Korjaus: Käyttäjänimen ja salasanan todennus saattaa epäonnistua yritettäessä kirjautua Windows Live ID:tä käyttävään verkkosivustoon Internet Explorer 6 -tietokoneessa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 928492 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Oletetaan seuraava tilanne. Käytössäsi on Microsoft Windows XP -tietokone, jossa on käynnissä Microsoft Internet Explorer 6. Lisäksi kyseisessä tietokoneessa suoritetaan Microsoft Internet Extensions for Win32:ta (Wininet.dll) käyttävä Windows-sovellus. Esimerkiksi Microsoft Office Outlook 2007 on tällainen sovellus. Yrität kirjautua tässä tietokoneessa Windows Live ID:tä käyttävään verkkosivustoon. Tässä tilanteessa käyttäjänimen ja salasanan todennus saattaa epäonnistua tai Wininet.dll-tiedostoa isännöivä prosessi saattaa lopettaa vastaamisen.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla uusimman Internet Explorerin kootun tietoturvapäivityksen. Lisätietoja Internet Explorerin uusimman kootun tietoturvapäivityksen hankkimisesta on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
Lisätietoja Internet Explorerin koottuihin tietoturvapäivityksiin sisältyvien hotfix-korjausten asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
897225 Internet Explorerin koottuihin tietoturvapäivityksiin sisältyvien hotfix-korjausten asentaminen
Huomautus Tämä hotfix-korjaus sisältyy koottuun tietoturvapäivitykseen 928090 ja uudempiin Internet Explorerin koottuihin tietoturvapäivityksiin. Kootun tietoturvapäivityksen 928090 kuvaus on tietoturvatiedotteessa MS07-016.

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, lähetä pyyntö Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Edellytykset

Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) on asennettava ennen tämän hotfix-korjauksen asentamista.

Uudelleenkäynnistystiedot

Tietokonetta ei tarvitse käynnistää uudelleen tämän hotfix-korjauksen asentamisen jälkeen.

Hotfix-korjauksen korvaamistiedot

Tämä hotfix-korjaus ei korvaa muita hotfix-korjauksia.

Tiedostojen tiedot

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Wininet.dll6.0.2900.3038664,57620-Nov-200614:03

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja ohjelmistopäivitysten yhteydessä käytettävistä termeistä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus
Saat lisätietoja tietoturvatiedotteesta MS07-016 napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
928090 MS07-016: Internet Explorerin koottu tietoturvapäivitys

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 928492 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 1.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Media Center Edition
    • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Hakusanat: 
kbautohotfix kbie600sp2fix kbhotfixserver kbqfe kbfix kbbug kbpubtypekc KB928492

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com