, aveți posibilitatea să utilizați acest instrument și pentru a face trecerea la un fus orar nou.
Când să modificați fusul orar local din Outlook
Poate doriți să mutați calendarul Outlook în alt fus orar în unul dintre următoarele scenarii:
 • Vă mutați permanent în alt fus orar.

  De exemplu, dacă vă mutați din New York la Los Angeles, rezervările pentru o zi întreagă, cum ar fi aniversările, vor începe și se vor termina la ora 9:00 PM ora coastei Pacificului în loc să apară ca evenimente unice de o zi întreagă, de exemplu de la miezul nopții la miezul nopții.
 • Vă mutați în alt fus orar din cauza unei modificări în regulile de fus orar.

  De exemplu, cinci districte din Indiana s-au mutat de la ora centrală la ora de est în noiembrie 2007. De asemenea, Venezuela se va muta la un fus orar nou, cu altă deplasare față de GMT. Această mutare se va produce cel mai probabil spre sfârșitul anului 2007 sau la începutul anului 2008.
În aceste scenarii, trebuie să reglați fusul orar al sistemului de operare și să actualizați fusul orar al calendarului local Outlook. Când efectuați aceasta, vor fi afectate toate elementele calendarului Outlook. Deși este posibil să actualizați manual elementele calendarului Outlook, instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook reprezintă metoda cea mai eficientă și completă de utilizat pentru actualizarea tuturor elementelor afectate.
Diferențe dintre operațiunea de mutare într-un alt fus orar și operațiunea de actualizare a fusului orar
Mutarea între fusuri orare utilizând instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook seamănă cu resetarea calendarului Outlook care se bazează pe o definiție actualizată a unui fus orar. Această operațiune este descrisă în acest articol.

Mai precis, executați instrumentul pentru a găsi și actualiza toate elementele de calendar afectate pe care le-ați organizat. De asemenea, această acțiune trimite actualizări către fiecare participant la întâlnire pentru întâlnirile pe care le-ați organizat. Însă, există unele diferențe cheie între o operațiune de mutare între fusuri orare și o operațiune de actualizare a unui fus orar. Diferențele sunt:
 • Instrumentul Time Zone Data Update Tool Exchange nu acceptă mutarea între fusuri orare. De aceea, trebuie să utilizați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Outlook pentru a efectua operațiunile de mutare între fusuri orare.
 • Multe dintre opțiunile speciale de linie de comandă care sunt disponibile pentru instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook nu sunt acceptate când se efectuează o operațiune de mutare între fusuri orare. De exemplu, opțiunea /QUIET nu este acceptată.

  Notă Aceste prime două diferențe impun utilizatorilor finali să acorde atenție în cazul unei operațiuni de mutare între fusuri orare. De asemenea, aceste două diferențe necesită ca utilizatorii finali să participe la efectuarea modificărilor din calendar realizate de operațiunea de mutare.
 • Conceptul datei de corecție este înlocuit de ora la care s-a modificat fusul orar local pe sistemul de operare. Aceasta este ora la care utilizatorul a modificat setarea fusului orar curent în Windows. De aceea, nu se oferă suport pentru o opțiune de linie de comandă cum ar fi opțiunea /ONLYCREATEDPREPATCH. Se recomandă să efectuați resetarea înainte să creați elemente noi de calendar pe un computer care s-a mutat într-un fus orar nou.
 • Trebuie să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook împreună cu opțiunea de linie de comandă /PHYSICALMOVE.

  Important Acesta nu este modul implicit pentru instrument. De asemenea, nu este modul în care pornește instrumentul când este pornit automat de programul de instalare.
Pentru a efectua o operațiune de mutare
Pentru a efectua o operațiune de mutare între fusuri orare, procedați astfel:
 1. Aplicați toate actualizările de sistem de operare necesare pentru a accepta fusul orar de destinație pentru operațiunea de mutare. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  914387 Configurarea orei de vară pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
 2. Modificați fusul orar pe computer la fusul orar destinație.
 3. Descărcați și instalați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru instrumentul Microsoft Office Outlook. Pentru a obține acest instrument, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=%20E343A233-B9C8-4652-9DD8-AE0F1AF62568
  Notă Instrumentul pornește automat după ce se instalează. În acest scenariu, faceți clic pe Cancel pentru a închide instrumentul. Această acțiune este necesară deoarece instrumentul pornește în modul de actualizare de fus orar în loc de modul de mutare fizică.
 4. Porniți instrumentul împreună cu opțiunea de linie de comandă /PHYSICALMOVE. Pentru a efectua aceasta, utilizați următoarele comenzi, în funcție de sistemul de operare:
  • Pentru un sistem de operare pe 32 de biți, executați următoarea comandă:
   "%PROGRAMFILES%\Microsoft Office\Office12\Office Outlook Time Zone Data Update Tool\tzmove.exe" / PHYSICALMOVE
  • Pentru un sistem de operare pe 64 de biți, executați următoarea comandă:
   "%PROGRAMFILES(x86)%\Microsoft Office\Office12\Office Outlook Time Zone Data Update Tool\tzmove.exe" / PHYSICALMOVE
 5. În caseta de dialog Change Calendar Time Zone (Modificare fus orar calendar) care se afișează, faceți clic pe fusul orar inițial în lista Original Time Zone (Fus orar inițial), pe fusul orar destinație în lista New Time Zone (Fus orar nou), apoi pe OK.

  Notă Implicit, instrumentul actualizează toate elementele afectate în calendarul Outlook și în folderul de memento-uri Outlook. Dacă doriți să actualizați elemente suplimentare, cum ar fi elementele dintr-un calendar suplimentar sau elemente dintr-un fișier foldere personale (.pst), faceți clic pe Custom (Particularizat), apoi selectați folderul potrivit.
 6. Urmați pașii rămași în instrument pentru a muta elementele în noul fus orar. Acești pași seamănă cu pașii de efectuat pentru executarea instrumentului în modul de actualizare de fus orar.
Informații suplimentare pentru administratori
Pe lângă executarea instrumentului utilizând pașii din secțiunea „Pentru a efectua o operațiune de mutare”, se recomandă să efectuați următoarele acțiuni pentru a fluidiza operațiunile de mutare:
 • În loc să descărcați și să instalați programul Tzmove.exe de fiecare dată când efectuați o operațiune de mutare, creați o copie locală a fișierului Tzmove.exe. Apoi, instalați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook utilizând opțiunea de linie de comandă /QUIET. Când efectuați aceasta, instrumentul nu pornește automat după instalare. De aceea, nu trebuie să faceți clic pe Cancel pentru a închide programul.
 • Porniți automat instrumentul în modul de mutare de fus orar după instalarea în modul silențios.
Mai jos se află un exemplu de fișier batch ( .bat) care se poate utiliza pentru a efectua aceste acțiuni.
@echo off
<cale Tzmove.exe>\tzmove.exe /quiet
"%PROGRAMFILES%\Microsoft Office\Office12\Office Outlook Time Zone Data Update Tool\tzmove.exe" /physicalMove
@echo on
În acest fișier batch, efectuați următoarele acțiuni:
 • Înlocuiți <cale Tzmove.exe> cu calea către fișierul Tzmove.exe pe care l-ați obținut de la următorul site Web Microsoft:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=%20E343A233-B9C8-4652-9DD8-AE0F1AF62568
 • Modificați linia de comandă dacă executați fișierul .bat pe un sistem de operare pe 64 de biți. Această linie de comandă este configurată să utilizeze locația de instalare implicită pentru instrumentul Time Zone Data Update Tool pe un sistem de operare pe 32 de biți.
Notă Acest fișier .bat necesită drepturi administrative pentru a se executa.

Mod de raportare

Pentru a vizualiza modificările efectuate de instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook, utilizați opțiunea /REPORTINGMODE. Această opțiune creează un jurnal care se poate utiliza pentru planificare. Opțiunea /REPORTINGMODE nu efectuează modificări. În schimb, notează elementele care s-ar modifica dacă instrumentul nu s-ar executa în modul de raportare și înregistrează aceste elemente în jurnalul de aplicații.

Linii de comandă suplimentare

Instrumentul furnizează linii de comandă suplimentare. Însă, se recomandă să acordați deosebită atenție fiecărei opțiuni. Înainte să utilizați aceste opțiuni cu datele utilizatorilor, Microsoft recomandă să le testați riguros într-un mediu controlat, care nu este de producție. Astfel, aveți posibilitatea să înțelegeți pe deplin ce acțiuni efectuează fiecare dintre acestea. În plus, aveți posibilitatea să înțelegeți rezultatele finale ale fiecăreia acțiuni.

Scenarii

Scenariul 1: Resetarea elementelor cu o singură instanță după ce se aplică actualizările de fus orar Windows
Elementele de calendar cu o singură instanță care s-au creat după ce s-au aplicat actualizările de fus orar Windows nu trebuie să fie resetate, deoarece aceste elemente se creează utilizând noile reguli pentru ora de vară. Dacă elementele se resetează, ele sunt mutate cu o oră mai devreme. Acest lucru poate genera confuzie sau pierderea unor întâlniri.

