Frissítés érhető el a Windows Vista rendszeren futtatott Windows Defender alkalmazáshoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 931099 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

Megjelent a Windows Vista rendszeren futtatott Windows Defender alkalmazás frissítése, amely kijavítja az alkalmazás kártevőminta-beküldő funkciójának hibáját. A frissítés csak a Windows Vista rendszeren futtatott, 1.1.1505.0-s verziójú Windows Defender alkalmazást érinti. A hiba a Microsoft Windows XP rendszeren futtatott, 1.1.1593.0-s, valamint a későbbi verziójú Windows Defender alkalmazásoknál nem tapasztalható.

Megjegyzés: A Windows Vista rendszeren futtatott Windows Defender ezen frissítése nem módosítja az alkalmazás fájljainak verzióinformációit.

További információ

A Windows Defender kártevőminta-beküldő funkciójában egy kódhiba található, amely meghiúsítja a kívánt szoftverminták elküldését az alkalmazásból a Microsoft részére.

A Windows Update webhelyen, választható szoftverfrissítésként elérhető a Windows Defender frissítése, amely kijavítja ezt a hibát, így a kívánt minták elküldhetők a Microsoft számára. A rendszergazdák manuálisan is letölthetik és telepíthetik a frissítést.

A Windows Defender alkalmazásban választható lehetőségként az ügyfelek csatlakozhatnak a Microsoft SpyNet közösségéhez. Az alkalmazás automatikusan elküldi a Microsoft SpyNet-jelentésadatokat a Microsoftnak. A Microsoft ezeket átnézi, és ha esetleg további elemzésre van szükség, szoftvermintát kér a felhasználótól. Ez a kérés megjelenik a Windows Defender párbeszédpanelén, és ha a felhasználó hozzájárul, a minta a Microsofthoz kerül. A Microsoft ezután elemzi az összegyűjtött mintákat a lehetséges kockázatok szempontjából, melynek segítségével az ügyfelek megvédhetik számítógépüket a kártevő és kéretlengyanús szoftverekkel szemben.

A frissítés telepítéséhez rendszergazdai jogosultságokkal kell rendelkezni.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 931099 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 16. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Defender a következő platformokon
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Starter
Kulcsszavak: 
kbinfo atdownload kbexpertisebeginner kbvistasp1fix KB931099
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com