Τρόπος εγκατάστασης διακομιστής ανάπτυξης παραστάσεων στο Expression Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 928697 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης του διακομιστή του Microsoft Expression ανάπτυξης. Αυτό το προϊόν διατίθεται στο Microsoft Expression Web.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εγκαταστήσετε το διακομιστή ανάπτυξης έκφρασης, ακολουθήστε τα κατάλληλα βήματα για το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΚατά την εγκατάσταση του διακομιστή ανάπτυξης παραστάσεων, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κλείσετε τα προγράμματα που εκτελούνται. Εναλλακτικά, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε το CD ή στη θέση δικτύου που χρησιμοποιήσατε για την εγκατάσταση του Expression Web.

WINDOWS XP

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠριν να εγκαταστήσετε το Expression Web, εγκαταστήστε το Microsoft .NET Framework έκδοση 2.0. Εάν εγκαταστήσετε το .NET Framework, μετά την εγκατάσταση του Expression Web, διακομιστής ανάπτυξης έκφρασης δεν θα εγκατασταθεί.
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEστον πίνακα ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε διπλό κλικΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων.
 3. ΣτοΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτωνπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίMicrosoft Expression WebΣτοΕγκατεστημένα προγράμματαλίστα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή.
 4. ΣτοMicrosoft Expression Webπλαίσιο διαλόγου, επιλέξτεΠροσθήκη ή κατάργηση δυνατοτήτων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίContinue.
 5. ΣτοΠροσαρμόστε τον τρόπο θα εκτελείται το Microsoft Expression Webλίστα, αναπτύξτε το στοιχείοMicrosoft Expression Web.
 6. Κάντε κλικ στο βέλος προς τα αριστεράΔιακομιστής ανάπτυξης παράστασηΚάντε κλικΕκτέλεση από τον υπολογιστή μουήΕγκατάσταση κατά την πρώτη χρήση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίContinue.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν ενεργοποιήσετε την επιλογήΕκτέλεση από τον υπολογιστή μουΔιακομιστής ανάπτυξης παράσταση εγκαθίσταται αμέσως. Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογήΕγκατάσταση κατά την πρώτη χρήσηΔιακομιστής ανάπτυξης παράσταση εγκαθίσταται την πρώτη φορά που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε.

Windows Vista

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑπό προεπιλογή, τα Windows Vista περιλαμβάνουν το Microsoft .NET Framework έκδοση 3.0.
 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. underΠρογράμματα (Programs)Κάντε κλικΚατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος.
 3. ΣτοΚατάργηση εγκατάστασης ή αλλαγή προγράμματοςλίστα, κάντε κλικ στο κουμπίMicrosoft Expression Web, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή.
 4. ΣτοΈλεγχος λογαριασμού χρήστηπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίContinue.
 5. ΣτοMicrosoft Expression Webπλαίσιο διαλόγου, επιλέξτεΠροσθήκη ή κατάργηση δυνατοτήτων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίContinue.
 6. ΣτοΠροσαρμόστε τον τρόπο θα εκτελείται το Microsoft Expression Webλίστα, αναπτύξτε το στοιχείοMicrosoft Expression Web.
 7. Κάντε κλικ στο βέλος προς τα αριστεράΔιακομιστής ανάπτυξης παράστασηΚάντε κλικΕκτέλεση από τον υπολογιστή μουήΕγκατάσταση κατά την πρώτη χρήση, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίContinue.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν ενεργοποιήσετε την επιλογήΕκτέλεση από τον υπολογιστή μουΔιακομιστής ανάπτυξης παράσταση εγκαθίσταται αμέσως. Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογήΕγκατάσταση κατά την πρώτη χρήσηΔιακομιστής ανάπτυξης παράσταση εγκαθίσταται την πρώτη φορά που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 928697 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Expression Web
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbhowto kbmt KB928697 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:928697

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com