Pentru a împiedica resetarea elementelor cu o singură instanță create după ce s-au aplicat actualizările de fus orar Windows, instrumentul Time Zone Data Update Tool poate determina când s-a aplicat actualizarea. Instrumentul efectuează aceasta examinând următoarea subcheie registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Examinând subcheia registry, instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook poate determina dacă s-au instalat următoarele actualizări, pe baza ID-urilor articolelor din Baza de cunoștințe pentru aceste actualizări:
 • KB928388
 • KB931836
 • KB933360
Opțiuni de linie de comandă și utilizări

Pentru a împiedica resetarea elementelor cu o singură instanță care s-au creat după ce s-a aplicat actualizarea de fus orar Windows, utilizați următoarele două opțiuni de linie de comandă. În plus, s-a adăugat un comportament nou implicit, în care se utilizează parametrul /ONLYCREATEDPREPATCH pentru a împiedica resetarea.
 • /ignorePatchDate
  Această opțiune permite rularea tzmove fără a detecta datele de actualizare a sistemului de operare. De aceea, toate rezervările vor fi examinate pentru a fi resetate. Utilizați această opțiune pentru a restabili comportamentul implicit anterior, de a ignora informațiile despre data instalării actualizării.
 • /ONLYCREATEDPREPATCH: Data și ora UTC

  Această opțiune configurează instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a reseta următoarele:
  • Toate elementele periodice
  • Toate elementele cu o singură instanță care s-au creat înainte de data specificată
  • Elementele cu o singură instanță care s-au creat înainte de datele ID-urilor articolelor din baza de cunoștințe specificate într-un fișier de intrare KB.
  Data și ora UTC trebuie să fie specificate în următorul format:
  /ONLYCREATEDPREPATCH[: aaaa-ll-zzToo:mm:ss Z]
  Mai jos se află un exemplu de linie de comandă:
  /ONLYCREATEDPREPATCH:2007-02-16T12:00:00Z
Note   
 • Aveți posibilitatea să utilizați oricare dintre opțiunile de mai sus cu opțiunea de linie de comandă /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES(SuppressAll) sau cu opțiunea de linie de comandă /FORCEREBASESUPPRESSEXCHANGEUPDATES(SuppressExchange). Dacă utilizați /ONLYCREATEDPREPATCH, trebuie să specificați o oră. Altfel, comportamentul pentru mai multe computere va fi imprevizibil. Sintaxa corectă pentru utilizare este după cum urmează:

  /ONLYCREATEDPREPATCH:2007-02-16T12:00:00Z /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES

  /IGNOREPATCHDATE /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES
Probleme pentru scenariul 1

Când utilizați opțiunile de linie de comandă pentru a parcurge scenariul 1, acordați atenție următoarelor probleme și limitări:
 • Dacă s-a instalat o actualizare de linie de comandă pentru un sistem de operare, dar valoarea registry pentru acea actualizare lipsește sau este incompletă, instrumentul Time Zone Data Update Tool nu va detecta în mod corect actualizarea. În acest caz, instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook va înregistra un eveniment în jurnalul de aplicații.
 • Dacă s-a efectuat o actualizare de fus orar în mod manual pentru sistem, instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook nu poate detecta actualizarea. De exemplu, dacă ați efectuat procedura descrisă în următorul articol din baza de cunoștințe, această actualizare nu va fi detectată de opțiunile de linie de comandă, nici de instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook:
  914387 Configurarea orei de vară pentru Statele Unite în 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Windows Vista include fusuri orare dinamice, predefinite. De acea, nu există actualizări în Windows Vista pentru a fi detectate de instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook.
 • În registry se află numai data la care s-a instalat o actualizare. În registry nu este conținută ora la care s-a instalat. Resetarea se produce pentru elemente create în ora UTC înainte de data la care s-a instalat actualizarea. De aceea, nu se vor reseta elementele create în aceeași zi în care s-a aplicat actualizarea, dar înainte de aplicarea ei. Această problemă se produce chiar dacă aceste elemente trebuie să fie resetate.
 • Să luăm în considerare următorul scenariu:
  1. Se creează un element de calendar cu o singură instanță înainte să se instaleze actualizările de oră de vară pe sistemul de operare. Elementul de calendar utilizează regulile anterioare pentru ora de vară.
  2. Instalați actualizările de oră de vară pe sistemul de operare. Sistemul are acum reguli noi de fus orar.
  3. Actualizați manual elementele de calendar utilizând noile reguli pentru ora de vară.
  4. Executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook.
  5. Elementul de calendar cu o singură instanță este resetat la o oră greșită.
  În acest scenariu, elementul de calendar cu o singură instanță este resetat când utilizați opțiunea /ONLYCREATEDPREPATCH sau când executați comportamentul implicit. Acest lucru se produce din cauză că elementul s-a creat înainte să se instaleze actualizările de oră de vară pe sistemul de operare. Elementul este resetat chiar dacă a fost actualizat manual.
 • Instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook nu poate actualiza elemente afectate de mai mulți utilizatori care utilizează reguli diferite de fus orar. De exemplu, să presupunem că se produce următorul scenariu:
  • Un utilizator delegat utilizează regulile anterioare pentru ora de vară. Managerul delegatului utilizează regulile noi de oră de vară. Delegatul creează elementele în calendarul managerului, între momentul la care s-a instalat actualizarea de fus orar Windows pe computerul managerului și momentul la care s-a executat instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook. În acest scenariu, elementele pe care le creează delegatul nu se vor actualiza.
  • Utilizați un computer client care utilizează regulile anterioare pentru ora de vară. Apoi, utilizați alt computer client care utilizează regulile noi pentru ora de vară. Creați elemente pe computerul client care utilizează reguli anterioare pentru ora de vară, apoi executați instrumentul Time Zone Data Update Tool pe computerul client care utilizează noile reguli pentru ora de vară. În acest scenariu, elementele create utilizând regulile anterioare pentru ora de vară nu vor fi actualizate de instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook.
  • Se creează un element cu un dispozitiv mobil sau un program care creează elemente conform regulilor anterioare pentru ora de vară. Acest element se creează după ce instalați noile actualizări pentru ora de vară, dar înainte să se producă resetarea. În acest scenariu, elementul se creează utilizând regulile anterioare pentru ora de vară. Însă, deoarece calendarul utilizează noile reguli pentru ora de vară, elementele nu se vor reseta când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook.
 • Să luăm în considerare următorul scenariu:
  1. Un utilizator final instalează actualizarea de fusuri orare noi Windows.
  2. Utilizatorul creează anumite elemente cu o singură instanță respectând regulile noi pentru ora de vară.
  3. Utilizatorul dezinstalează actualizarea de fus orar Windows.
  4. Utilizatorul creează mai multe elemente respectând regulile anterioare pentru ora de vară.
  5. Utilizatorul reinstalează actualizarea de fus orar Windows.
  6. Utilizatorul execută instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook.
  În acest scenariu, utilizatorul va avea unele elemente create cu regulile noi pentru ora de vară înainte ca data de instalare a actualizării să se listeze în registry. Aceste elemente vor fi resetate cu ora greșită.
Scenariul 2: Impunerea resetării elementelor de calendar și suprimarea actualizărilor de calendar care rezultă din resetarea fusului orar
Această secțiune furnizează o analiză rezumativă a rezultatelor obținute în urma resetării elementelor de calendar utilizând instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook și în urma suprimării actualizărilor de calendar care rezultă din resetare.

Opțiuni de linie de comandă și utilizări

Pentru a suprima actualizările de calendar generate ca urmare a operațiunii de resetare, aveți posibilitatea să utilizați următoarele două opțiuni de linie de comandă împreună cu instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook:
 • /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES

  Această opțiune este cunoscută în acest articol ca „SuppressAll”. SuppressAll se utilizează pentru a reseta toate elementele cu o singură instanță dacă nu există o proprietate de fus orar. De asemenea, se utilizează pentru a reseta orice elemente periodice care s-au creat utilizând reguli anterioare pentru ora de vară. Resetarea se produce indiferent de cine este organizatorul. Acest mod nu va trimite actualizări din niciun motiv.
 • /FORCEREBASESUPPRESSEXCHANGEUPDATES

  Această opțiune este cunoscută în acest articol ca „SuppressExchange”. SuppressExchange se utilizează pentru a reseta toate elementele cu o singură instanță dacă nu există o proprietate de fus orar. De asemenea, se utilizează pentru a reseta orice elemente periodice care s-au creat utilizând regulile anterioare pentru ora de vară. Resetarea se produce indiferent de cine este organizatorul.

  Când utilizați această opțiune, actualizările se trimit numai atunci când organizatorul întâlnirii execută instrumentul și actualizările se trimit numai către participanți non-Exchange. Participanții Exchange și non-Exchange sunt determinați prin examinarea proprietății PR_ADDR_TYPE a fiecărui participant. Dacă valoarea pentru această proprietate nu este egală cu SMTP sau EX cu o adresă validă PR_EMS_AB_TARGET_ADRESS, participantul este ignorat și nu va primi o actualizare. Această operațiune va consuma mai multe resurse, datorită suprasarcinii adăugate de necesitatea detectării de participanți non-Exchange. De asemenea, include extinderea tuturor participanților din lista de distribuire, pentru a determina dacă lista de distribuire conține participanți non-Exchange. Implicit, toți participanții din lista de distribuire și participanții din lista de distribuire imbricată vor fi extinși și examinați.

  Aveți posibilitatea să limitați adâncimea extinderii listei de distribuire utilizând opțiunea MaxDepth. MaxDepth poate fi orice număr între 0 și 9999 pentru a reprezenta adâncimea maximă a listelor de distribuire care se vor extinde. Aveți posibilitatea să setați MaxDepth la 0 pentru a determina să se proceseze numai destinatarii de la nivelul superior. Această opțiune se utilizează în următorul format:
  /FORCEREBASESUPPRESSEXCHANGEUPDATES: MaxDepth
  Mai jos se află un exemplu de linie de comandă:
  /FORCEREBASESUPPRESSEXCHANGEUPDATES:2
Dacă utilizați ambele opțiuni de linie de comandă, SuppressAll va înlocui SuppressExchange.

Notă Aceste opțiuni se pot utiliza împreună cu opțiunile de linie de comandă /ONLYCREATEDPREPATCH: <UTC data/ora> sau /IGNOREPATCHDATE .

Probleme pentru scenariul 2

Pentru informații despre problemele care trebuie luate în considerare când utilizați opțiunea SuppressAll și opțiunea SuppressExchange, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/gp/cp_dst
Pentru informații suplimentare privind aceste probleme suplimentare, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
941018 Cum se gestionează ora de vară utilizând instrumentul de actualizare de calendar Exchange (articolul poate să fie în limba engleză)
În plus, luați în considerare următoarele probleme atunci când utilizați opțiunile de linie de comandă SuppressAll și SuppressExchange.

