A Windows Internet Explorer 7 telepítőprogramja nem válaszol, ha "Az Internet Explorer legújabb frissítéseinek, valamint a Microsoft Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz telepítése (ajánlott)" jelölőnégyzet be van jelölve

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 926716 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikk a kezdő és a középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.A lépések egyszerűbb követhetősége érdekében célszerű először kinyomtatni a jelen cikket.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor megpróbálja telepíteni a Windows Internet Explorer 7 programot, a telepítővarázsló futása soha nem fejeződik be, és a program nem válaszol.

Megjegyzés: Az Internet Explorer 7 telepítése egyes esetekben akár fél óránál is tovább tarthat. A jelen cikk ezzel szemben azzal az esettel foglalkozik, amikor a telepítés egyáltalán nem fejeződik be.

Oka

A probléma a tapasztalat szerint akkor lép fel, ha az Internet Explorer 7 telepítése közben bejelöli Az Internet Explorer legújabb frissítéseinek, valamint a Microsoft Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz telepítése (ajánlott) jelölőnégyzetet.

A megoldás

A probléma megoldása érdekében indítsa el a Windows Internet Explorer 7 telepítőprogramját, és törölje Az Internet Explorer legújabb frissítéseinek, valamint a Microsoft Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz telepítése (ajánlott) jelölőnégyzet jelölését. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket.

Megjegyzés: Mielőtt elindítaná a Windows Internet Explorer 7 telepítését, győződjön meg arról, hogy a számítógép megfelel a telepítés követelményeinek. A Windows Internet Explorer 7 telepítésének követelményeit megtekintheti a Microsoft következő webhelyén:
http://www.microsoft.com/hun/windows/downloads/ie/sysreq.mspx
 1. Kattintson duplán a Windows Internet Explorer telepítőjére. A program futtatásának engedélyezésére vonatkozó kérdés megjelenésekor kattintson a Futtatás gombra.

  Megjegyzés: A Windows Internet Explorer 7 programot a Microsoft következő webhelyéről töltheti le:
  http://www.microsoft.com/hun/windows/downloads/ie/getitnow.mspx
 2. A telepítő Üdvözli a Windows Internet Explorer 7 lapján kattintson a Tovább gombra.
 3. Olvassa el a végfelhasználói licencszerződést, majd kattintson az Elfogadom gombra.

  Javasoljuk, hogy csak akkor kattintson az Elfogadom gombra, ha valóban elfogadja a licencszerződés feltételeit.
 4. A Windows telepítésének érvényesítéséhez kattintson az Érvényesítés gombra.
 5. A telepítő Legújabb frissítések letöltése lapján törölje a jelölést Az Internet Explorer legújabb frissítéseinek, valamint a Microsoft Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz telepítése (ajánlott) jelölőnégyzetből, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A telepítőprogram futásának befejeződésekor az Újraindítás (ajánlott) gombra kattintva indítsa újra a számítógépet.

Hivatkozások

Ha ezek után is tapasztal a jelenségekről szóló bekezdésben leírtakhoz hasonló problémát, a probléma valószínűleg különbözik a cikkben tárgyalttól. Az alábbi cikkekben a Windows Internet Explorer 7 telepítésekor felmerülő, hasonló problémákról olvashat:
833301 Előfordulhat, hogy a Microsoft Internet Explorer hat percig nem válaszol (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
884534 Előfordulhat, hogy az Internet Explorer nem válaszol, ha a DIV HTML-elem megjelenítési stílusaként nem ad meg értéket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
936215 Az Internet Explorer 7 alkalmazással kapcsolatos hibák elhárítása Windows Vista rendszerben (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
931278 Keretek átméretezésekor előfordulhat, hogy az Internet Explorer 7 nem válaszol (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Ha a fenti cikkek nem nyújtanak segítséget a probléma megoldásában, vagy a jelen cikkben említettektől eltérő jelenségeket tapasztal, futtasson keresést a Microsoft Tudásbázisban további információért. A Microsoft Tudásbázisban való kereséshez kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
  http://support.microsoft.com/?ln=hu
 2. A megjelenő oldalon írja be a hibaüzenetet vagy a probléma leírását a Keresés a tudásbázisban mezőbe, majd nyomja meg az ENTER billentyűt.
Másoktól is kérhet további segítséget, illetve a terméktámogatási szolgálathoz is fordulhat. A terméktámogatási szolgálattal való kapcsolatfelvételről a Microsoft következő webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/contactus/?ln=hu

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 926716 - Utolsó ellenőrzés: 2008. március 12. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003 IA64
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner kbceip kbresolve KB926716
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com