Πώς μπορείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρότυπο του Word, όταν στέλνετε ένα έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από λογιστική Express, από λογιστική Professional ή από πεζό Business Accounting

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 925264 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς μπορείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρότυπο του Microsoft Word, όταν στέλνετε ένα έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Microsoft Office Accounting Express, από το Microsoft Office Accounting Professional ή από το Microsoft Office πεζό Business Accounting.

Περισσότερες πληροφορίες

Την πρώτη φορά που στέλνετε ένα έγγραφο, κάνοντας κλικ στοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουκουμπί στη γραμμή εργαλείων, πρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο του Word με τοΕπιλογή προτύπων εργασίαςπαράθυρο διαλόγου. Το πρότυπο του Word που έχετε επιλέξει έχει οριστεί ως το προεπιλεγμένο πρότυπο για όλα τα έγγραφα που αποστέλλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από λογιστική Express, από λογιστική Professional ή από πεζό Business Accounting.

Για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρότυπο του Word, όταν στέλνετε ένα έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε έναν από τους ακόλουθους τύπους εγγράφων που θέλετε να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  • Τιμολογίου
  • Παραγγελία πώλησης
  • Προσφορά
  • Πιστωτικού τιμολογίου πελάτη
  • Παραγγελία αγοράς
 2. Στο διακομιστήΕνέργειαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουΈγγραφο.

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Για ναΈγγραφοσύμβολο κράτησης θέσης είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για τον τύπο του παραστατικού που θέλετε να στείλετε.
  • Μην κάνετε κλικ στοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουτο εικονίδιο της γραμμής εργαλείων. Εάν κάνετε κλικ στοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουεικονίδιο, θα ανοίξει το έγγραφο απευθείας στο Microsoft Outlook. Θα χρησιμοποιηθεί το προεπιλεγμένο πρότυπο του Word.
 3. ΣτοΕπιλογή προτύπων εργασίαςπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο, επιλέξτε το νέο πρότυπο του Word που θέλετε να ορίσετε ως το προεπιλεγμένο πρότυπο στο στοΠρότυπαη ενότητα και στη συνέχεια κάντε κλικΕπιλογή.

  Το έγγραφο θα ανοίξει στο Outlook με το Word επιλεγμένο πρότυπο. Το προεπιλεγμένο πρότυπο του Word έχει τώρα αλλάξει και θα χρησιμοποιηθεί, εάν κάνετε κλικ στοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουτο κουμπί.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 925264 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Accounting Professional 2008
 • Microsoft Office Accounting Express 2008
 • Microsoft Office Accounting Professional 2007
 • Microsoft Office Accounting Express 2007
 • Microsoft Office Small Business Management Edition 2006
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbhowto kbmt KB925264 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:925264

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com