Notă Aceasta nu este o listă atotcuprinzătoare. Această listă conține problemele pe care le cunoaștem în prezent. În viitor, este posibil să se descopere și alte probleme.
 • Dacă elementele nu au o proprietate de fus orar, Outlook nu poate să verifice care ar trebui să fie fusul orar sursă. De exemplu, această problemă se produce cu elementele cu o singură instanță. Outlook determină care elemente de calendar se vor actualiza pe baza fusului orar sursă al cutiei poștale sau pe baza fusului orar sursă al sistemului de operare al computerului clientului, dacă nu există informații despre cutia poștală. De aceea, se recomandă ca organizatorii de întâlniri să-și reseteze singuri propriile elemente.
 • Persoanele se pot afla în fusuri orare care sunt afectate în mod diferit de modificările de oră de vară. De exemplu, această situație se produce atunci când organizatorul întâlnirii este într-un fus orar în care ora elementelor se schimbă, iar un destinatar se află în alt fus orar, unde ora elementelor nu se schimbă. Să luăm în considerare următoarele scenarii:
  • Un organizator din fusul orar Pacific are o întâlnire programată cu un participant dintr-un fus orar care nu ține cont de ora de vară, cum ar fi un participant din Arizona sau Hawaii. Când se resetează calendarul organizatorului, întâlnirea se deplasează cu o oră. Dacă resetarea se efectuează utilizând opțiunea SuppressAll sau opțiunea SuppressExchange, nu se trimite nicio actualizare la destinatarul din fusul orar care nu ține cont de ora de vară. De aceea, calendarul participantului va fi greșit cu o oră. În plus, participantul poate să întârzie la o întâlnire cu o oră.
  • O resursă este actualizată de mai mulți organizatori care se află în fusuri orare diferite. Anumiți organizatori se află în fusuri orare care țin cont de ora de vară, iar alții în fusuri orare care nu țin cont de ora de vară. Deoarece opțiunea SuppressAll și SuppressExchange își bazează logica pe informațiile de fus orar din contul resursei, este posibil ca acele informații să nu se potrivească cu informațiile de fus orar ale tuturor organizatorilor. În acest scenariu, este posibil ca întâlnirile să nu se deplaseze după cum este dorit. Acest lucru poate provoca comportamente neprevăzute.

   Notă Din cauza naturii lor intrinsece, calendarele de resurse oferă un mod simplu de a vedea comportamentul neașteptat care se poate produce în fusuri orare care aplică ora de vară în mod diferit. Acest lucru este vizibil mai ales pentru resursele care nu sunt încăperi și care nu au un anumit fus orar, cum ar fi echipamentul utilizat în conferințe.
 • Această soluție trebuie utilizată pentru toate cutiile poștale din firmă. Opțiunea SuppressAll și opțiunea SuppressExchange nu se pot utiliza cu nicio altă metodă. Deoarece nu se vor trimite actualizări, soluția constă în resetarea calendarelor tuturor. Dacă soluția nu se utilizează pentru toate cutiile poștale din firmă, atunci elementele anumitor utilizatori nu se vor reseta.
 • Urmărirea nu va fi precisă, deoarece actualizările nu se trimit la participanți. Fiecare întâlnire are o marcă de timp utilizată de organizator și de către participanți pentru a detecta dacă o altă solicitare sau un alt răspuns pentru același element au expirat. Acest lucru este necesar deoarece se poate ca solicitările și răspunsurile să nu sosească în aceeași ordine în care s-au trimis. În plus, aceste elemente pot fi procesate în altă ordine decât cea în care s-au primit. Opțiunea ForceRebase actualizează numai marca de timp din elementele organizatorului. Acest lucru garantează că participantul poate să primească întotdeauna actualizări de la organizator. Însă, acest comportament nu va împiedica organizatorul să urmărească răspunsurile de la participanți, deoarece acesta va considera răspunsul ca fiind expirat.

  De exemplu, să presupunem următoarea situație:
  • Organizatorul utilizează regulile anterioare pentru ora de vară pentru a trimite o solicitare de întâlnire care are loc în timpul noii perioade de oră de vară extinsă din 2007. Organizatorul și participantul actualizează sistemele lor cu noile reguli pentru ora de vară. Apoi, se execută instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook împreună cu opțiunea SuppressAll. Participantul trimite un răspuns care este procesat de organizator. În acest scenariu, răspunsul nu este urmărit în elementul de calendar. În plus, ei primesc următorul mesaj în InfoBar (BaraInfo):
   The meeting was updated after the attendee sent this response. (Întâlnire actualizată după ce invitații au trimis acest răspuns.)
   După ce s-au executat actualizările, dacă participantul redirecționează întâlnirea la altă persoană și acea persoană acceptă întâlnirea, a doua persoană nu se va adăuga la întâlnire. De aceea, dacă organizatorul trimite o actualizare, persoana către care s-a redirecționat întâlnirea nu va primi actualizarea.
 • O listă de distribuire personală care utilizează adresa SMTP din intrarea din lista globală de adrese va trimite actualizări. Acest lucru se produce când se utilizează opțiunea SuppressExchange. Când faceți clic pe Add to Contacts (Adăugare la persoane de contact) din lista globală de adrese sau când adăugați o persoană din lista globală de adrese la lista de distribuire, Outlook utilizează adresa SMTP a intrării în loc de adresa Exchange. Când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool cu opțiunea SuppressExchange, se trimite din greșeală o actualizare la acești destinatari.

  De exemplu, să presupunem următoarea situație:
  • O cutie poștală include o persoană de contact creată din lista globală de adrese utilizând caracteristica Add to Contacts (Adăugare la persoane de contact). Sau, cutia poștală include o listă de distribuire personală care s-a creat din lista globală de adrese. Trimiteți o solicitare de întâlnire către această persoană de contact sau către lista sa de distribuire personală. Apoi, executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook împreună cu opțiunea SuppressExchange. Instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook resetează această întâlnire și trimite o actualizare către destinatar, chiar dacă destinatarul este intern. Pentru întâlniri cu o singură instanță care nu au o proprietate de fus orar, participantul care este destinatar intern va primi actualizarea și o va procesa. Însă, dacă destinatarul execută apoi instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook, este posibil ca elementul să fie resetat din nou. Destinatarul nu știe că s-a produs a doua resetare. De aceea, este posibil ca destinatarul să piardă întâlnirea.
  În plus, mai jos se află exemple despre cum se poate să aveți o adresă SMTP pentru un destinatar intern:
  • Utilizați caracteristica Add to Contacts (Adăugare la persoane de contact) pentru a adăuga un număr de telefon mobil al unui coleg.
  • Tastați versiunea SMTP a unei adrese interne direct în linia To (Către). Acest lucru pune adresa SMTP în memoria cache de porecle din Outlook. Memoria cache de porecle este utilizată întotdeauna prima de către caracteristica AutoComplete (Completare automată).
  • Rezolvarea numelui este setată să se producă mai întâi pentru folderul Contacts (Persoane de contact), apoi pentru lista globală de adrese. Este posibil să aveți multe întâlniri cu adrese SMTP pentru participanți, chiar dacă participanții sunt interni și au adrese Exchange.
 • Se poate produce comportament incorect dacă organizatorul sau participantul actualizează întâlnirea între momentele la care se execută instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru oricare dintre cutiile lor poștale. Dacă organizatorul actualizează o întâlnire între momentele la care organizatorul și participantul efectuează resetarea, elementul va fi setat cu o oră mai târziu sau cu o oră mai devreme în calendarul participantului. Acest lucru depinde de cine efectuează resetarea mai întâi.

  De exemplu, să presupunem următorul scenariu, în care organizatorul efectuează mai întâi resetarea:
  1. Organizatorul și participantul au o întâlnire cu o singură instanță în perioada de timp delta.
  2. Se execută mai întâi instrumentul Time Zone Data Update Tool pe cutia poștală a organizatorului.
  3. Organizatorul trimite o actualizare pentru întâlnire, din cauza unei modificări de locație. Această actualizare utilizează noile reguli pentru ora de vară.
  4. Participantul acceptă actualizarea întâlnirii.
  5. Participantul resetează propriul calendar și provoacă deplasarea întâlnirii.
  Sau, să presupunem următorul scenariu, în care participantul efectuează mai întâi resetarea:
  1. Organizatorul și participantul au o întâlnire cu o singură instanță în perioada de timp delta.
  2. Se execută mai întâi instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook pe cutia poștală a participantului.
  3. Organizatorul trimite o actualizare pentru întâlnire, din cauza unei modificări de locație.
  4. Deoarece organizatorul controlează întâlnirea, ea se mută înapoi la regulile anterioare pentru ora de vară.
  5. Organizatorul resetează propriul calendar și provoacă deplasarea întâlnirii cu o oră.
  6. Participantul nu știe că trebuie să execute din nou instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook. În plus, dacă participantul execută instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook din nou, el va reseta orice elemente noi care s-au creat.
 • Poate fi imposibil să determinați dacă un destinatar non-Exchange va fi desemnat ca participant Required (Necesar), Optional (Opțional) sau Resource (Resursă). Acest lucru depinde de momentul la care este găsit destinatarul non-Exchange. De exemplu, dacă un destinatar non-Exchange opțional face parte dintr-o listă de distribuire care este un participant Required (Necesar) și lista de distribuire este procesată mai întâi, actualizarea destinatarului va lista destinatarul non-Exchange ca Required (Necesar). Însă, dacă destinatarul individual este procesat mai întâi, actualizarea va marca destinatarul ca Optional (Opțional).
 • Dacă solicitările de ieșire sunt trimise la participanți de tip Optional (Opțional) sau Resource (Resursă), solicitările pot apărea ca fiind prost formatate atunci când sunt vizualizate.
 • Intrările între păduri din lista globală de adrese utilizează adresa SMTP și nu adresa Exchange. De aceea, dacă executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook împreună cu opțiunea SuppressExchange, veți trimite o actualizare la acești destinatari când nu ar trebui să fie trimisă. Se recomandă să nu utilizați această opțiune în medii cu mai multe păduri Exchange.
Note despre analiza pentru Scenariul 2
 • Actualizările netrimise reprezintă o cauză cunoscută a dispariției întâlnirilor sau a apariției întâlnirilor dublură.
 • Întâlnirile deteriorate nu au o cauză precisă în general. Însă, ele reprezintă o mare preocupare pentru elementele de calendar.
 • Nu s-au efectuat testări pentru aplicațiile CDO, cum ar fi BlackBerry și alte dispozitive.
 • Nu s-au efectuat testări pentru utilizatorii care nu sunt conectați sau pentru medii care nu sunt asociate la un domeniu.
Scenariul 3: Resetarea calendarelor de resurse și de programări directe
Resetarea sistemelor automate, cum ar fi Auto Accept Agent și Direct Booking pot prezenta probleme, deoarece momentul resetării trebuie să fie determinat. Din cauză că acest lucru nu se poate efectua utilizând instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook, s-au creat următoarele scenarii alternative. Aceste scenarii utilizează opțiunea de linie de comandă /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES discutată în Scenariul 2.

