A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítésének ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 930402 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy frissítést a Microsoft Office 2004 for Mac programcsomaghoz. Ez a cikk a frissítéssel kapcsolatos alábbi tudnivalókat ismerteti:
 • A frissítés részét képező fejlesztések
 • A frissítés beszerzése

BEVEZETÉS

A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítése a biztonság és stabilitás növelését szolgáló fejlesztéseket tartalmaz. Ezek a fejlesztések magukban foglalják azoknak a biztonsági réseknek a megszüntetését, melyeket a támadók kártékony kódok segítségével a számítógép memóriatartalmának felülírásához használnak. A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítése ezenkívül az Office 2004 for Mac összes korábbi frissítésében kiadott fejlesztést is tartalmazza.

További információ

Rendszerkövetelmények

Az Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítésének telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógépen Mac OS X 10.2.8 (Jaguar) vagy a Mac OS rendszer későbbi verziója fut. A Spotlight kereső, a Sync Services szinkronizálási szolgáltatás, illetve az intelligens kártyák használatához Mac OS X 10.4.3 (Tiger) rendszert vagy későbbi verziót kell használnia.

Annak ellenőrzéséhez, hogy a számítógép teljesíti-e ezt az előfeltételt, válassza az Apple menü About This Mac (A Mac névjegye) parancsát, majd kattintson a More Info (További információ) lehetőségre.

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

A frissítésben található fejlesztések

Az Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítése a következő fejlesztéseket tartalmazza:
  Minden Microsoft Office 2004 for Mac programot érintő fejlesztések
  • Nagyobb biztonság
   Ez a frissítés megszünteti azokat a biztonsági réseket, melyeket a támadók kártékony kódok segítségével a számítógép memóriatartalmának felülírásához használnak.

  A Microsoft Word 2004 for Mac programot érintő fejlesztések
  • Az RTF-dokumentumokkal való kompatibilitás javítása
   A frissítés új módosítások segítségével javítja a Rich Text Format (RTF) formátumú dokumentumok létrehozásának módját a Microsoft Office Word 2003 for Windows programban.

  A Microsoft Excel 2004 for Mac programot érintő fejlesztések
  • A szórás pontos kiszámítása a kimutatásokban
   A frissítés javítja azt a hibát, melynek következtében a szórás kiszámítása a kimutatásokban pontatlan eredménnyel járt.

  A Microsoft Entourage 2004 for Mac programot érintő fejlesztések
  • A 2007. március 11-ére vagy ezt követő időpontra ütemezett események helyes megjelenése a naptár összes nézetében
   A frissítés javítja a Mac OS X 10.4.5 rendszerben vagy a Mac OS későbbi verzióiban előforduló azon hibát, melynek következtében a 2007. március 11-ére vagy ezt követő időpontra ütemezett események az eredeti kezdő időponthoz képest egy órával későbbi időszeleten jelennek meg a naptárban. A probléma a 2007. március 11-i vagy későbbi dátumú, valamint az ismétlődő értekezleteket érinti.
  • A japán postai irányítószámok frissített címtára
   A japán postai irányítószámok címtára a 2006. júniusi legújabb adatokkal frissült.

Ez a frissítés tartalmazza a korábbi Office 2004 frissítésekben kiadott összes fejlesztést.

A korábbi frissítésekben szereplő fejlesztésekről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
883951 A Microsoft Office 2004 for Mac Service Pack 1 (11.1.0) ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
915054 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.1.1 programcsomag frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
915055 A Microsoft Office 2004 for Mac Service Pack 2 (11.2.0) ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
915056 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.2.1 programcsomag frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
915057 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.2.3 programcsomag frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
918963 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.2.4 programcsomag frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
921213 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.2.5 programcsomag biztonsági frissítése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
923151 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.2.6 programcsomag biztonsági frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
924999 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.0 programcsomag frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
927738 A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.2 programcsomag frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A frissítés beszerzése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítésének letöltése

Kiadás dátuma: 2007. január 9.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.
Megjegyzések
 • A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítése elérhető a Microsoft Automatikus frissítések szolgáltatásán keresztül is. Az Automatikus frissítések szolgáltatás a Microsoft szoftvereket automatikusan frissítő program. Az Automatikus frissítések szolgáltatás használatához indítsa el a Microsoft Office programot. Kattintson a Help (Súgó) menü Check for Updates (Frissítések keresése) parancsára. Az Office 2004 for Mac programcsomag erőforrásaival kapcsolatban további információt a Microsoft alábbi webhelyén talál:
  http://www.microsoft.com/mac
 • A Microsoft Office 2004 for Mac 11.3.3 programcsomag frissítéséhez tartozó Fontos fájl az alábbi információkat tartalmazza a kiadással kapcsolatosan:
  • Minimális rendszerkövetelmények
  • A frissítés telepítésére vonatkozó utasítások
  • A frissítés telepítésével történő hibaelhárításra vonatkozó információk
  • A frissítéssel hozzáadott vagy módosított fájlokra vonatkozó információk

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 930402 - Utolsó ellenőrzés: 2015. január 16. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
 • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
 • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
 • Microsoft Excel 2004 for Mac
 • Microsoft PowerPoint 2004 for Mac
 • Microsoft Word 2004 for Mac
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbdownload kbfix kbqfe kbsecurity kbupdate atdownload kbexpertisebeginner KB930402
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com