Mesaj de eroare când se încearcă utilizarea unei galerii în Word 2007: „Fișierul Office Open XML Building Blocks.dotx nu poate fi deschis”

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 925175 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Dvs. selectați o galerie în panglica din Microsoft Office Word 2007. Atunci când încercați să inserați unul dintre elementele din galeria respectivă, este posibil ca Word 2007 să nu mai răspundă sau să se închidă în mod neașteptat. În plus, se afișează următorul mesaj de eroare:
Fișierul Office Open XML Building Blocks.dotx nu poate fi deschis, deoarece există probleme în conținut.
Dacă faceți clic pe OK în mesajul de eroare, este posibil să se afișeze următorul mesaj de eroare:
Word a găsit conținut imposibil de citit în „Building Blocks.dotx”. Recuperați conținutul documentului? Dacă aveți încredere în sursa documentului, faceți clic pe Da.
Dacă faceți clic pe Da în mesajul de eroare, este posibil să se afișeze următorul mesaj de eroare:
Word nu poate deschide acest șablon document. (drive_letter:\...\1033\Building Blocks.dotx)
După ce modificările efectuate asupra șablonului Building Blocks.dotx se salvează la ieșirea din Word 2007, este posibil să întâmpinați în continuare aceste simptome atunci când reporniți Word 2007 și apoi încercați să utilizați o galerie.

CAUZĂ

Această problemă apare dacă șablonul Building Blocks.dotx este deteriorat.

Există două copii ale șablonului Building Blocks.dotx. O copie este stocată în folderele cu datele dvs. de utilizator. Cealaltă copie este stocată în folderul Părți de document din folderul Office 12.

De obicei, copia deteriorată este cea stocată în folderele cu datele dvs. de utilizator. Cu toate acestea, este posibil ca ambele copii să fie deteriorate.

Următoarele galerii din panglică sunt afectate de această problemă:
 • Text automat
 • Bibliografii
 • Coperte
 • Ecuații
 • Subsoluri
 • Anteturi
 • Numere de pagină
 • Părți rapide
 • Cuprins
 • Tabele
 • Casete text
 • Inscripționări

REZOLUȚIE

Dacă doriți să remediem problema pentru dvs., continuați cu secțiunea „Remediere automată”. Dacă preferați să remediați dvs. problema, continuați cu secțiunea „Remediere personală”.

Remediere automatăPentru o remediere automată a acestei probleme, faceți clic pe linkul sau pe butonul Fix it. Apoi, faceți clic pe Executare în caseta de dialog Descărcare fișier și urmați pașii din expertul Fix it.


Remediere problemă
Microsoft Fix it 50722


Note
 • Este posibil ca acest expert să fie disponibil numai în limba engleză. Însă, remedierea automată funcționează și pentru Windows în alte limbi.
 • Dacă nu vă aflați la computerul care manifestă problema, salvați soluția Fix it pe o unitate flash sau pe un CD, apoi executați-o pe computerul care manifestă problema.

Apoi, continuați cu secțiunea „S-a remediat problema?”.Remediere personală

Pentru a rezolva această problemă, mutați copia deteriorată a șablonului Building Blocks.dotx în afara folderului cu date ale utilizatorului. După ce procedați astfel, Word 2007 creează un șablon Building Blocks.dotx nou utilizând conținutul implicit.

Pentru a muta copia deteriorată a șablonului în afara folderului cu date ale utilizatorului, utilizați una dintre următoarele metode.

Metoda 1: Mutați fișierul Building Blocks.dotx într-un folder temporar

Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos.

Notă În acești pași se face referire la ID-ul de limbă 1033. Prin urmare, acești pași sunt valabili pentru versiunea în limba engleză a aplicației Word 2007. Pentru celelalte limbi se utilizează alte ID-uri de limbă.
 1. Ieșiți din Word 2007.
 2. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați "%appdata%\Microsoft\Document Building Blocks\1033", apoi faceți clic pe OK.
 3. Mutați fișierul Building Blocks.dotx într-un folder temporar.
 4. Porniți Word 2007.

Metoda 2: Reparați sistemul 2007 Office sau aplicația Word 2007

Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Ieșiți din toate programele 2007 Office.
 2. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați "%appdata%\Microsoft\Document Building Blocks\1033", apoi faceți clic pe OK.
 3. Mutați fișierul Building Blocks.dotx într-un folder temporar.
 4. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați "%programfiles%\Microsoft Office\Office12\Document Parts\1033", apoi faceți clic pe OK.
 5. Mutați fișierul Building Blocks.dotx într-un folder temporar.
 6. Închideți ambele foldere.
 7. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați appwiz.cpl, apoi faceți clic pe OK.
 8. În lista Programe instalate curent, faceți clic pe versiunea de sistem 2007 Office instalată pe computer. Alternativ, faceți clic pe Word 2007 dacă pe computer este instalată versiunea autonomă.
 9. Faceți clic pe Modificare, pe Reparare, apoi pe Continuare.

S-a remediat problema?

 • Verificați dacă s-a remediat problema. Dacă s-a remediat problema, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu s-a remediat, contactați asistența.
 • Apreciem părerea dvs. Pentru a vă spune părerea sau pentru a raporta orice problemă legată de această soluție, lăsați un comentariu în blogul „Remediere automat㔠sau trimiteți-ne un mesaj de poștă electronică.
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Proprietă?i

ID articol: 925175 - Ultima examinare: 30 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Word 2007
Cuvinte cheie: 
kberrmsg kbtshoot kbmenu kbexpertisebeginner kbprb kbfixme kbmsifixme KB925175

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com