Artikel ID: 926804 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Oplossing

Als Fout 1935. Er is een fout opgetreden tijdens de installatie van het assemblyonderdeel wordt weergegeven wanneer u Office 2010 of 2007 of een van de zelfstandige Office-producten zoals Excel installeert, start u de computer opnieuw op en probeert u Setup opnieuw uit te voeren.

Als de fout nog steeds wordt weergegeven nadat de computer opnieuw is opgestart, probeert u deze andere methoden om het probleem te verhelpen:
Het hulpprogramma System Update Readiness uitvoeren
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
BELANGRIJK Het hulpprogramma System Update Readiness kan alleen worden gebruikt met het besturingssysteem Windows 7 of Windows Vista. Probeer een van de andere methoden in dit artikel als u Windows XP hebt.

Selecteer en download het hulpprogramma System Update Readiness voor uw versie van Windows:

Lees Wat is het hulpprogramma System Update Readiness?
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed
voor meer informatie over het hulpprogramma System Update Readiness en koppelingen naar downloadversies voor Windows Server-besturingssystemen.
Microsoft .NET Framework-onderdelen repareren of bijwerken
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Controleer eerst bij de geïnstalleerde programma's of de nieuwste versie van .NET Framework is geïnstalleerd. Voer hiertoe de volgende stappen uit:
  1. Klik op Start (of Start > Uitvoeren in Windows XP).
  2. Typ appwiz.cpl en druk op Enter.
  3. Zoeken Microsoft .NET Framework 4 Client Profile in de lijst met geïnstalleerde programma's. Zie afbeelding.
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    assets folding start collapsed
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    3027285
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    assets folding end collapsed
Als u Microsoft .NET Framework 4 Client Profile hebt gevonden, gaat u als volgt te werk om dit te repareren:
  1. Sluit alle toepassingen.
  2. Klik op Start (of Start > Uitvoeren in Windows XP).
  3. Typ appwiz.cpl en druk op Enter.
  4. Klik op Microsoft .NET Framework 4 Client Profile en op Verwijderen/wijzigen (of Wijzigen/verwijderen in Windows XP). Zie afbeelding.
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    assets folding start collapsed
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    3027286
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    assets folding end collapsed

5. Selecteer .NET Framework 4 Client Profile herstellen in de oorspronkelijke staat en klik vervolgens op Volgende. Zie afbeelding.
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    assets folding start collapsed
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    3027287
    Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
    assets folding end collapsed

6. Klik op Voltooien wanneer het herstelproces is voltooid en klik vervolgens op Nu opnieuw opstarten om de computer opnieuw op te starten.
Als u Microsoft .NET Framework 4 Client Profile niet kunt vinden, downloadt en installeert u het bestand om uw computer bij te werken. U kunt het bestand downloaden via:

Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer)
Probeer Microsoft Office opnieuw te installeren. Als foutbericht 1935 opnieuw wordt weergegeven, volgt u de stappen op de computer voor het verwijderen en opnieuw installeren van .NET Framework.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Microsoft .NET Framework-onderdelen verwijderen en opnieuw installeren
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
BELANGRIJK Gebruik het hulpprogramma .NET Framework Setup Cleanup dat u hier vindt alleen nadat u de vorige opties hebt geprobeerd.

Ga als volgt te werk om .NET Framework-onderdelen van de computer te verwijderen:
  1. Maak een tijdelijke map op uw bureaublad.
  2. Ga naar het blog .NET Framework Cleanup Tool User's Guide en download het bestand dotnetfx_cleanup_tool.zip.
  3. Klik op Openen en klik vervolgens op Extract Now wanneer u hierom wordt gevraagd. Pak de bestanden uit naar de map die u hebt gemaakt.
  4. Zoek cleanup_tool.exe in de map die u hebt gemaakt en dubbelklik erop.
  5. In het bericht Do you want to run the .NET Framework Setup Cleanup Utility? klikt u op Yes.
  6. Klik op Yes om de gebruiksrechtovereenkomst te accepteren.
  7. Kies in het venster Product to cleanup een .NET Framework-versie die u wilt verwijderen.