Actualizarea cutiilor poștale de resurse pentru noile reguli de fus orar

Ca administrator Microsoft Exchange, aveți posibilitatea să utilizați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook pentru a actualiza calendarele din cutiile poștale de resurse. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Serviciul Auto Accept Agent trebuie să se execute pe serverul care execută Microsoft Exchange Server. Pentru mai multe informații despre funcționarea și gestionarea Auto Accept Agent, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997184.aspx
 2. Instalați actualizarea de fus orar pentru Windows pentru ora de vară 2007.

  Pentru mai multe informații despre actualizarea de fus orar Windows, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
 3. Executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook împreună cu opțiunea /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES. Această opțiune trebuie să se utilizeze pentru toate cutiile poștale de resurse care au activat Auto Accept Agent.
 4. Verificați că se execută din nou serviciul Auto Accept Agent. Serviciul Auto Accept Agent trebuie să se execute pentru ca utilizatorii să primească mesaje de acceptare pentru actualizări la întâlnirile pe care le-au organizat.
Notă Când resetați un întreg mediu Exchange, executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook fără opțiunea /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES pentru toate celelalte cutii poștale. Acestea includ cutiile poștale care au organizat întâlniri cu cutiile poștale de resurse.

Actualizați cutiile poștale de resurse care conțin resurse programate direct

Pentru a actualiza calendarele în cutiile poștale de resurse care conțin resurse programate direct, trebuie să utilizați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook. Pentru a actualiza aceste calendare, includeți opțiunea /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook pentru toate cutiile poștale de resurse. Astfel, resursele programate direct se vor muta la orele corecte. Cutiile poștale de resurse primesc solicitări de actualizare a întâlnirilor, dar cutiile poștale ale utilizatorilor nu vor primi solicitările de întâlnire.

Note   
 • După ce resetați toate cutiile poștale, Auto Accept Agent va respinge încercarea de programare directă care generează conflictul, dacă este activată opțiunea de respingere a conflictelor. Aceasta se produce chiar și atunci când întâlnirile din cutiile poștale de resurse sunt etichetate ca Tentative (Încercare).
 • Când resetați un întreg mediu Exchange, executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook fără opțiunea /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES pentru toate celelalte cutii poștale. Acestea includ cutiile poștale care au organizat întâlniri cu cutiile poștale de resurse.
Scenariul 4: Resetați calendarele de foldere publice
Elementele din calendarele partajate care sunt stocate în foldere publice trebuie să fie actualizate și ele la noile reguli pentru ora de vară. Aveți posibilitatea să utilizați actualizarea pentru instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook pentru a reseta elementele din calendarele care sunt stocate în foldere publice.

Aveți posibilitatea să resetați elementele din foldere publice utilizând instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook. Acest lucru se poate realiza utilizând interfața grafică cu utilizatorul a instrumentului sau utilizând modul silențios și furnizând o cale pentru calendarul folderului public.

Furnizarea unei căi de calendar este acceptată numai când utilizați modul silențios. Aveți posibilitatea să utilizați –Q sau –QUIET ca opțiune de linie de comandă pentru a specifica modul silențios. Calea trebuie să fie ultimul element specificat în linie de comandă. Calea trebuie să fie precedată de două bare oblice inverse (\\) și trebuie să utilizeze o singură bară oblică inversă (\) pentru a delimita ierarhia. Dacă unul sau mai multe foldere publice din cale conțin o bară oblică inversă ca parte din nume, trebuie să utilizați o bară oblică dublă.

De exemplu, linii de comandă pentru resetarea elementelor de calendar din folderul public pot fi următoarele:
 • tzmove.exe -QUIET \\Public Folders\All Public Folders\Folder1\Sub Folder\Calendar
 • tzmove.exe -Q –ONLYRECURRING \\Public Folders\All Public Folders\ProjectZ\Meetings\\Notes\Calendar
În al doilea exemplu, un folder public denumit Meetings\\Notes conține calendarul de folder public. Deoarece acest nume de folder public include o bară oblică inversă, calea care reprezintă folderul trebuie să conțină o bară oblică dublă.

De asemenea, aveți posibilitatea să resetați elementele de calendar stocate în calendarele suplimentare care pot exista în cutia poștală a unui utilizator. De exemplu, o comandă pentru resetarea elementelor dintr-un calendar suplimentar din cutia poștală a unui utilizator poate semăna cu următoarea:
tzmove.exe -Q \\Mailbox - Utilizator\Al doilea calendar
Când resetați un calendar de folder public sau resetați un calendar suplimentar care poate exista în cutia poștală a unui utilizator, elementele resetate utilizează mesajul Sent on Behalf of (Trimis în numele lui) în câmpul From (De la). De aceea, actualizările nu modifică proprietarul elementului de calendar. Actualizările par să fie din partea contului care a resetat calendarul în numele contului care a organizat întâlnirea.

Note   
 • Nu aveți posibilitatea să utilizați această opțiune de cale dacă executați instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook dintr-o cale UNC. Veți primi un mesaj de eroare.
 • Rezervările sau întâlnirile programate de un utilizator care nu se află într-un fus orar afectat de modificările de oră de vară sunt deplasate incorect înainte cu o oră. De aceea, toate elementele din calendar trebuie programate de utilizatori care se află în fusuri orare afectate de modificările orei de vară.

Alte probleme rezolvate de instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook

Instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook include și remedieri pentru următoarele două probleme:
 • Când executați o versiune anterioară a instrumentului Time Zone Data Update Tool Outlook, orice elemente de calendar care nu s-au trimis sunt procesate. Când se produce aceasta, se trimit actualizări pentru elementele de calendar originale care nu s-au trimis.

  Această situație poate genera probleme privind confidențialitatea, deoarece solicitarea de întâlnire schiță poate include informații sensibile sau confidențiale care nu ar apărea în solicitarea de întâlnire care s-ar trimite în cele din urmă.
 • S-a adăugat suport pentru calendare neimplicite, pentru a actualiza calendarele din foldere publice și calendarele neimplicite din cutiile poștale ale utilizatorilor. În plus, s-a adăugat suport pentru a actualiza elementele de calendar care au fost trimise de un utilizator din partea altui utilizator.

Glosar de opțiuni de linie de comandă pentru instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook

Următoarea listă descrie opțiunile de linie de comandă incluse în instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook. Pentru mai multe informații despre utilizările specifice ale acestor opțiuni de linie de comandă și despre problemele asociate cu fiecare dintre aceste opțiuni, consultați secțiunea „Scenarii”.
 • /SENDRESOURCEUPDATES

  Această opțiune modifică noul comportament implicit și restabilește comportamentul versiunii anterioare a instrumentului, astfel încât destinatarii Bcc (Cci) și resursele să primească actualizări.
 • /PHYSICALMOVE

  Această opțiune execută instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook în modul care permite mutarea fusului orar de bază la un nou fus orar pentru toate rezervările marcate cu o proprietate de fus orar. Se recomandă să utilizați această opțiune atunci când un utilizator se mută fizic de la un fus orar la altul. Acest parametru nu se aplică pentru modificările de oră de vară.
 • /IGNOREPATCHDATE

  Noul comportament implicit al instrumentului este de a căuta data de instalare a actualizării pentru fusul orar specificat și să acționeze numai pentru rezervările cu o singură instanță care s-au creat înainte de data de instalare a actualizării. Dacă doriți să se reseteze toate rezervările, chiar și cele care s-au creat după data de instalare a actualizării, utilizați acest parametru pentru a ignora data instalării actualizării și a selecta toate rezervările cu o singură instanță.
 • /ONLYCREATEDPREPATCH[: aaaa-ll-zzToo:mm:ss Z

  Această opțiune configurează instrumentul Time Zone Data Update Tool Outlook pentru a reseta toate elementele periodice și numai elementele cu o singură instanță create înainte de data specificată sau înainte de datele din ID-urile articolelor KB specificate în fișierul de intrare KB.
 • /FORCEREBASESUPPRESSALLUPDATES

  Această opțiune se utilizează pentru a reseta toate elementele cu o singură instanță dacă nu există o proprietate de fus orar și pentru a reseta toate elementele periodice create utilizând reguli anterioare de oră de vară, indiferent de cine este organizatorul. Acest mod nu va trimite actualizări din niciun motiv.
 • /FORCEREBASESUPPRESSEXCHANGEUPDATES

  Această opțiune se utilizează pentru a reseta toate elementele cu o singură instanță dacă nu există o proprietate de fus orar și pentru a reseta toate elementele periodice create utilizând reguli anterioare de oră de vară, indiferent de cine este organizatorul. Când utilizați această opțiune, actualizările se vor trimite numai către participanții non-Exchange.
 • /FORCEREBASESUPPRESSEXCHANGEUPDATES[:MaxDepth]

  Această opțiune se utilizează pentru a specifica un număr între 0 și 9999 pentru a reprezenta adâncimea maximă a listelor de distribuire care se vor extinde. Setarea MaxDepth la 0 are ca rezultat procesarea numai a destinatarilor de la nivelul superior.
 • /REPORTINGMODE

  Această opțiune nu efectuează modificări. În schimb, notează elementele care s-ar modifica dacă instrumentul nu s-ar executa în modul de raportare și înregistrează aceste elemente în jurnalul de aplicații.

