A .NET-keretrendszer 1.0 Service Pack 3 Windows XP Media Center és Windows XP Tablet PC Edition rendszerhez készült biztonsági frissítése: 2007. július 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 930494 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS07-040-es biztonsági közleményt, amely az érintett programok biztonsági frissítésére vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

A frissítés eltávolítása

A frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult „Programok telepítése és törlése” segédprogramját.

Ismert problémák

A Microsoft .NET-keretrendszer 1.0 biztonsági frissítésének telepítését követően esetlegesen fellépő hibákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
936597 A vezérlő, illetve a kezelt végrehajtható alkalmazás nem működik a kapcsolódó .NET-keretrendszer 1.0-alapú HREF kódok futtatásakor

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 930494 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 4.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft .NET Framework 1.0 Service Pack 3 a következő platformokon
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbhowto kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbmsccsearch kbexpertisebeginner KB930494
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com