Beskrivelse af opdateringen til Filter for uønsket e-mail i Outlook 2003: 12. december 2006

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 925254 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

INTRODUKTION

Microsoft har udgivet en opdatering til Filter for uønsket e-mail i Microsoft Office Outlook 2003. Denne opdatering indeholder en mere aktuel definition af, hvilke e-mails der skal betragtes som uønskede af filteret for uønsket e-mail. Denne opdatering blev udgivet i december 2006.

Yderligere Information

Opdateringsoplysninger

Tidligere udgivet opdatering, som denne opdatering erstatter

Opdatering 925254 erstatter følgende tidligere udgivet opdatering:
921587 Beskrivelse af opdateringen til filteret for uønsket e-mail i Outlook 2003: 14. november 2006

Installationsoplysninger

Sådan hentes og installeres opdateringen

Opdatering 925254 findes i Microsoft Download Center. Besøg følgende Microsoft-websted, hvis du vil hente denne opdatering og få vist installationsvejledninger og distributionsstrategier:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=da&FamilyID=0C0B1257-2B67-4E18-973E-F6264B890CA8

Sådan konstateres det, om opdateringen er installeret

Opdatering 925254 indeholder filer i de versioner, der er angivet i følgende tabel.
Skjul tabellenUdvid tabellen
FilnavnFilversionFilstørrelseDatoKlokkeslæt
Outlfltr.dat1.4.2930.03,378,51210. november 200619:46
Outlfltr.dll1.4.3504.0307,4404. november 200518:36
Du behøver ikke at installere denne opdatering, hvis du har en nyere version af de filer, der er angivet i tabellen.

Følg disse trin for at undersøge, hvilken version af filerne der er installeret på computeren.
  1. Klik på Start, og klik derefter på Søg.
  2. Klik på Alle filer og mapper i ruden Søgeassistent i vinduet Søgeresultater.
  3. Skriv Outlfltr.dat i feltet Hele eller dele af filnavnet, og klik derefter på Søg.
  4. Højreklik på Outlfltr.dat på fillisten, og klik derefter på Egenskaber.
  5. Du kan se, hvilken version af filen Outlfltr.dat der er installeret på computeren, under fanen Version.

Oplysninger til administratorer om .msp-filer

Opdatering 925254 består af en full-file Microsoft Windows-installationsfil (.msp-fil). .msp-filen er pakket i en selvudpakkende eksekverbar fil. Følgende .msp-fil følger med opdateringen:
Outlfltr.msp

Oplysninger til administratorer om geninstallation af bestemte komponenter

Hvis du opdaterer dit administrative installationspunkt og derefter igen gemmer og installerer Outlook 2003 på klientcomputere, kan du køre en kommandolinje med egenskaben REINSTALL=[funktionsliste]. Denne egenskab angiver, om du vil geninstallere bestemte komponenter i Outlook 2003 fra det administrative billede.

For opdatering 925254 er værdien for [funktionsliste] følgende:
OUTLOOKFiles
Du kan også valgfrit erstatte parameteren REINSTALL=ALL, hvis du vil geninstallere alle Microsoft Office-komponenter på klientcomputeren.

Du kan finde detaljerede procedurer, der beskriver opdateringen af et administrativt billede og opdateringen af klientcomputere, i afsnittet Updating clients from a patched administrative image under emnet Distributing Office 2003 Product Updates. Hvis du vil have vist dette emne, skal du gå til følgende Microsoft-websted:
http://office.microsoft.com/en-us/ork2003/HA011402381033.aspx
Office Admin Update Center for Office IT Professionals indeholder de nyeste administrative opdateringer og strategiske installationsressourcer til alle versioner af Office. Du kan finde flere oplysninger om Office Admin Update Center på følgende Microsoft-websted:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx

Egenskaber

Artikel-id: 925254 - Seneste redigering: 16. januar 2015 - Redigering: 1.3
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Outlook 2003
Nøgleord:
kbnosurvey kbarchive kbexpertisebeginner kbqfe kbfix kbupdate kbdownload atdownload KB925254