Suprimarea instrumentului Time Zone Data Update Tool în Microsoft Office Outlook 2007

Avertisment Pot apărea probleme grave dacă modificați incorect registry utilizând Registry Editor sau altă metodă. Aceste probleme pot necesita reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că aceste probleme pot fi remediate. Modificați registry pe propriul risc.

Outlook 2007 SP1 dezactivează orice solicitări automate de modificare a fusului orar al calendarului care se produc în Outlook 2007 RTM când se detectează o modificare în definirea fusului orar local. Dacă utilizați în continuare Outlook 2007 RTM, aveți posibilitatea să împiedicați executarea acestor solicitări automate utilizând o politică de grup sau modificând registry Windows pe acel computer.

Aveți posibilitatea să utilizați următoarele șabloane administrative pentru a crea un obiect de politică de grup pentru a împiedica executarea instrumentului Time Zone Data Update Tool în Outlook 2007.
POLICY !!L_Disableautomaticupdatestoappointments 
KEYNAME Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Options\Calendar
               VALUENAME DisableTimeZoneAutoPrompt
                   VALUEON NUMERIC 1
                   VALUEOFF NUMERIC 0
     EXPLAIN !!L_DisableautomaticupdatestoappointmentsExplain
     END POLICY
Pentru a obține fișierele șablon de politică pentru șabloanele administrative ale Office 2007 System (fișiere .adm), vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=92D8519A-E143-4AEE-8F7A-E4BBAEBA13E7

Limitări și probleme cunoscute

 • Memento-urile sunt incluse în numărul total de elemente care trebuie actualizate. Când executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, orice memento-uri din elementele de calendar care trebuie să fie actualizate vor fi incluse în numărul total de elemente scanate.

  De exemplu, dacă aveți 25 de elemente de calendar și 20 dintre ele au memento-uri, instrumentul Time Zone Data Update Tool va raporta că scanează 45 de elemente.
 • Dacă semnalizați un memento pentru un element de poștă electronică în Outlook 2000, Outlook 2002 sau Outlook 2003, apoi executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, memento-ul se actualizează corect și este mutat la ora corectă. Însă, InfoBar (BaraInfo) (din interfața cu utilizatorul) afișează ora incorectă.

  Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.
 • Când executați instrumentele de actualizare Outlook sau Exchange, rezervările se deplasează cu o oră pentru cutiile poștale unde fusul orar local este setat la ora standard din Noua Zeelandă. Acest comportament se produce când sunt adevărate următoarele scenarii:
  • Executați instrumentele de actualizare Outlook sau Exchange pe un computer care execută Windows Vista.
  • Fusul orar local al cutiilor poștale care se actualizează este setat la ora standard Noua Zeelandă.
  Pentru a rezolva această problemă, executați instrumentele Outlook sau Exchange din nou pentru cutiile poștale la data de 1 ianuarie 2008 sau ulterior.

  Acest comportament se produce deoarece Windows Vista gestionează informațiile de fus orar în mod diferit față de versiunile celelalte de Windows. Dacă nu executați instrumentul de actualizare Outlook sau Exchange din nou la 1 ianuarie 2008 sau după această dată, toate rezervările din al doilea eveniment de oră de vară se vor deplasa cu o oră. Al doilea eveniment de oră de vară include datele de la 16 martie 2008 până la 6 aprilie 2008. Dacă nu doriți să așteptați până la 1 ianuarie 2008 pentru a actualiza rezervările din al doilea eveniment de oră de vară, aveți posibilitatea să executați instrumentele de actualizare Outlook sau Exchange de pe un computer care execută Windows XP sau Windows Server 2003. Vă rugăm să rețineți că orice elemente de calendar create pe un computer Windows Vista înainte de 1 ianuarie 2008 se vor crea în continuare utilizând definiția de fus orar incorectă și trebuie să fie resetate după 1 ianuarie 2008.
 • Al doilea fus orar din calendarul Outlook este incorect după ce actualizați fusurile orare ale sistemului de operare.

  Pentru a rezolva această problemă, dezactivați manual coloana suplimentară, apoi activați-o din nou.
 • Este posibil să primiți codul de eroare 0x80001081, 0x80001082 sau 0x80001083 după ce executați instrumentul Time Zone Data Update Tool.

  După ce executați instrumentul Time Zone Data Update Tool, este posibil să se înregistreze următoarele informații în fișierul „Outlook Time Zone Update.log”:
  Type: Appointment ID: 040000008200e00074c5b7101a82e00800000000c8a7e927f3a1eb5f428868471a4754c1168cc49bd064fbcb3eeff51a574f8330 Subject: My weekly business meeting Old Start Time: Tuesday, March 20, 2007 3:00:00 PM New Start Time: Tuesday, March 20, 2007 2:00:00 PM Old End Time: Tuesday, March 20, 2007 4:00:00 PM New End Time: Tuesday, March 20, 2007 3:00:00 PM Recurring: No Result: Success
   
  Result: Error (The client operation failed.) (0x80001083, 0x80004005, 0x1020)
  Erorile 0x80001081, 0x80001082 sau 0x80001083 sunt asociate cel mai probabil cu informații Free/Busy (Liber/Ocupat) incorecte. Pentru a rezolva această problemă, executați Outlook împreună cu opțiunea /CleanFreeBusy. Efectuați această acțiune pe computerul care manifestă problemele de publicare a informațiilor Free/Busy (Liber/Ocupat). Această acțiune reîmprospătează informațiile Free/Busy (Liber/Ocupat). Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Faceți clic pe Start, pe Run (Executare), tastați Outlook.exe /cleanfreebusy, apoi faceți clic pe OK.
  2. Examinați informațiile Free/Busy (Liber/Ocupat) de pe alt computer.
 • Trebuie să acceptați întâlnirile care s-au redirecționat către dvs. pentru a primi actualizări atunci când organizatorul întâlnirii execută instrumentul Time Zone Data Update Tool.

  Pentru ca destinatarul solicitării de întâlnire redirecționate să fie adăugat la întâlnirea originală, acel utilizator trebuie să trimită un răspuns la solicitare. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909109 În Outlook 2003, un utilizator nu primește actualizări de întâlnire dacă a făcut clic pe opțiunea „Nu trimite un răspuns” ca răspuns la o solicitare de întâlnire redirecționată (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Când un participant face clic pe butonul Calendar într-o actualizare de întâlnire în instrumentul Time Zone Data Update Tool în Inbox, data se schimbă la 31 august 4500 în loc de data corectă. Această problemă pare să afecteze numai utilizatorii care au cutiile poștale setate la Exchange Server 5.5.

  În unele scenarii, actualizării de întâlnire îi pot lipsi unele proprietăți moștenite din Exchange Server 5.5. Aceste proprietăți de moștenire lipsă provoacă acest comportament în Outlook. Dacă se produce această problemă, participantul ar trebui să facă clic pe Accept (Acceptare) în întâlnirea actualizată. Această întâlnire va fi apoi plasată corect în calendarul participantului.

Întrebări frecvente

Î: Cum se reflectă fusul orar țintă în elementele Outlook?

R: Rezervările cu o singură instanță sunt stocate în UTC. Ora UTC este determinată de computerul utilizat pentru a crea rezervarea. Versiunile de Outlook anterioare versiunii Outlook 2007 nu indică în ce fus orar se creează o rezervare.

Notă Outlook 2007 nu stochează informații de fus orar țintă despre rezervările cu o singură instanță.

Rezervările periodice au definiția completă a fusului orar încorporată în datele lor. De aceea, nu sunt necesare date suplimentare pentru a calcula definiția fusului orar și datele de tranziție a orei de vară.

Î: La nivel înalt, cât timp funcționează instrumentul Time Zone Data Update Tool?

R: Instrumentul Time Zone Data Update Tool poate detecta dacă există reguli noi pentru un anumit fus orar pe baza unui concept nou de „reguli dinamice de fus orar”. Aceste reguli au date de început și de sfârșit care descriu când se aplică regulile. Dacă instrumentul Time Zone Data Update Tool detectează că există reguli noi pentru un anumit fus orar, el poate încerca automat să facă tranziția pentru orice elemente de calendar afectate de modificare la noua „versiune” a fusului orar.

Acest proces se poate produce în următoarele cazuri:
 • Rezervări periodice Aceste rezervări au definiția exactă a fusului orar încorporată în ele, astfel încât instrumentul Time Zone Data Update Tool să poată compara acea definiție de fus orar cu „imaginea preconizat㔠a fusului orar actualizat. Dacă definiția se potrivește, instrumentul poate rescrie rezervarea utilizând „versiunea nou㔠a informațiilor de fus orar.
 • Rezervări cu o singură instanță Aceste rezervări sunt mai dificil de procesat. În versiunile de Outlook anterioare versiunii Outlook 2007, aceste rezervări nu conțineau informații de fus orar. De aceea, instrumentul Time Zone Data Update Tool nu poate spune dacă ele trebuie să fie actualizate.

  În prezent, instrumentul presupune că orice rezervări cu o singură instanță nemarcate create înainte de instalarea actualizării fusului orar Windows și care se află în perioada de oră de vară extinsă s-au generat utilizând regulile vechi de fus orar. Atunci, instrumentul se oferă să le actualizeze.

