Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Microsoft υποστήριξη διαγνωστικό εργαλείο (MSDT)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 926079 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο απαντά σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με το εργαλείο διαγνωστικών υποστήριξης Microsoft (MSDT). MSDT είναι μια υπηρεσία συλλογής δεδομένων για υπολογιστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα:
 • Τα Windows 2000
 • Microsoft Windows XP
 • Microsoft Windows Server 2003
 • Τα Windows Vista
 • Windows Server 2008
Υποστήριξη της Microsoft χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγει MSDT για να αναλύσετε και να προσδιορίσει τη σωστή ανάλυση για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον υπολογιστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Ε1: Είναι ασφαλής από μη εξουσιοδοτημένη χρήση των δεδομένων που συλλέγουν MSDT;

A1: "Ναι". Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web
http://support.Microsoft.com/Privacy
Q2: Πώς MSDT αλλάζει τη ρύθμιση παραμέτρων του συστήματός μου;

A2:MSDT μπορεί να αλλάξει τη ρύθμιση παραμέτρων του υπολογιστή. Για παράδειγμα, MSDT ενδέχεται να ενεργοποιήσετε την καταγραφή εντοπισμού σφαλμάτων που σχετίζονται με και, στη συνέχεια, απαιτούν να αναπαραχθεί το ζήτημα που αντιμετωπίζετε. MSDT μπορεί επίσης να ενεργοποιήσετε Διαγνωστικά που συλλέγει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα.

Όταν ολοκληρωθεί η εκτέλεση της MSDT, όλες τις τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις παραμέτρων συστήματος επαναφορά παραμέτρων που είχε οριστεί πριν MSDT εξαντλήθηκε. Εάν κλείσετε το παράθυρο κατά την εκτέλεση MSDT, αυτή η διαδικασία εκκαθάρισης θα ολοκληρωθεί. Επικοινωνήστε με το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft που σας προμήθευσε το αρχείο διακήρυξης για περισσότερες πληροφορίες.

Τ3: Ποια στοιχεία και αρχεία παραμένουν στον υπολογιστή μετά την MSDT αποστολές αρχείων στη Microsoft;

A3: Εάν εκτελείτε Windows 2000, Windows XP ή Windows Server 2003, Msdcode.dll (Έλεγχος της συλλογής δεδομένων Microsoft) παραμένει στον υπολογιστή. Αυτό το αρχείο είναι ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX που χρησιμοποιείται για την ασφαλή μεταφορά αρχείων στη Microsoft. Αυτό το αρχείο είναι αποθηκευμένο στο φάκελο Program Files %windir%\Downloaded.

Διαγράφονται όλα τα αρχεία που δημιουργεί MSDT στο φάκελο %temp%\~odc κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συλλογής δεδομένων όταν στείλετε στη Microsoft. Τα αρχεία αυτά διαγράφονται επίσης όταν επιλέγετε το Όχι, δεν στείλετε τα αρχεία στη Microsoft επιλογή με το Αποστολή αρχείων στη Microsoft στο παράθυρο διαλόγου.

Σημείωση Εάν κλείσετε το Windows Internet Explorer κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συλλογής δεδομένων ή μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συλλογής δεδομένων, ορισμένα αρχεία ενδέχεται να παραμείνουν στο φάκελο %temp%\~odc.

Εάν εκτελείτε τα Windows Vista ή Windows Server 2008, είναι όλα τα αρχεία που MSDT λήψεις του συστήματος και δημιουργεί όταν εκτελείται σε το %temp%\MSDT_GUID φάκελος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συλλογής δεδομένων. Τα αρχεία αυτά διαγράφονται όταν στείλετε στη Microsoft. Τα αρχεία αυτά διαγράφονται επίσης όταν επιλέγετε το Όχι, δεν στείλετε τα αρχεία στη Microsoft επιλογή με το Αποστολή αρχείων στη Microsoft στο παράθυρο διαλόγου.

