Μια τοποθεσία Web στέλνει δεδομένα πολύ αργά ή να πέσει πλήρως τα δεδομένα σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista Enterprise

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 929868 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περιγραφή ζητήματος

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τοποθεσία Web από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista Enterprise, η τοποθεσία Web στέλνει δεδομένα πολύ αργά ή πέσει εντελώς τα δεδομένα. Το άρθρο αυτό σας βοηθά να επιλύσετε το πρόβλημα.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να μας να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα για εσάς, μεταβείτε στο “Αυτόματη επίλυση (Fix it for me)” ενότητα. Στην περίπτωση που θα προτιμούσατε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα στον εαυτό σας, προχωρήστε στο “Επίλυση από το χρήστη (Let me fix it myself)” ενότητα.

Αυτόματη επίλυση (Fix it for me)

Για να ενεργοποιήσετε αυτόματα την επείγουσα επιδιόρθωση, κάντε κλικ στοΕπιδιόρθωση αυτού του προβλήματοςLink. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεσηΣτοΛήψη αρχείουτο παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού αυτού.

Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50227


ΣΗΜΕΙΩΣΗΟ οδηγός αυτός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που θέλετε.

Τώρα μεταβείτε στο "Επιλύθηκε το πρόβλημα;?" Ενότητα.

Επίλυση από το χρήστη (Let me fix it myself)

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε το συντελεστή κλίμακας των Windows σε 2. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΒοηθήματα.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοΓραμμή εντολών (Command Prompt), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση ως διαχειριστής.
 3. Με τη Διαχείριση: παράθυρο γραμμής εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  tcp περιβάλλοντος Netsh Ορισμός καθολικών autotuninglevel = highlyrestricted
Τώρα μεταβείτε στο "Επιλύθηκε το πρόβλημα;?" Ενότητα.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;?

Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, δεν χρειάζεστε πλέον αυτό το άρθρο. Εάν το πρόβλημα δεν διορθωθεί, μπορείτε ναΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές RFC και κλίμακας παραθύρου, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web.

Δυνατότητες υλοποίησης TCP των Windows:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms819768.aspx
Ανάπτυξη Win32 και COM:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms741621.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RFC 1323, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Internet Engineering Task Force Web:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=6746
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Αιτία

Από προεπιλογή, τα Windows Vista Enterprise πλήρως υποστηρίζει RFC 1323 και υποστηρίζει ένα παράθυρο του 8 συντελεστής κλίμακας. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν μια τοποθεσία Web δεν υποστηρίζει πλήρως RFC 1323, ή όταν μια τοποθεσία Web δεν υποστηρίζει την προεπιλεγμένη συντελεστής κλίμακας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 929868 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbexpertiseinter kbtshoot kbprb kbmt KB929868 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:929868

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com