  Unele rezervări cu o singură instanță s-au creat pentru un fus orar neafectat, dar se produc în intervalul de timp afectat al unui fus orar care este schimbat. Aceste rezervări vor fi, de asemenea, identificate de instrumentul Time Zone Data Update Tool ca necesitând o actualizare. În aceste cazuri, numai utilizatorul știe dacă o anumită rezervare ar trebui să fie actualizată. Utilizatorul ar trebui să acționeze în consecință.
Î: Când se vor actualiza definițiile de fus orar Windows dacă utilizez Windows Vista?

R: Windows Vista este pregătit pentru noile reguli de fus orar. Windows Vista a actualizat automat definițiile de fus orar la 1 ianuarie 2007. Pe măsură ce noile actualizări devin disponibile, toate sistemele de operare Windows vor primi actualizări de fus orar prin intermediul Windows Update și Microsoft Update. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
933360 Actualizare cumulativă a fusului orar din august 2007 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (articolul poate să fie în limba engleză)
Î: Când trebuie să execut instrumentul Time Zone Data Update Tool?

R: Instrumentul Time Zone Data Update Tool trebuie executat manual, la latitudinea utilizatorului sau a administratorului, după ce s-au actualizat definițiile de fus orar ale sistemului de operare.

Se recomandă să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool sau instrumentul Exchange cât mai aproape de momentul la care s-a aplicat pe toate computerele actualizarea de fus orar a sistemului de operare. Când efectuați aceasta, există o probabilitate mai mică de a exista rezervări cu o singură instanță programate după aplicarea actualizării de fus orar Windows, dar înainte de executarea instrumentului Time Zone Data Update Tool Outlook sau Exchange.

Outlook 2007 are această funcționalitate deja încorporată. De aceea, utilizatorul Outlook 2007 nu trebuie neapărat să execute manual instrumentul Time Zone Data Update Tool. Outlook 2007 va detecta automat că modificarea este necesară și va anunța utilizatorul când execută instrumentul. Când instalați Outlook 2007 SP1, instrumentul nu va mai solicita automat executarea.

Însă, instrumentul Time Zone Data Update Tool conține modificări de cod care îmbunătățesc experiența. Instrumentul reprezintă metoda preferată de actualizare a calendarului. Aveți posibilitatea să executați instrumentul dacă faceți clic pe Cancel (Revocare) în casetele de dialog care apar automat în Outlook 2007 și urmați în schimb instrucțiunile de descărcare și executare a instrumentului Time Zone Data Update Tool.

Î: Instrumentul Time Zone Data Update Tool este mai recent decât ce a fost predefinit în Outlook 2007. Să utilizez în schimb instrumentul Time Zone Data Update Tool?

R: Da. Instrumentul Time Zone Data Update Tool are îmbunătățiri care îl fac să fie metoda mai bună de actualizare, chiar și pentru calendarul din Outlook 2007, indiferent de solicitările automate afișate de Outlook 2007. Pentru a executa instrumentul, închideți caseta de dialog a solicitării sau faceți clic pe Cancel (Revocare). Apoi, instalați și executați cea mai recentă actualizare din calendar. Pentru a vedea instrucțiuni despre cum se efectuează aceasta, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=%20E343A233-B9C8-4652-9DD8-AE0F1AF62568
Î: Ce rezervări încearcă să remedieze instrumentul Time Zone Data Update Tool?

R: Din cauza modului în care un fus orar țintă se reflectă în rezervări, instrumentul Time Zone Data Update Tool va încerca să actualizeze următoarele rezervări:
 • Toate rezervările cu o singură instanță care se produc în intervalele de date afectate și care s-au creat înainte de instalarea actualizării de fus orar Windows
 • Toate rezervările periodice care au instanțe în intervalele de date afectate și care nu s-au creat pentru alte fusuri orare
Notă Instrumentul va încerca să actualizeze toate aceste rezervări cu o singură instanță, deoarece el nu poate determina fusul orar pentru care sunt destinate. Această situație nu se aplică dacă rezervările s-au creat în Outlook 2007 sau dacă au fost deja actualizate printr-o executare anterioară a instrumentului Time Zone Data Update Tool.

Î: De ce nu actualizează instrumentul Time Zone Data Update Tool toate întâlnirile afectate?

R: Instrumentul Time Zone Data Update Tool actualizează numai întâlnirile pentru care utilizatorul este organizator. Apoi, instrumentul poate trimite automat actualizări pentru acele întâlniri către toți participanții.

Î: Ce se întâmplă dacă execut instrumentul Time Zone Data Update Tool de mai multe ori?

R: Instrumentul Time Zone Data Update Tool marchează corect elementele din calendar pe care le actualizează cu informațiile de fus orar în care s-au codificat elementele de calendar. Acest proces este prevăzut deja pentru rezervările periodice. Însă, acest lucru nu se aplică în cazul rezervărilor cu o singură instanță. De aceea, în general este sigur să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool de mai multe ori, dacă efectuați următoarele:
 • Luați în considerare versiunea de Outlook pe care o utilizați pentru a crea elemente noi după ce executați instrumentul
 • Luați în considerare câte elemente creați între prima executare și executările ulterioare ale instrumentului.
Instrumentul va vedea și va ignora toate elementele de calendar care s-au actualizat deja.

Notă După ce executați instrumentul, orice elemente cu o singură instanță care se creează utilizând Outlook 2000, Outlook 2002 sau Outlook 2003 se mută și se actualizează când executați instrumentul din nou.

Însă, dacă utilizatorul solicită în mod explicit ca instrumentul Time Zone Data Update Tool să ignore un set de elemente de calendar, instrumentul va continua să descopere acele elemente de calendar în executările viitoare. În acest caz, utilizatorul trebuie să ignore în mod explicit acele elemente de calendar la fiecare executare.

De exemplu, acest lucru se poate produce când utilizatorul are rezervări cu o singură instanță care sunt destinate pentru alt fus orar. În plus, acest lucru se poate produce când utilizatorul are rezervări pe care le-a creat după ce s-au actualizat regulile de fus orar, dar înainte să execute instrumentul Time Zone Data Update Tool.

Î: Care sunt unele situații în care pot dori să execut instrumentul Time Zone Data Update Tool de mai multe ori?

R: Se recomandă să executați instrumentul Time Zone Data Update Tool de mai multe ori dacă sunt adevărate următoarele condiții:
Condiția A
 • Executați instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru cutiile poștale ale utilizatorilor.
 • După ce efectuați aceasta, utilizatorii creează rezervări sau întâlniri de pe computere sau dispozitive care nu conțin regulile noi de oră de vară.
Condiția B
O rezervare periodică care nu are instanțe produse în perioada de oră de vară extinsă se extind, astfel încât una sau mai multe instanțe se petrec acum în perioada de oră de vară extinsă.

În acest caz, instrumentul Time Zone Data Update Tool nu a actualizat respectivele apariții, deoarece instrumentul nu avea instanțe afectate de modificările de oră de vară. Însă, acum că există astfel de apariții, instrumentul trebuie să fie executat din nou pentru a găsi și actualiza în mod corespunzător informațiile de fus orar.

Î: Care sunt acele situații în care ar fi de dorit să evit în mod explicit executarea instrumentului Time Zone Data Update Tool de mai multe ori?

R: Se recomandă să vă asigurați că, la un moment dat, se execută o singură instanță a instrumentului Time Zone Data Update Tool pentru o cutie poștală dată. Dacă încercați să actualizați același calendar de pe mai multe computere în același timp, se pot produce conflicte și alte anomalii.

Într-o situație mai puțin evidentă, instrumentul Time Zone Data Update Tool se execută pentru un fișier .ost care este în modul offline sau în modul Cached Exchange. În acest caz, trebuie să planificați cu grijă momentul la care veți sincroniza acele modificări cu serverul. De exemplu, se vor produce conflicte de sincronizare dacă sunt adevărate următoarele condiții:
 • Fișierul .ost este offline la momentul în care se execută instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru depozitul serverului.
 • Instrumentul se execută și pentru depozitul clientului offline.
 • Fișierul .ost se sincronizează față de depozitul serverului.
În acest scenariu, instrumentul Time Zone Data Update Tool va fi încercat să actualizeze toate rezervările care necesitau actualizări, atât în depozitul serverului, cât și în cel al clientului. În acest caz, se pot produce conflicte. De aceea, se recomandă ca în mediile Exchange Server să se execute instrumentul Time Zone Data Update Tool în timp ce există o conexiune la server.

Î: Cum se compară instrumentul Exchange cu instrumentul Time Zone Data Update Tool?

R: Instrumentul Exchange vă va permite să aplicați actualizarea de fus orar în „modul silențios” pentru un set de cutii poștale alese de pe serverul Exchange. Acest lucru înseamnă că utilizatorul nu va avea posibilitatea să elimine rezervările care nu trebuie să fie actualizate.

Instrumentul Exchange funcționează numai pentru calendarele de pe partea server. Acest lucru înseamnă că orice calendare deținute de utilizator, cum ar fi calendarele din depozitele .pst, se pot actualiza numai prin instrumentul Time Zone Data Update Tool aflat de partea client.

Î: Ce se va întâmpla cu calendarele de resurse?

R: Actualizările nu se trimit pentru întâlniri pe baza orei la care se execută instrumentul Time Zone Data Update Tool. Administratorii trebuie să execute instrumentul în cutiile poștale de resurse pentru a corecta întâlnirile.

Î: Ce se întâmplă dacă utilizez mai multe computere și nu toate sunt actualizate?

R: Se recomandă să acordați atenție deosebită atunci când utilizați o combinație de computere actualizate și neactualizate. Rezervările care sunt create utilizând informații de fus orar neactualizate și care sunt vizualizate pe un computer actualizat vor fi incorecte în timpul perioadelor de oră de vară extinsă. Trebuie să executați din nou instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru a actualiza aceste rezervări.

Î: Ce se întâmplă dacă execut instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru unul dintre calendarele Microsoft SharePoint Portal Server la care sunt conectat?