Q4: Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα αντίγραφο των αρχείων που θα αποσταλεί Microsoft;

A4: Εάν εκτελείτε τα Windows Vista ή Windows Server 2008, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Αποθηκεύστε ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων πριν από την αποστολή πριν να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου του Αποστολή αποτελεσμάτων επιλογή.

Εάν χρησιμοποιείτε μια προηγούμενη έκδοση των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Πριν να επιλέξετε το Αποστολή αρχείων στη Microsoft επιλογή, αντιγράψτε Odc.cab από το φάκελο %temp%\~ODC σε διαφορετικό φάκελο.
 2. Εάν θέλετε ένα αντίγραφο των αρχείων μετά την αποστολή τους στη Microsoft, ζητήστε ένα αντίγραφο από το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft.
Ε5: Τι να κάνω εάν MSDT δεν είναι δυνατό να συνδεθεί με τη Microsoft;

A5: Σε ορισμένα σενάρια, έναν υπολογιστή που διαθέτει προς ανάλυση δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας στη Microsoft. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιήστε άλλον υπολογιστή που έχει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet για να επιλέξετε την επιλογή που υποδεικνύει ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται σε έναν άλλο υπολογιστή. Όταν το κάνετε αυτό, δημιουργείται ένα εκτελέσιμο αρχείο αυτόματης εξαγωγής που ονομάζεται "msdt portable.exe". Αντιγράψτε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, εκτελέστε το αρχείο και στη συνέχεια αντιγράψτε τα δεδομένα που προκύπτουν στο σύστημα συνδέεται με το Internet. Στη συνέχεια, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποστολή των αρχείων στη Microsoft.

Εάν δεν έχετε άλλο διαθέσιμο υπολογιστή που μπορούν να συνδεθούν στη Microsoft, ζητήστε από το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft για να δημιουργήσετε το αρχείο Msdt portable.exe ως αυτόνομο εκτελέσιμο αρχείο και να στείλετε σε εσάς μέσω της μεθόδου προτιμώμενη διανομής σας. Χρησιμοποιήστε Msdt portable.exe για τη συλλογή διαγνωστικών δεδομένων από το σύστημα και στη συνέχεια να αποστείλετε το αρχείο .cab που δημιουργήθηκε το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft. Όταν το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια ασφαλή μέθοδο όπως το χώρο εργασίας ασφαλούς μεταφοράς αρχείων που μπορεί να οριστεί το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft.

Έναν υπολογιστή που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα ενδέχεται να μπορέσετε να συνδεθείτε στο Internet, αλλά δεν είναι δυνατό να συνδεθεί με τη Microsoft εξαιτίας εσφαλμένων ρυθμίσεων του διακομιστή μεσολάβησης. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στον Internet Explorer, σημείο Εργαλεία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Internet.
 2. Από το Συνδέσεις καρτέλα, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις τοπικού Δικτύου.
 3. Στην περιοχή Αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων Κάντε κλικ για να επιλέξετε το Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων το πλαίσιο ελέγχου. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN το πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τη σωστή διεύθυνση και θύρα.
 4. Στην περιοχή του Ασφαλείας καρτέλα Επιλογές Internet, επιλέξτε το Αξιόπιστες τοποθεσίες εικονίδιο και στη συνέχεια κάντε κλικ Τοποθεσίες.
 5. Προσθήκη στη λίστα "https://*.microsoft.com" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
 6. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης έχει ρυθμιστεί να επιτρέπει στους χρήστες πρόσβαση στις παρακάτω διευθύνσεις URL χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένων ή ανώνυμος έλεγχος ταυτότητας:
  • https://support.Microsoft.com/dcode
  • https://dcupload.Microsoft.com
Q6: MSDT εκτελεί σωστά σε μια μεταφρασμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows;

A6: MSDT εκτελείται σωστά σε μια μεταφρασμένη έκδοση των Windows. Ωστόσο, μόνο ορισμένες περιγραφές περιεχομένου είναι μεταφρασμένοι. Επομένως, ορισμένες περιβάλλον εργασίας χρήστη εμφανίζεται στα Αγγλικά. Αναφέρετε ζητήματα που έχετε με το μεταφρασμένο περιεχόμενο για το μηχανικό υποστήριξης ώστε να μπορεί να εργαστείτε με στους δημιουργούς περιεχομένου να επιλύσει το ζήτημα.

