HURTIGREPARASJON: Godkjenningen av brukernavnet og passordet kan mislykkes når du prøver å logge deg på et webområde som bruker Windows Live ID på en datamaskin som kjører Internet Explorer 6

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 928492 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Denne artikkelen er arkivert. Den tilbys "som den er" og vil ikke bli oppdatert.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

La oss se på følgende scenario. Du har en datamaskin som kjører Microsoft Windows XP og Microsoft Internet Explorer 6. Denne datamaskinen kjører i tillegg et Windows-basert program som bruker Microsoft Internet-tillegg for Win32 (Wininet.dll). Microsoft Office Outlook 2007 er et eksempel på dette programmet. Du prøver å logge deg på et webområde som bruker Windows Live ID på denne datamaskinen. I dette tilfellet kan godkjenning av brukernavnet og passordet mislykkes, eller prosessen som er vert for filen Wininet.dll, kan slutte å svare.

Løsning

Hvis du vi løse dette problemet, kan du installere den seneste kumulative sikkerhetsoppdateringen for Internet Explorer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i den seneste kumulative sikkerhetsoppdateringen for Internet Explorer, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker hurtigreparasjonene som er inkludert i sikkerhetsoppdateringer for Internet Explorer, kan du klikke dette artikkelnummeret for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
897225 Hvordan du installerer hurtigreparasjoner som følger med i kumulative sikkerhetsoppdateringer for Internet Explorer
Obs!  Denne hurtigreparasjonen er tatt med i den kumulative sikkerhetsoppdateringen 928090 og i senere sikkerhetsoppdateringer for Internet Explorer. Den kumulative sikkerhetsoppdateringen 928090 er beskrevet i sikkerhetsbulletin MS07-016.

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen løser bare det konkrete problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Hurtigreparasjonen skal utelukkende brukes på systemer der dette problemet har oppstått.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du sende en forespørsel til Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs!  Hvis det oppstår andre problemer i tillegg, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan det hende du må sende en separat forespørsel om dette. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre til Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  Skjemaet Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig viser språkene som hurtigreparasjonen er tilgjengelig for. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Forutsetninger

Du må installere Windows XP Service Pack 2 (SP2) før du kan bruke denne hurtigreparasjonen.

Omstartsinformasjon

Du må ikke starte datamaskinen på nytt etter at du har brukt denne hurtigreparasjonen.

Informasjon om erstatning av hurtigreparasjon

Denne hurtigreparasjonen erstatter ingen andre hurtigreparasjoner.

Filinformasjon

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere attributter). Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone under Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
File nameFile versionFile sizeDateTime
Wininet.dll6.0.2900.3038664,57620-Nov-200614:03

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført i delen Informasjonen i denne artikkelen gjelder.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare
Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsbulletinen MS07-016, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
928090 MS07-016: Kumulativ sikkerhetsoppdatering for Internet Explorer

Egenskaper

Artikkel-ID: 928492 - Forrige gjennomgang: 16. januar 2015 - Gjennomgang: 2.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 på følgende plattformer
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Nøkkelord: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbie600sp2fix kbhotfixserver kbqfe kbfix kbbug kbpubtypekc KB928492

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com