Foutbericht wanneer u probeert een Windows Mobile-apparaat synchroniseren met Exchange ActiveSync voor Exchange 2003 of Exchange 2007 of Exchange 2010: 'Synchronisatie is mislukt'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 927465 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u probeert een Microsoft Windows Mobile-apparaat synchroniseren met Microsoft Exchange ActiveSync samen met Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft Exchange Server 2007 of Microsoft Exchange Server 2010, is synchronisatie niet gelukt. Bovendien wordt een van de volgende foutberichten weergegeven:

Foutbericht 1

Synchronisatie is mislukt. De beveiliging het certificaat op de server is verlopen. Controleer of de datum en tijd op de apparaat juist is en probeer het opnieuw. Foutcode: 80072f05 of 0x80072f05

Foutbericht 2

Het beveiligingscertificaat op de server is ongeldig. Neem contact op met uw Exchange Server-beheerder of Internetprovider om te installeren een geldige het certificaat op de server. Ondersteuningscode: 80072F0D of 0x80072f0d

Oorzaak

Dit probleem doet zich voor omdat een tussenliggende certificeringsinstanties certificeringsinstantie (CA) is niet aanwezig op het apparaat of op de server waarmee u synchroniseert en deze server Exchange wordt uitgevoerd Server.

Windows Mobile gebaseerde apparaten hebben meestal geen tussenliggende CA-certificaten in hun certificaatarchief. Internet Information Services (IIS) stuurt het geheel certificaatketen naar het apparaat. Echter, IIS doet dit alleen als dat mogelijk is Controleer of de gehele keten. Standaard bevat het apparaat geen deze certificaten. Daarom moet de server deze verzenden. Het apparaat moet bevatten. alleen het basiscertificaat in het certificaatarchief.

Vaak dit probleem met GoDaddy certificaten treedt op omdat het basis-CA-certificaat of er ontbreekt het tussenliggende CA-certificaat in het certificaatarchief op de de server waarop Windows Server 2003 wordt uitgevoerd. Bezoek voor meer informatie de volgende website:
https://Certificates.godaddy.com/InstallationInstructions_alt.go
Vaak is oorzaak hiervan met VeriSign-certificaten het tussenliggende CA-certificaat is in het certificaatarchief op de Server van Windows verlopen 2003-server.

Klik op het volgende artikel voor meer informatie. aantal artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
834438VeriSign webservercertificaten worden bijgewerkt voor IIS: een verlopen tussenliggend VeriSign-certificaat kan resulteren in niet-geverifieerde verbindingen met sites die gebruikmaken van SSL

Oplossing

U lost dit probleem, gebruikt u een van de volgende methoden afhankelijk van uw situatie.

Opmerking De informatie over het certificaat dat u gebruikt, typt u de Microsoft Office Outlook Web Access-URL voor de server in de adresbalk van Windows Internet Explorer en klik vervolgens op het vergrendelingspictogram. Wellicht moet het exporteren van een of meer van de de certificaten in het "certificeringspad" de resterende stappen uit te voeren. U kan ook deze bestanden krijgen en meer specifieke de instructies van de leverancier van uw certificaat.

Methode 1: Gebruik een groepsbeleid te configureren

Gebruik een configuratie met Groepsbeleid distribueren certificaten die door alle computers die lid van het domein wordt vertrouwd. Voor meer informatie over het toevoegen van een vertrouwde basiscertificeringsinstantie aan een Group Policy Object (GPO), gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc738131 (WS.10) .aspx