Q7: Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το MSDT σε Windows Vista ή Windows Server 2008 κάνοντας συλλογής δεδομένων στην ιστοσελίδα MSDT, γιατί λαμβάνω το εξής μήνυμα σφάλματος;
Οι τρέχουσες ρυθμίσεις ασφαλείας δεν επιτρέπουν τη λήψη αυτού του αρχείου.
A7: Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η ζώνη ασφαλείας του Internet Explorer Λήψη αρχείων επιλογή έχει οριστεί Απενεργοποίηση.

Ε8: Πρέπει να έχετε πιστοποιήσεις διαχειριστή για την εκτέλεση MSDT σε έναν υπολογιστή-πελάτη;

Α8: Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista ή Windows Server 2008, πρέπει να έχετε πιστοποιήσεις διαχειριστή για την εκτέλεση MSDT.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 2000, Windows XP ή Windows Server 2003, πρέπει να έχετε πιστοποιήσεις διαχειριστή για να εγκαταστήσετε το στοιχείο ελέγχου Msdcode.dll ActiveX υπολογιστή-πελάτη. Μετά την εγκατάσταση του στοιχείου ελέγχου ActiveX, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να εκτελεστεί MSDT υπολογιστή-πελάτη.

MSDT χρησιμοποιεί τις πιστοποιήσεις του χρήστη που είναι συνδεδεμένος. Για να εξασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν σωστά, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας πιστοποιήσεις διαχειριστή, όταν είναι δυνατόν. Εάν δεν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό που διαθέτει πιστοποιήσεις διαχειριστή, MSDT ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft καθορίζει τον τύπο των δικαιωμάτων που πρέπει να έχετε για να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Για να εγκαταστήσετε το στοιχείο ελέγχου ActiveX σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 2000, Windows XP ή Windows Server 2003 ως χρήστης με δικαιώματα διαχειριστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, ανοίξτε τη διεύθυνση URL που έχετε λάβει από το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft.
 2. Επιβεβαιώστε τη θέση της περιοχής και στη συνέχεια κάντε κλικ Συνεχίστε.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αυτός ο υπολογιστής αντιμετωπίζει το πρόβλημα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνεχίστε.
 4. Από το Όροι και προϋποθέσεις σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποδέχομαι.
 5. Από το Συλλογή δεδομένων από αυτόν τον υπολογιστή σελίδα, κάντε κλικ στο Προτροπή στην κορυφή της σελίδας για να κάνετε λήψη του στοιχείου ελέγχου ActiveX.
 6. Κλείστε το παράθυρο του Internet Explorer πριν από τη συλλογή δεδομένων.
 7. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσετε για την εκτέλεση MSDT.
Q9: Πώς θα ξεκινήσετε MSDT στην εγκατάσταση Server Core στον Windows Server 2008;

A9: Εγκατάσταση Server Core του Windows Server 2008 έχει δυνατότητα προγράμματος περιήγησης. Επομένως, πρέπει να ξεκινήσετε MSDT με μη αυτόματο τρόπο. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε MSDT.exe, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Πληκτρολογήστε το κλειδί πρόσβασης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Σημείωση Για να λάβετε την τιμή του κλειδιού φάση, άνοιγμα σύνδεσης URL σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα σύστημα που έχει ένα πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια σημειώστε την τιμή του κλειδιού φάση 10 ψηφίων. Ή επικοινωνήστε με το μηχανικό υποστήριξης της Microsoft.

