Mesaj când încercați să utilizați o versiune anterioară a unui program Office pentru a deschide un fișier salvat într-un program Office 2010: „Acest fișier a fost creat într-o versiune beta anterioară”

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 926054 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Ați instalat Pachetul de compatibilitate pentru sistemul Office 2007. Apoi încercați să utilizați unul din următoarele programe Microsoft Office pentru a deschide un fișier care a fost salvat într-un program Microsoft Office 2007:
 • Microsoft Office 2003
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Office XP
  • Microsoft Excel 2002
  • Microsoft PowerPoint 2002
  • Microsoft Word 2002
 • Microsoft Office 2000
  • Microsoft Excel 2000
  • Microsoft PowerPoint 2000
  • Microsoft Word 2000
Dacă fișierul a fost salvat într-o versiune pre-lansată a unuia din programele enumerate în secțiunea „Se aplică pentru”, este posibil să primiți unul din următoarele mesaje.

Mesajul 1
Acest fișier a fost creat într-o versiune beta anterioară a programului 2007 și nu poate fi deschis în această versiune.
Mesajul 2
Acest fișier a fost creat într-o versiune beta anterioară a programului 2007. Programul îl va converti în cea mai recentă versiune a formatului de fișier pentru programul 2007 când salvați fișierul. Înainte de a deschide acest fișier, verificați dacă provine dintr-o sursă de încredere.
Mesajul 3
Acest registru de lucru a fost creat într-o versiune beta anterioară a Excel 2007 și nu poate fi deschis în versiunea de Excel curentă. Pentru a deschide registrul de lucru, trebuie mai întâi să îl deschideți și să îl salvați în Excel 2007 Beta 2 și apoi îl veți putea deschide în versiunea de Excel curentă.
Mesajul 4
Acest registru de lucru a fost creat într-o versiune beta anterioară a Excel 2007. Excel nu va converti registrul de lucru la cea mai recentă versiunea a formatului de fișier Excel 2007 când îl salvați. Înainte de a deschide acest registru de lucru, verificați dacă provine dintr-o sursă de încredere.
Mesajul 5
Aceasta este o versiune pre-lansată a Pachetului de compatibilitate și poate deschide numai fișiere de Office 2007 pre-lansat. Doriți să căutați o versiune mai nouă a Pachetului de compatibilitate?

CAUZĂ

În mod implicit, unele fișiere Open XML care au fost salvate în versiunile pre-lansate ale programelor Office 2007 nu pot fi deschise de Pachetul de compatibilitate pentru sistemul Office 2007.

REMEDIERE

Pentru a depăși această problemă, un administrator poate dezactiva o politică utilizând una din următoarele metode, în funcție de situație.

Note
 • Aceste metode vă vor permite să deschideți un fișier Open XML care a fost salvat în versiunea Beta 2 a PowerPoint 2007. În aceste situații, veți primi mesajul 2 din secțiunea „Simptome”. În plus, fișierul se va deschide.
 • Aceste metode vă vor permite să deschideți un fișier Open XML care a fost salvat în versiunea Beta 2 a Excel 2007 sau în versiunea de reîmprospătare tehnică pentru Beta 2 a Excel 2007. În aceste situații, veți primi mesajul 4 din secțiunea „Simptome”. În plus, fișierul se va deschide.
 • Aceste metode nu vă vor permite să deschideți un fișier Open XML care a fost salvat în versiunea Beta 2 a Word 2007. Singurul remediu este să deschideți fișierul în versiunea originală Word 2007 și apoi să salvați din nou fișierul. Când faceți acest lucru, fișierul va fi salvat în cel mai nou format de fișier. Destinatarul documentului va putea atunci utiliza o versiune anterioară de Word cu Pachetul de compatibilitate pentru a deschide fișierul.
Notă Deoarece există mai multe versiuni de Microsoft Windows, pașii descriși mai jos pot fi diferiți pe computerul dvs. Dacă este cazul, consultați documentația produsului pentru a efectua acești pași.Dacă doriți să remediem această problemă pentru dvs. utilizând metoda 2, continuați cu secțiunea „Remediere automată”. Dacă preferați să remediați dvs. problema, continuați cu secțiunea „Remediere personală”.

Remediere automatăPentru o remediere automată a acestei probleme, faceți clic pe linkul sau pe butonul Remediere. Apoi faceți clic pe Executare în caseta de dialog Descărcare fișier, apoi urmați pașii din expertul Remediere.


Remediere problemă
Microsoft Fix it 50710

Note
 • Este posibil ca acest expert să fie numai în limba engleză. Însă, remedierea automată funcționează și pentru Windows în alte limbi.
 • Dacă nu vă aflați la computerul care manifestă problema, salvați soluția Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executați-o pe computerul care manifestă problema.

Apoi continuați cu secțiunea „S-a remediat problema?”.Remediere personală

Metoda 1: Utilizarea șabloanelor administrative pentru Pachetul de compatibilitate


Notă Această metodă este specifică pentru Excel, PowerPoint și Word.

Pentru a utiliza un șablon, urmați pașii de mai jos:
 1. Închideți programele Office.
 2. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați gpedit.msc în caseta Deschidere, apoi faceți clic pe OK.
 3. În fereastra Politică de computer locală din panoul aflat în partea stângă, faceți clic dreapta pe Șabloane administrative din nodul Configurație utilizator și apoi faceți clic pe Adăugare/Eliminare șabloane.
 4. Faceți clic pe Adăugare.
 5. Selectați fișierul Office2007Converters.adm și apoi faceți clic pe Deschidere.
 6. Faceți clic pe Închidere.
 7. Extindeți Șabloane administrative din Configurație utilizator din fereastra Politică de computer locală aflată în panoul din partea stângă.
 8. Faceți clic pe Convertoare Office 2007.
 9. Faceți dublu clic pe politica Blochează deschiderea versiunilor pre-lansate ale formatelor de fișiere noi pentru Excel 2007.
 10. Faceți clic pe Dezactivat, apoi pe OK.
 11. Repetați pașii de la 7 la 10 pentru politica PowerPoint 2007.
 12. Porniți programele Office.