Methode 2: Handmatig certificaten installeren op een Exchange-Server

 1. Gebruik een account met referenties voor domeinbeheerder Meld u op de Exchange-Server die wordt gebruikt voor Outlook Web Access. Vaak Deze server worden de front-end-server.
 2. Klik op Start, klik op Uitvoeren, type MMC.exe, en klik vervolgens opOK.
 3. Op de Bestand menu, klikt u op Toevoegen of verwijderen Module.
 4. Klik op Toevoegen.
 5. Klik op Certificaten, en klik vervolgens opToevoegen.
 6. Klik op Mijn gebruikersaccount, en klik vervolgens opVoltooien.
 7. Klik op Toevoegen, klik op Computer account, klik op Volgende, en klik vervolgens opVoltooien.
 8. Klik op Sluiten, en klik vervolgens opOK. De lijst met categorieën van certificaten voor de lokale computer wordt weergegeven in het venster module.
 9. Vouw Certificaten - huidige gebruiker, Klik met de rechtermuisknop Tussenliggende certificeringsinstanties, wijsAlle taken, en klik vervolgens op Importeren.
 10. Controleer of alle certificaten in de keten in deTussenliggende certificeringsinstanties container. Controleer ook of dat zijn geen certificaten zijn uitgeschakeld of verlopen.
 11. Als een certificaat niet weergegeven wordt, wijst u Alle Taken, en klik vervolgens op Importeren. De wizard te gebruiken Importeer het bestand dat u hebt aangeschaft bij de Certificeringsinstantie.
 12. Vouw Certificaten - lokale Computer, Klik met de rechtermuisknop Tussenliggende certificeringsinstanties, wijsAlle taken, en klik vervolgens op Importeren.
 13. Gebruik de wizard voor het importeren van het bestand dat u hebt aangeschaft bij de Certificeringsinstantie.

  Opmerking Het basiscertificaat zich in de Basiscertificeringsinstanties van derden Certificeringsinstanties container in plaats van in deTussenliggende certificeringsinstanties container.
 14. Herhaal stap 9 tot en met 13 voor de vertrouwde basis-CA certificaat.
 15. De wijzigingen worden pas van de IIS-service opnieuw starten effect.
Opmerkingen
 • Zorg ervoor dat de certificaten zijn geïnstalleerd voor de lokale computeraccount.
 • De certificaten hoeft niet te worden geïnstalleerd op het apparaat Als de certificaten zijn geïnstalleerd op de servers die u synchroniseren.
 • U kunt het hulpprogramma SSLChainSaver gebruiken om te bepalen welke certificaten ontbreken.

  Voor meer informatie over de Hulpprogramma SSLChainSaver, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
  http://blogs.msdn.com/windowsmobile/Archive/2006/08/11/sslchainsaver.aspx

Meer informatie

Exchange Server 2003 en Exchange Server 2007 moet u toevoegen de vertrouwensketen van de administrator-account en de lokale computer accounts. De vertrouwensketen kan meer dan één tussenliggende Certificeringsinstantie hebben. Nadat u hebt toegevoegd de vertrouwensketen het certificeringspad is beschikbaar voor de Exchange-Server verzenden met het apparaat. Hierdoor voor S/MIME-werken met succes.

De informatie en de oplossing in dit document weerspiegelt de huidige visie van Microsoft Corporation over deze kwesties op de datum van publicatie. Deze oplossing is beschikbaar via Microsoft of een andere provider. Microsoft doet niet specifiek een gegevensprovider of derden oplossing aanbevelen dat in dit artikel worden beschreven. Kunnen andere derde providers of oplossingen van derden die niet wordt beschreven in dit artikel. Omdat Microsoft moet reageren op veranderende marktomstandigheden, deze informatie moet niet worden beschouwd als een toezegging van Microsoft. Microsoft kan niet garanderen. of tekent de nauwkeurigheid van de informatie of van een oplossing die wordt gepresenteerd door Microsoft of een andere provider worden vermeld.

Microsoft geeft geen garanties en sluit alle verklaringen, garanties en voorwaarden of expliciet, impliciet of wettelijk zijn. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot verklaringen, garanties of voorwaarden van titel, niet schenden van auteursrechten, toereikende voorwaarde, verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel, met betrekking tot enige service, oplossing, product of een andere materiaal of informatie. In geen geval zal Microsoft aansprakelijk voor derden-oplossing die in dit artikel worden vermeld.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Forums
Bezoek onze Windows Phone Forums voor meer nuttige tips en ideeën.

Eigenschappen

Artikel ID: 927465 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 juni 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft ActiveSync 4.5
 • Windows Phone 7 Consumer
 • Windows Mobile 6.5 Standard
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprb kberrmsg kbexchmobility kbwp7sync kbwp7 kbwindowsphone7 kbmt KB927465 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 927465

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com