Q10: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω MSDT για τη συλλογή δεδομένων, πριν να επικοινωνήσω μηχανικό υποστήριξης της Microsoft;

A10: Εάν έχετε Premier συμβολαίου, θα δείτε την επιλογή να εκτελέσετε MSDT όταν ανοίγετε μια περίπτωση ηλεκτρονικά μέσω του Microsoft Premier Online. Εάν δεν έχει Premier συμβόλαιο, μπορείτε να εκτελέσετε MSDT στο σύστημα, ανοίγοντας την περίπτωση ηλεκτρονικά. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/Select/?Target=hub
Q11: Ποιες είναι οι διαφορές κατά την εκτέλεση MSDT μέσω ηλεκτρονικής Βοήθειας ή Microsoft Premier Online και όταν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft εκτελεί MSDT;

A11: Οι διαφορές είναι ως εξής:
 • Οι μηχανικοί υποστήριξης να ρυθμίσετε τις παραμέτρους μίας σύνδεσης URL να εκτελέσει μερικές φορές πριν διακόπτει τη σύνδεση, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε MSDT από τη διεύθυνση URL, το κλειδί πρόσβασης ή την επιλογή "Αποστολή στο Microsoft". Ωστόσο, ηλεκτρονική Βοήθεια και Microsoft Premier Online δεν επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολλές εμφανίσεις ανά περίπτωση.
 • Ηλεκτρονική Βοήθεια σάς επιτρέπουν να εκτελέσετε MSDT σε υπολογιστή εκτός από τον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο Internet και στην οποία δημιουργείτε την υπόθεση. Microsoft Premier Online και Microsoft υποστηρίζουν τους μηχανικούς υποστήριξης εκτελεί MSDT σε έναν αποσυνδεδεμένο υπολογιστή.
 • MSDT περιεχόμενο που εκτίθεται στο Microsoft Premier Online και την ηλεκτρονική βοήθεια βασίζονται στο προϊόν που επιλέγετε όταν δημιουργείτε την υπόθεση. Οι μηχανικοί υποστήριξης της Microsoft μπορούν να στοχεύουν παρουσία του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.
Q12: Όταν προσπαθείτε να αποστείλετε ένα αρχείο διάγνωσης, λαμβάνω ένα σφάλμα που διαβάζεται "Η αποστολή απέτυχε. Βεβαιωθείτε ότι αυτή η τοποθεσία προστίθεται αξιόπιστες τοποθεσίες και προσπαθήστε ξανά."

Α12: Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας των ρυθμίσεων ζώνης ασφαλείας του Internet Explorer για αυτήν τη ζώνη. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε την ακόλουθη τοποθεσία Web σας αξιόπιστων τοποθεσιών:
https://support.Microsoft.com/

Για να προσθέσετε μια τοποθεσία Web σε μια ζώνη ασφαλείας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε τον Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη"
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Εικόνα του κουμπιού "Έναρξη"
  , πληκτρολογήστε Ο Internet Explorer στο πλαίσιο αναζήτησης και στη συνέχεια κάντε κλικ Ο Internet Explorer στη λίστα αποτελεσμάτων.
 2. Εντοπίστε την τοποθεσία Web που θέλετε να προσθέσετε μια συγκεκριμένη ζώνη ασφαλείας.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Εργαλεία κουμπί και στη συνέχεια κάντε κλικ Επιλογές Internet.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ασφαλείας καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ σε μια (ζώνη ασφαλείαςΤοπικό intranet, Αξιόπιστες τοποθεσίες, ή Ελεγχόμενες τοποθεσίες).
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Τοποθεσίες.
 6. Εάν κάνατε κλικ Τοπικό intranet στο βήμα 4, κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.
 7. Η τοποθεσία Web πρέπει να εμφανίζεται στο του Προσθήκη αυτής της τοποθεσίας Web στη ζώνη το πεδίο. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.

  Αν η τοποθεσία δεν είναι ασφαλής τοποθεσία (HTTPS), καταργήστε την επιλογή τουΑπαιτείται επιβεβαίωση διακομιστή (https:) για όλες τις τοποθεσίες σε αυτήν τη ζώνη το πλαίσιο ελέγχου.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK. (Πρέπει να κάνετε κλικOK δύο φορές αν κάνατε κλικ Τοπικό intranet στο βήμα 4.)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 926079 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Customer Service and Support Information
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Web Server 2008
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kmcustomerservice kbhowto kbexpertiseinter kbinfo kbfaq kbmt KB926079 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:926079

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com