A Windows Update szolgáltatás automatikusan letölt és telepít bizonyos frissítéseket, amikor első alkalommal csatlakozik az internethez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 931275 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Amikor Windows Vista rendszerben első alkalommal csatlakozik az internethez, a rendszer az illesztőprogram-frissítések, valamint a kritikus és az ajánlott szoftverfrissítések telepítését kéri. Vagy, ha a Windows Vista telepítésekor a Windows Update alapértelmezett beállítását választja, akkor ezeknek a frissítéseknek a letöltése és telepítése automatikusan megtörténik. Ilyen esetben a frissítések letöltéséhez nem kell várnia a letöltés ütemezett időpontjáig. A frissítések letöltése és telepítése alapértelmezés szerint mindennap reggel 3 órakor történik meg.

Ez a jelenség az internethez való csatlakozás módjától függetlenül, például kábeles, DSL- vagy telefonos kapcsolat esetén is előfordul.

További információ

Ajánlott ellenőrizni a Windows Update webhelyen, hogy nincsenek-e frissített illesztőprogramok.

A Windows Vista rendszer Windows Update szolgáltatással történő manuális frissítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, írja be az update szót a Keresés megkezdése mezőbe, majd kattintson a programlistában megjelenő Windows Update hivatkozásra.
 2. A Windows Update ablak bal felső sarkában kattintson a Frissítések keresése hivatkozásra.
 3. A rendelkezésre álló frissítések listájának megjelenésekor válassza Az elérhető frissítések megjelenítése lehetőséget.
 4. Az elérhető frissítések megjelenítése ablakban jelölje ki a telepíteni kívánt frissítéseket, majd kattintson a Telepítés gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 931275 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 27. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Update
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
 • Microsoft Update
Kulcsszavak: 
kbexpertisebeginner kbhowto KB931275
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com