R: Calendarele conectate la SharePoint sunt disponibile doar în citire în Outlook 2003. Instrumentul Time Zone Data Update Tool sau instrumentul Exchange vor modifica incorect aceste elemente de calendar. În plus, aceste modificări nu vor fi trimise la serverul SharePoint. De aceea, cele două calendare vor fi desincronizate. Însă, această problemă nu se va produce ca o situație implicită. Acest situație se datorează faptului că, în Outlook 2003, executarea instrumentului Time Zone Data Update Tool este o acțiune particularizată pe un calendar SharePoint conectat.

Dacă executați Outlook 2007 și dacă vă sincronizați cu Microsoft Office SharePoint Server 2007, rezervările periodice pe care le creați și care încep în anul calendaristic 2006 sunt actualizate corect în Outlook 2007. Însă, când vizualizați rezervările periodice în SharePoint Server 2007, ele se afișează ca fiind cu o oră înainte. Rezervările periodice care încep în anul calendaristic 2007 se afișează la fel în Outlook 2007 și în SharePoint Server 2007.

Notă SharePoint Portal Server nu se bazează pe regulile de fus orar de pe computerul client. SharePoint Portal Server se bazează pe propria listă codificată intern de reguli de fus orar. Aceste reguli se bazează pe anul la care începe modelul periodicității.

Î: De unde pot afla mai multe despre structurile de date care sunt actualizate de instrumentul Time Zone Data Update Tool?

R: Structurile de fusuri orare din Outlook 2007 sunt documentate pe blogul MSDN (Microsoft Developer Network). Pentru a vizualiza acest blog, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://blogs.msdn.com/stephen_griffin/archive/2006/12/06/outlook-2007-timezone-structures.aspx
Î: Instrumentul Time Zone Data Update Tool necesită drepturi de administrator pentru a se instala?

R: Da. Instrumentul este exact ca orice alt program. El necesită drepturi de administrator local pe computerul local.

Î: Instrumentul Time Zone Data Update Tool poate fi executat de un delegat pentru calendarul managerului său?

R: Nu. Trebuie să fiți administrator Exchange sau proprietarul cutiei poștale pentru a executa instrumentul Time Zone Data Update Tool.

Î: Am Outlook instalat pe Terminal Server. Trebuie să fac ceva special pentru a actualiza serverul terminal sau utilizatorii de pe serverul terminal?

R: Nu există situații speciale pentru utilizatorii de Terminal Server care se conectează la Outlook utilizând o sesiune Terminal Server. Sesiunea Terminal Server poate fi văzută ca orice alt computer client.

Î: Ca participant, când fac clic pe butonul Calendar pentru o întâlnire dintr-un inbox care a fost actualizat de Tzmove.exe, calendarul se mută la data de 31 august 4500. De ce nu se mută calendarul la data corectă?

R: În unele scenarii din Exchange 5.5, actualizării de întâlnire îi pot lipsi unele proprietăți de moștenire, fapt care produce acest comportament în Outlook. Acest participant ar trebui să facă clic pe Accept (Acceptare) în întâlnirea actualizată, iar întâlnirea se va adăuga corect în calendar.

Tabel complet al codurilor de eroare posibile

Următorul tabel este o listă completă a mesajelor de eroare și a codurilor de eroare care le corespund. Acestea sunt prezentate în forma lor brută. Instrumentul Time Zone Data Update Tool poate genera și erori MAPI. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
238119 Lista cu codurile de rezultate numerice MAPI extins (articolul poate să fie în limba engleză)
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Mesaj de eroareCod de eroare
TZREBASE_ERR_NODEFSTORE0x80001000
TZREBASE_ERR_NOCALENDARFOLDER0x80001001
TZREBASE_ERR_CANTOPENSTORE0x80001002
TZREBASE_ERR_CANTOPENOUTBOX0x80001003
TZREBASE_ERR_CANTGETSTOREPROPS0x80001004
TZREBASE_ERR_CANTGETNAMEDPROPS0x80001005
TZREBASE_ERR_CANTGETMSGSTORETABLE0x80001006
TZREBASE_ERR_CANTGETROWS0x80001007
TZREBASE_ERR_CANTGETINBOXEID0x80001008
TZREBASE_ERR_CANTOPENINBOX0x80001009
TZREBASE_ERR_CANTGETINBOXPROPS0x8000100a
TZREBASE_ERR_CANTOPENCALENDAR0x8000100b
TZREBASE_ERR_CANTOPENREMINDERS0x8000100c
TZREBASE_ERR_CANTOPENCONTENTSTABLE0x8000100d
TZREBASE_ERR_CANTSETCOLUMNS0x8000100e
TZREBASE_ERR_CANTGETROWCOUNT0x8000100f
TZREBASE_ERR_CANTOPENITEM0x80001010
TZREBASE_ERR_CANTOPENSTREAM0x80001011
TZREBASE_ERR_CANTWRITETZ0x80001012
TZREBASE_ERR_CANTREADTZ0x80001013
TZREBASE_ERR_CANTFINDSTREAM0x80001014
TZREBASE_ERR_CANTSETPROPS0x80001015
TZREBASE_ERR_CANTGETPROPS0x80001016
TZREBASE_ERR_CANTSAVE0x80001017
TZREBASE_ERR_MISSINGSTARTTIME0x80001018
TZREBASE_ERR_MISSINGENDTIME0x80001019
TZREBASE_ERR_MISSINGMESSAGECLASS0x8000101a
TZREBASE_ERR_CANTREADRECURBLOB0x8000101b
TZREBASE_ERR_CANTREADRECURTZ0x8000101c
TZREBASE_ERR_CANTADJUSTRECUR0x8000101d
TZREBASE_ERR_CANTWRITERECURBLOB0x8000101e
TZREBASE_ERR_CANTOPENATTACHTABLE0x8000101f
TZREBASE_ERR_CANTSAVEATTACH0x80001020
TZREBASE_ERR_MISSINGEXCEPTREPLACETIME0x80001021
TZREBASE_ERR_BOGUSEXCEPTREPLACETIME0x80001022
TZREBASE_ERR_CORRUPTEXCEPTION0x80001023
TZREBASE_ERR_CANTCREATEMTGREQUEST0x80001024
TZREBASE_ERR_CANTCOPYTOMTGREQUEST0x80001025
TZREBASE_ERR_CANTSUBMITMEETING0x80001026
TZREBASE_ERR_MISSINGGLOBALOBJID0x80001027
TZREBASE_ERR_CANTOPENRECIPTABLE0x80001028
TZREBASE_ERR_CANTGETRECIPTABLECOLS0x80001029
TZREBASE_ERR_CANTSETRECIPS0x8000102a
TZREBASE_ERR_CANTCOPYATTACH0x8000102b
TZREBASE_ERR_CANTSETSORT0x8000102c
TZREBASE_ERR_CANTOPENAB0x8000102d
TZREBASE_ERR_CANTCOMPAREEID0x8000102e
TZREBASE_ERR_CANTGETCURRENTTIMEZONE0x8000102f
TZREBASE_ERR_CANTCALCITEMTIMEZONE0x80001030
TZREBASE_ERR_CANTGETSTOREOFFLINE0x80001080
TZREBASE_ERR_CANTOPENFREEBUSYMESSAGE0x80001081
TZREBASE_ERR_CANTDELETEFREEBUSYSTREAM0x80001082
TZREBASE_ERR_CANTSAVEFREEBUSYMESSAGE0x80001083
TZREBASE_ERR_CORRUPTEXCEPTION_20x80001084
TZREBASE_ERR_CORRUPTEXCEPTION_30x80001085
TZREBASE_ERR_CORRUPTEXCEPTION_40x80001086
TZREBASE_ERR_CORRUPTEXCEPTION_50x80001087
TZREBASE_ERR_CORRUPTEXCEPTION_60x80001088
TZREBASE_ERR_UNABLETOFINDPATCH0x80001089
TZREBASE_ERR_MISSINGSENTREPRESENTING0x8000108a
TZREBASE_ERR_CANTAPPLYSENTREPRESENTING0x8000108b
TZREBASE_ERR_CANTCOPYTOMTGREQUEST_20x8000108c
TZREBASE_ERR_CANTCOPYTOMTGREQUEST_30x8000108d
TZREBASE_ERR_MISSINGSENTREPRESENTING_20x8000108e
TZREBASE_ERR_MISSINGSENTREPRESENTING_30x8000108f
TZREBASE_ERR_CANTOPENRECIPIENT0x80001090
TZREBASE_ERR_CANTGETRECIPIENTPROPS0x80001091
TZREBASE_ERR_CANTOPENDISTLIST0x80001092
TZREBASE_ERR_CANTGETDISTLISTINTERFACE0x80001093
TZREBASE_ERR_CANTGETDISTLISTTABLE0x80001094
TZREBASE_ERR_CANTGETDISTLISTROWS0x80001095
TZREBASE_ERR_NORECIPIENTOBJECTTYPE0x80001096
TZREBASE_ERR_UNKNWONRECIPIENTOBJECTTYPE0x80001097
TZREBASE_ERR_NORECIPIENTENTRYID0x80001098
TZREBASE_ERR_NODISTLISTRECIPIENTENTRYID0x80001099
TZREBASE_ERR_CREATERECIPIENTROWS0x8000109a
TZREBASE_ERR_CREATERECIPIENTROWVALUES0x8000109b
TZREBASE_ERR_COPYRECIPIENTADDRESS0x8000109c
TZREBASE_ERR_FINDRECIPIENTPROPVALUE0x8000109d
TZREBASE_ERR_COPYRECIPIENTPROPVALUE0x8000109e
TZREBASE_ERR_NOIPMSUBTREE0x8000109f
TZREBASE_ERR_CANTOPENIPMSUBTREE0x800010a0
TZREBASE_ERR_CANTGETIPMSUBTREEPROPS0x800010a1
TZREBASE_ERR_CANTOPENSTOREFROMPATH0x800010a2
TZREBASE_ERR_FINDFOLDER_GETHTABLE0x800010a3
TZREBASE_ERR_FINDFOLDER_SETCOLUMNS0x800010a4
TZREBASE_ERR_FINDFOLDER_QUERYROWS0x800010a5
TZREBASE_ERR_FINDFOLDERPATH_OPENENTRY0x800010a6
TZREBASE_ERR_FINDFOLDERPATH_GETPROPS0x800010a7
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
195900 Cum gestionează Outlook fusurile orare pentru solicitările de întâlnire (articolul poate să fie în limba engleză)

Resurse suplimentare

Pentru mai multe informații despre efectele modificării regulilor pentru ora de vară pentru produsele de la Microsoft și despre alte detalii privind fusurile orare, vizualizați următoarele site-uri Web și articole din Baza de cunoștințe.

