MS07-007: Svaghed i tjenesten Windows Image Acquisition kan tillade udvidelse af rettigheder

OversŠttelser af artikler OversŠttelser af artikler
Artikel-id: 927802 - Fň vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Sammenfatning

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS07-007, der indeholder alle relevante oplysninger vedr°rende sikkerhedsopdateringen. Disse oplysninger omfatter filmanifestoplysninger og implementeringsindstillinger. Du kan finde den komplette sikkerhedsbulletin pň et af f°lgende Microsoft-websteder:

Egenskaber

Artikel-id: 927802 - Seneste redigering: 20. februar 2007 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gŠlder:
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2ápň f°lgende platforme
    • Microsoft Windows XP Home Edition
    • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
N°gleord:á
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB927802