Opmerking .NET Framework-versies die deel van het Windows-besturingssysteem uitmaken kunnen niet worden verwijderd. Als u Windows 7 hebt, kunt u .NET Framework 3.5 of lager niet verwijderen. Als u Windows Vista hebt, kunt u .NET Framework 3.0 of lager niet verwijderen. Als u Windows XP hebt, kunt u .NET Framework 2.0 of lager niet verwijderen.
  8. Klik op Cleanup Now.
  9. Start de computer opnieuw zodra het .NET Framework-onderdeel is verwijderd.
  10. Download en installeer de volgende onderdelen een voor een, op basis van uw besturingssysteem:
    • .NET Framework 1.1: alleen voor Windows XP.
    • .NET Framework 1.1 SP1: alleen voor Windows XP.
    • .NET Framework 3.5 SP1: voor Windows XP, Windows Vista en Windows 7.
    • .NET Framework 4.0: voor Windows XP, Windows Vista en Windows 7.
  11. Start de computer opnieuw op en voer Windows Update uit om updates te installeren.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Meer hulp nodig?

U kunt hulp krijgen van de onlinecommunity Microsoft Community, meer informatie zoeken op Microsoft Ondersteuning of Office Help en procedures of meer informatie raadplegen over Assisted Support-opties.

Meer informatie

Als fout 1935 optreedt wanneer u Office 2010 Service Pack 1 (SP1) installeert, volgt u de stappen in Beschrijving van de update voor Office 2010: 13 september 2011.

Lees voor meer informatie over fout 1935 Error 1935 during install of the .NET Framework.

Fout 1935 kan optreden als u Office 2010 Service Pack 2 (SP2) installeert. Omdat Office 2010 .NET-programmeerondersteuning bevat, kan dit probleem worden veroorzaakt door de interferentie tussen Windows Installer (msiexec.exe) en Windows Search (SearchIndexer.exe) of een andere module tijdens het kopiëren van de assemblybestanden. Dit probleem kan ook optreden als u andere updates uitvoert: bijvoorbeeld een hotfix voor onderdelen van Microsoft .NET Framework. Gebruik een van de volgende stappen als u dit probleem wilt omzeilen:
  • Methode 1: Installeer Office 2010 SP2 opnieuw
  • Methode 2: Stop Windows Search-service en pas Office 2010 SP2 toe

Als u Windows Search-service wilt stoppen, volgt u deze stappen:
    1. Klik op Starten, typ services.msc in het tekstvak Programma's en bestanden zoeken en klik in de zoekresultaten op services.msc.
    2. Klik in de lijst met services met de rechtermuisknop op Windows Search en klik daarna op Stoppen.
  • Methode 3: Start schoon op en pas Office 2010 SP2 toe
  • Methode 4: Installeer alle beschikbare updates met behulp van Microsoft Update en pas Office 2010 SP2 toe

Eigenschappen

Artikel ID: 926804 - Laatste beoordeling: vrijdag 19 december 2014 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Basic 2007
  • Microsoft Office Enterprise 2007
  • Microsoft Office Home and Student 2007
  • Microsoft Office Professional 2007
  • Microsoft Office Professional Plus 2007
  • Microsoft Office Standard 2007
  • Microsoft Office Ultimate 2007
  • Microsoft Office Access 2007
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office InfoPath 2007
  • Microsoft Office OneNote 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2007
  • Microsoft Office Publisher 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Academic 2010
  • Microsoft Office Home and Business 2010
  • Microsoft Office Home and Student 2010
  • Microsoft Internet Information Services Media Services 2.0
  • Microsoft Office Professional 2010
  • Microsoft Office Professional Plus 2010
  • Microsoft Office Professional Plus 2010 Home Use Program
  • Microsoft Office Standard 2010
  • Microsoft Office Starter 2010
Trefwoorden:
kbtshoot kbsetup kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb kbsmbportal KB926804