Mesaj de eroare când se încearcă deschiderea unui registru de lucru Excel 5.0/95 care conține o foaie de modul VBA în Excel 2007: „Deschiderea proiectului VBA în acest fișier necesită o componentă care nu este instalată în mod curent”.

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 926430 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când încercați să deschideți un registru de lucru Microsoft Excel pentru Windows 5.0/95 care conține o foaie de modul VBA (Visual Basic for Applications), în Microsoft Office Excel 2007, primiți următorul mesaj de eroare:
Deschiderea proiectului VBA în acest fișier necesită o componentă care nu este instalată în mod curent. Fișierul se va deschide fără proiectul VBA. Pentru mai multe informații, căutați „convertori VBA” în Microsoft Office Online.
Când încercați să salvați un registru de lucru Excel 2007 care conține proiecte VBA în format de fișier Registru de lucru Microsoft Excel 5.0/95 (*.xls), primiți următorul mesaj de eroare:
Salvarea proiectului VBA din acest registru de lucru în formatul de fișier Excel 5.0/95 solicită o componentă care nu este instalată. Salvați în cel mai nou format de Excel?
  • Faceți clic pe Da pentru a salva fișierul în cel mai nou format de Excel.
  • Faceți clic pe Nu pentru a păstra formatul curent (se elimină proiectul VBA.)
Pentru a salva proiectul VBA în formatul Excel 5.0/95, căutați în Microsoft Office Online „convertori VBA”
În plus, deși VBA Converter Pack pentru Microsoft Office Excel 2007 va efectua conversia foilor de modul VBA în registrul de lucru formatat în Excel 5.0/95, vor fi eliminate toate proiectele VBA și toate controalele bazate pe COM care se aflau în foile de lucru ale registrului de lucru.

CAUZĂ

Această problemă se produce deoarece Excel 2007 nu acceptă direct conversia macrocomenzilor care sunt scrise utilizând VBA din Excel 5.0/95. VBA Converter Pack nu este inclus ca parte a suitelor Microsoft Office 2007. VBA Converter Pack trebuie instalat separat.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, contactați serviciile de asistență pentru produse Microsoft. Pentru o listă completă cu numere de telefon și cu informații despre costurile serviciilor de asistență pentru produse Microsoft, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă În cazuri speciale, taxele percepute pentru pentru apelurile de asistență pot fi revocate în cazul în care un specialist al serviciilor de asistență Microsoft constată că o anumită actualizare va rezolva problema. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări și probleme suplimentare de asistență care nu fac obiectul actualizării în chestiune.

Proprietă?i

ID articol: 926430 - Ultima examinare: 15 martie 2007 - Revizie: 1.1
SE APLICĂ LA
  • Microsoft Office Excel 2007
Cuvinte cheie: 
kbmacro kbvba kbfilters kbconvert kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb KB926430

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com