Informații generale

Pentru informații generale despre ajutorul și asistența privind ora de vară, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/gp/cp_dst

Microsoft Windows

Pentru mai multe informații despre Microsoft Windows și ora de vară, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
921095 REMEDIERE: Modificările efectuate în 2007 la ora de vară din Statele Unite nu se produc în ziua corectă pe dispozitivele Windows CE 5.0 (articolul poate să fie în limba engleză)
922347 REMEDIERE: Dispozitivul Windows CE .NET 4.0 nu reglează corect ceasul pentru ora de vară (articolul poate să fie în limba engleză)
923027 Cum se actualizează ora de vară pentru Statele Unite, Canada și Mexic în 2007 pe dispozitivele Windows CE (articolul poate să fie în limba engleză)
923953 Cum se configurează ora de vară pentru Statele Unite și Canada în 2007 și în anii următori pe dispozitivele cu Windows Mobile (articolul poate să fie în limba engleză)

Microsoft Exchange Server

Pentru informații despre instrumentul de actualizare de calendar Exchange, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=A9336886-4B28-4010-9416-36D38429438D
Pentru mai multe informații despre Microsoft Exchange Server și ora de vară, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
888606 Întâlnirile se mută neașteptat cu o oră înainte pe Exchange 2000 Server (articolul poate să fie în limba engleză)
891629 Ora unei rezervări care este conținută într-un mesaj de poștă electronică se modifică atunci când mesajul este trimis sau primit de un computer Exchange 2000 care utilizează Microsoft Exchange Connector pentru Novell GroupWise (articolul poate să fie în limba engleză)
910268 Întâlnirile se mută neașteptat cu o oră înainte în ultima săptămână din octombrie în Exchange Server 2003 (articolul poate să fie în limba engleză)
912918 Utilizatorii nu pot trimite mesaje de poștă electronică de pe un dispozitiv mobil sau dintr-o cutie poștală partajată în Exchange 2000 Server și Exchange Server 2003 (articolul poate să fie în limba engleză)
915577 Cum se incorporează modificarea de fus orar din Indiana în clienții de poștă electronică Outlook în Exchange Server (articolul poate să fie în limba engleză)
916989 După ce configurați setările de fus orar pentru Ierusalim pentru a se potrivi cu datele de tranziție pentru ora de vară, întâlnirile sunt mutate cu o oră înainte când un utilizator acceptă o solicitare de întâlnire utilizând un program CDO în Exchange Server 2003 (articolul poate să fie în limba engleză)
926666 Actualizare pentru modificarea orei de vară în 2007 pentru Exchange 2003 Service Pack 2 (articolul poate să fie în limba engleză)
928462 Setările de oră pentru Outlook Web Access pe Exchange Server 2003 SP2 pot să nu reflecte modificarea din ora de vară pentru Australia de Vest în timpul perioadei de tranziție (articolul poate să fie în limba engleză)
928468 Setările de oră pentru Outlook Web Access pe Exchange Server 2003 pot să nu reflecte modificarea din ora de vară pentru Australia de Vest în timpul perioadei de tranziție (articolul poate să fie în limba engleză)
941018 Cum se gestionează ora de vară utilizând instrumentul de actualizare de calendar Exchange (articolul poate să fie în limba engleză)

Microsoft Office și Outlook

Pentru informații despre instrumentul Time Zone Data Update Tool pentru Microsoft Office Outlook, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e343a233-b9c8-4652-9dd8-ae0f1af62568
Pentru informații despre cum se pregătesc elementele de calendar Outlook pentru modificările de oră de vară, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA102086071033.aspx

Alte programe Microsoft

Pentru mai multe informații despre modificările orei de vară pentru Microsoft Dynamics CRM, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
913541 Microsoft Dynamics CRM nu reflectă modificările de oră de vară pentru Australia din anul 2006 (articolul poate să fie în limba engleză)
925874 O actualizare pentru modificările orei de vară din 2007 este disponibilă pentru Microsoft Dynamics CRM 3.0 și pentru clientul Microsoft Dynamics CRM 3.0 pentru Outlook (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre Windows Server Update Services și ora de vară, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
894199 Descrierea modificărilor din Software Update Services și Windows Server Update Services în conținutul pentru 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre Microsoft Windows SharePoint Services și ora de vară, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
888253 Cum se configurează informațiile de fus orar în Windows SharePoint Services modificând fișierul Timezone.xml (articolul poate să fie în limba engleză)
924881 Descrierea actualizării pentru Windows SharePoint Services: 9 ianuarie 2007 (articolul poate să fie în limba engleză)

Fusuri orare din afara Statelor Unite

Pentru mai multe informații despre modificările orei de vară pentru fusurile orare din afara Statelor Unite, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
289502 Actualizarea fusului orar din Mexico City pentru ora de vară (articolul poate să fie în limba engleză)
317211 Cum se configurează datele orei de vară pentru Brazilia (articolul poate să fie în limba engleză)
320034 Actualizarea din 2002 pentru fusul orar Mexico City pentru ora de vară (articolul poate să fie în limba engleză)
886775 Cum se modifică programul orei de vară pentru noile programe din 2004 și 2005 pentru fusul orar din Uruguay (articolul poate să fie în limba engleză)
909915 Produsele Microsoft nu reflectă modificările orei de vară din Australia pentru anul 2006 (articolul poate să fie în limba engleză)
929120 Computerele Windows Server 2003 și Windows XP care sunt setate la fusul orar din Australia de Vest nu trec la ora de vară pe 3 decembrie 2006 (articolul poate să fie în limba engleză)

Produse terțe

Pentru informații despre ora de vară și produsele terțe utilizate frecvent cu Exchange Server, vizitați următoarele site-uri Web terțe:

Mai multe informații generale

Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informații de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.

Produsele producătorilor terți prezentate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în niciun fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

Revizii tehnice

Numerele de revizii și datele de revizuire pentru acest articol pot reflecta revizii minore editoriale și structurale pentru acest conținut. Reviziile tehnice majore pentru acest conținut sunt listate în acest tabel.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
DataRevizuiri
19.01.2007Versiunea originală
22.01.2007Actualizare pentru secțiunea „Pentru administratori TI care execută Microsoft Exchange”.
05.02.2007S-au actualizat informațiile despre instrumentul Time Zone Data Update Tool.
09.02.2007S-au actualizat informațiile despre instrumentul Time Zone Data Update Tool.
13.02.2007S-a corectat numele descărcării de la Tzremove la Tzmove.
14.02.2007S-au actualizat informațiile despre instrumentul Time Zone Data Update Tool.
19.02.2007S-au adăugat informații la secțiunea „Probleme și limitări cunoscute”.
21.02.2007S-au înlocuit referințele către articolul KB expirat 928388 cu referințe către 931836.
27.02.2007S-au efectuat următoarele actualizări pentru articol:
 • S-a adăugat o notă la începutul secțiunii „Mai multe informații” despre o remediere rapidă pentru instrumentul Time Zone Data Update Tool.
 • S-a adăugat secțiunea „Recomandări pentru utilizatorii din fusuri orare care nu sunt afectate de modificări în regulile de fus orar 2007”.
 • S-a actualizat secțiunea „Pentru utilizatorii din întreprinderile mici sau de domiciliu, sau pentru utilizatori de computere de consum care utilizează Windows și Outlook, dar nu și Exchange Server”.
 • S-a adăugat secțiunea „Cum se determină dacă instrumentul Time Zone Data Update Tool s-a terminat cu succes”.
08.03.2007S-a adăugat un tabel cu toate codurile de eroare posibile în secțiunea „Tabel complet al codurilor de eroare posibile”.
09.03.2007S-au adăugat informațiile de fișier manifest pentru instrumentul Time Zone Data Update Tool în secțiunea „Instrumente care se pot utiliza pentru a actualiza ora de vară în aplicațiile care utilizează calendare”.
09.03.2007S-au adăugat referințe la articolul KB 238119: „Lista cu codurile de rezultate numerice MAPI extins”
03.04.2007S-a actualizat secțiunea Introducere.
27.07.2007S-a adăugat secțiunea „Acțiuni de efectuat”.
31.07.2007S-au efectuat diverse actualizări în articol.
31.08.2007 S-au îmbinat parametrii de linie de comandă și scenariile din 933146 și s-a retras 933146. S-a adăugat secțiunea pentru Resurse suplimentare.
04.09.2007S-a adăugat un marcator la „Probleme și limitări cunoscute” despre ora standard din Noua Zeelandă.
05.09.2007S-au actualizat pașii din secțiunea „Succesiunea tipică a acțiunilor de actualizare” și s-a adăugat 941898 la pasul 2.
05.10.2007S-au adăugat subsecțiuni la secțiunea „Modul de mutare”.
09.10.2007S-a adăugat o notă despre opțiunea de linie de comandă /ignorePatchDate. S-a adăugat KB933360 la lista de actualizări pe care le verifică instrumentul.
13.11.2007
 • S-au eliminat toate referințele la DST 2007 și DST 2006 și s-au înlocuit cu „reguli de fus orar” sau „actualizare de fus orar Windows”.
 • S-au eliminat pașii „Cum se instalează și se utilizează instrumentul Time Zone Data Update Tool” din secțiunea „Mai multe informații”.

Proprietă?i

ID articol: 931667 - Ultima examinare: 29 decembrie 2007 - Revizie: 23.1
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbhowto kbexpertisebeginner KB931667

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com