Αναγν. άρθρου: 924074 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Εάν εκτελείτε το Microsoft Office XP Office 2003or, μπορείτε να λάβετε και να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε αρχεία που δημιουργήθηκαν σε νεότερες εκδόσεις του Microsoft Office, καθώς και τα αρχεία που χρησιμοποιούν μορφές ανοιχτής XML. Οι ενημερωμένες εκδόσεις περιλαμβάνουν όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις υψηλής προτεραιότητας απόMicrosoft Updateκαι επίσης το πακέτο συμβατότητας του Microsoft Office. Το πακέτο συμβατότητας του Office μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Microsoft Office Word Viewer 2003, το Excel Viewer 2003 και το PowerPoint Viewer 2003, για να προβάλετε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στις νέες μορφές αρχείων.

ΣημείωσηΑνάλογα με το ποια έκδοση του Office που χρησιμοποιείτε, πρέπει να έχετε το Office 2003 Service Pack 3 (SP3) ή να εγκατασταθεί το Office XP Service Pack 3 (SP3). Εάν εκτελείτε το Office 2000, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις. Για να κάνετε λήψη του Office 2003 SP3 ή το Office XP SP3, μεταβείτε στην αντίστοιχη τοποθεσία Web της Microsoft:

Το Office 2003 SP3


Το Office XP SP3


ΣημείωσηΑνατρέξτε στην ενότητα "Ζητήματα που παρουσιάζονται αν το Office δεν έχει ενημερωθεί πλήρως" ενότητα για παραδείγματα προβλημάτων και σφαλμάτων που ενδέχεται να εμφανιστεί, εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε έγγραφα του Office 2013, 2010 ή 2007 Office system χρησιμοποιώντας προηγούμενες εκδόσεις των προγραμμάτων του Office χωρίς να εγκαταστήσετε το πακέτο συμβατότητας του Office και τις ενημερωμένες εκδόσεις.

Προϋποθέσεις

Πριν να εγκαταστήσετε το πακέτο συμβατότητας του Office, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας διαθέτει όλες τις απαιτούμενες ενημερώσεις. Για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το πακέτο συμβατότητας, εξετάστε τις ακόλουθες πληροφορίες για την έκδοση του Office.

Office 2003

Το Office XP

Κάντε λήψη και εγκατάσταση του πακέτου συμβατότητας

Για να ανοίξετε το 2013, 2010 ή 2007 Office System έγγραφα στο Office 2003, το Office XP ή το Office 2000, πρέπει να εγκαταστήσετε το πακέτο συμβατότητας του Office. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Μεταβείτε στο Κέντρο λήψης της Microsoft, για να Άμεση λήψη του πακέτου συμβατότητας του Office.
 2. Για να κάνετε λήψη του πακέτου συμβατότητας (FileFormatConverters.exe), κάντε κλικ στο κουμπί λήψη.
 3. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση για να εγκαταστήσετε το πακέτο συμβατότητας.
 4. Μετά την εγκατάσταση του πακέτου συμβατότητας, κλείστε τα προγράμματα του Office που είναι ανοιχτά.
 5. Κάντε επανεκκίνηση των προγραμμάτων του Office για το άνοιγμα εγγράφων στη νεότερη μορφή.
ΣημείωσηΜπορείτε, με μη αυτόματο τρόπο, πρέπει να κλείσετε και να επανεκκινήσετε τα προγράμματα του Office που ήταν ανοιχτές κατά την εγκατάσταση του πακέτου συμβατότητας. Μετά την επανεκκίνηση αυτά τα προγράμματα, τα προγράμματα του Office να ανοίξετε αρχεία που χρησιμοποιούν τη μορφή XML Άνοιγμα.

Ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα, "Χρήση 2007 or a αργότερα την έκδοση Microsoft Office έγγραφα σε προηγούμενα προγράμματα του Office" για συμβουλές σχετικά με το άνοιγμα και την αποθήκευση 2013, 2010 ή 2007 Office System αρχεία στην έκδοση των προγραμμάτων του Office.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του πακέτου συμβατότητας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
923505 Πώς να εγκαταστήσετε το πακέτο συμβατότητας του Microsoft Office, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε μορφές ανοιχτής XML του Office σε παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office
Εάν προκύψει κάποιο σφάλμα ή δεν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανατρέξτε στην ενότητα "πρόσθετες πληροφορίες υποστήριξης".

Να ανοίξετε αρχεία που δημιουργήθηκαν με το 2007 Office System ή νεότερη έκδοση

Μετά την εγκατάσταση των απαιτούμενων ενημερώσεων και του πακέτου συμβατότητας, μπορείτε να ανοίξετε αρχεία του Microsoft Office 2013, 2010 ή 2007 σε προηγούμενες εκδόσεις των προγραμμάτων του Office.

Excel 2003 και Excel 2002

Excel 2000

Το PowerPoint 2003 και του PowerPoint 2002

Το PowerPoint 2000
Word 2003, Word 2002 και Word 2000

Ζητήματα που παρουσιάζονται αν το Office δεν έχει ενημερωθεί πλήρως

Πρόσθετες πληροφορίες υποστήριξης

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση του πακέτου συμβατότητας ή τις ενημερώσεων, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από το διαχειριστή του συστήματός σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft στο Web για να βρείτε άλλες λύσεις. Ορισμένες υπηρεσίες που παρέχει η τοποθεσία Web υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Γνωσιακή βάση με δυνατότητα αναζήτησης: Αναζήτηση πληροφοριών τεχνικής υποστήριξης και εργαλείων Βοήθειας για τα προϊόντα της Microsoft.
 • Κέντρα παροχής λύσεων: Προβολή συνήθων ερωτήσεων και βασικών θεμάτων υποστήριξης για ένα συγκεκριμένο προϊόν.
 • Άλλες επιλογές υποστήριξης: Χρησιμοποιεί το Internet για να υποβάλετε μια ερώτηση, επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft ή στείλετε τα σχόλιά σας.
Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις μετά τη χρήση αυτών των τοποθεσιών Web της Microsoft ή εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση στην τοποθεσία υπηρεσίες υποστήριξης της Microsoft στο Web, κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη:
http://support.Microsoft.com/contactus

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 924074 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014 - Αναθεώρηση: 18.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft Excel 2010
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Excel 2003
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft PowerPoint 2010
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Word 2010
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbfileawareoff2007 kbsavefile kbopenfile kbconversion kbexpertisebeginner kbhowto kbsmbportal kbmt KB924074 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 924074

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com