Metoda 2: Editați manual sistemul registry

Important Această secțiune, metodă sau activitate conține pași care vă indică modalități de modificare a sistemului registry. Însă, dacă modificați sistemul registry incorect, pot apărea probleme serioase. De aceea, asigurați-vă că urmați acești pași cu atenție. Pentru o protecție mai bună, înainte de a face modificări, realizați o copie de rezervă a sistemului registry. Apoi sistemul registry se poate restabili dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre copierea de rezervă și restabilirea sistemului registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum se face copierea de rezervă și restabilirea sistemului registry în Windows


Notă Această metodă este specifică pentru Excel, PowerPoint și Word.

Pentru a edita manual sistemul registry, urmați acești pași:
 1. Închideți programele Office.
 2. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați regedit în caseta Deschidere, apoi faceți clic pe OK.
 3. Selectați cheia de registry corectă:
  • Excel 2007
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\Excel\Security\FileOpenBlock
  • PowerPoint 2007
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\PowerPoint\Security\FileOpenBlock
  • Word 2007
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\12.0\Word\Security\FileOpenBlock
 4. După ce selectați cheia corectă, specificată în pasul 3, indicați spre Nou din meniul Editare, apoi faceți clic pe Valoare DWORD.
 5. Tastați una din următoarele valori DWORD pentru programul adecvat și apoi apăsați pe ENTER:
  • Excel12BetaFilesFromConverters
  • PowerPoint12BetaFilesFromConverters
  • Word12BetaFilesFromConverters
 6. Faceți clic cu butonul din dreapta pe valoarea DWORD pe care ați tastat-o în pasul 5, apoi faceți clic pe Modify.
 7. În caseta Value Data, tastați 0, apoi faceți clic pe OK.
 8. În meniul File, faceți clic pe Exit pentru a ieși din Registry Editor.
 9. Porniți programul Office și apoi deschideți fișierul.
 10. Salvați fișierul din nou în programul Office. După salvarea fișierului, fișierul trebuie deschis acum în programele Office anterioare enumerate în secțiunea „Simptome”.

S-a remediat problema?

 • Verificați dacă s-a remediat problema. Dacă s-a remediat problema, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu s-a remediat, contactați asistența.
 • Apreciem părerea dvs. Pentru a vă spune părerea sau pentru a raporta orice problemă cu această soluție, lăsați un comentariu în blogul „Remediere automat㔠sau trimiteți-ne un mesaj de poștă electronică.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

În mod implicit, versiunile Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint și Microsoft Word enumerate în secțiunea „Simptome” nu deschid fișierele Open XML salvate în versiuni pre-lansate ale programelor 2007 Office.

Următorul tabel prezintă pe scurt simptomele pe care le întâlniți când deschideți un fișier care a fost salvat într-unul din programele Office 2007.

Word
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Versiunea Office 2007Politică activată (implicit)Politică dezactivată
Versiune Pre-Beta 2Mesajul 5Mesajul 5
Versiune Beta 2Mesajul 5Mesajul 5
Versiune de reîmprospătare tehnică pentru Beta 2Niciun mesaj. Fișierul se deschide.Niciun mesaj. Fișierul se deschide.
Versiune de lansare (RTM)Niciun mesaj. Fișierul se deschide.Niciun mesaj. Fișierul se deschide.


PowerPoint
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Versiunea Office 2007Politică activată (implicit)Politică dezactivată
Versiune Pre-Beta 2Mesajul 1Mesajul 1
Versiune Beta 2Mesajul 1Mesajul 2
Versiune de reîmprospătare tehnică pentru Beta 2Niciun mesaj. Fișierul se deschide.Niciun mesaj. Fișierul se deschide.
Versiune de lansare (RTM)Niciun mesaj. Fișierul se deschide.Niciun mesaj. Fișierul se deschide.


Excel
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Versiunea Office 2007Politică activată (implicit)Politică dezactivată
Versiune Pre-Beta 2Mesajul 3Mesajul 3
Versiune Beta 2Mesajul 3Mesajul 4
Versiune de reîmprospătare tehnică pentru Beta 2Mesajul 3Mesajul 4
Versiune de lansare (RTM)Niciun mesaj. Fișierul se deschide.Niciun mesaj. Fișierul se deschide.
Pentru informații suplimentare despre motivele pentru care este posibil să nu puteți deschide sau salva un registru de lucru Excel, o prezentare PowerPoint sau un document Word în programele Office 2007, faceți clic pe articolul cu numărul următor pentru a vizualiza articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
922850 Primiți un mesaj de eroare când încercați să deschideți sau să salvați un fișier în unul din programele Office 2007 sau în unul din programele Office 2003 (Poate fi în engleză)

REFERINȚE

Pentru informații suplimentare despre formatul de fișiere Open XML și despre un mesaj pe care îl primiți pentru a descărca un pachet de compatibilitate, faceți clic pe articolul cu numărul următor din Baza de cunoștințe Microsoft:
919026 Mesaj de eroare când se încearcă deschiderea sau salvarea unui document Office 2007: „Doriți să descărcați un pachet de compatibilitate pentru a lucra cu acest fișier?” (Poate fi în engleză)
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Proprietă?i

ID articol: 926054 - Ultima examinare: 20 decembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Word 2007
Cuvinte cheie: 
kberrmsg kbopenfile kbconversion kbappcompatibility kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbfixme kbmsifixme KB926054

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com