A Microsoft Office kompatibilitási csomag telepítése az Office nyílt XML-formátumainak a Microsoft Office korábbi verzióiban való megnyitása és mentése érdekében

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 923505 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Az új Office nyílt XML formátumokat a 2007-es Microsoft Office rendszer és a Microsoft Office 2010 alábbi programjaiban használhatja:
 • Microsoft Office Excel
 • Microsoft Office PowerPoint
 • Microsoft Office Word
A kompatibilitási csomag segítségével ellenőrizheti, hogy az Office nyílt XML formátumú fájljait megnyithatja és mentheti-e a Microsoft Office korábbi verzióiban. 

A kompatibilitási csomagot a Microsoft Office 2003, a Microsoft Office XP és a Microsoft Office 2000 programjait használó számítógépeken telepítheti. A kompatibilitási csomag telepítésével megnyithat, szerkeszthet, menthet és létrehozhat fájlokat a hatékony Office nyílt XML formátumban. 

A cikk a kezdő és a középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.A lépések egyszerűbb követhetősége érdekében célszerű először kinyomtatni a jelen cikket.

A kompatibilitási csomag telepítése

Ha Office XP vagy Office 2003 programcsomagot használ, a kompatibilitási csomag telepítése előtt frissítse az Office csomagot.

Ha Office 2000 programcsomagot használ, a kompatibilitási csomag telepítéséhez nincs szükség frissítésekre. Az 1. lépést kihagyhatja, és a 2. lépéssel kezdheti.

1. lépés: A Microsoft Update webhely megnyitása

Windows Vista vagy Windows 7 esetén

 1. Kattintson a Start menü Minden program pontjára, majd a Windows Update parancsra.
 2. A Microsoft Update megvizsgálja a számítógépet, és megállapítja, hogy kell-e frissíteni a Microsoft Windows rendszert vagy a többi Microsoft-programot.
 3. Ha a Windows rendszert vagy a számítógépen található Microsoft-programokat frissíteni kell, a rendszer a legújabb frissítések telepítésére vonatkozó kérdést jelenít meg. Kattintson a Telepítés gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Felhasználói fiókok felügyeletének engedélye
  A program a rendszergazdai jelszót vagy a művelet megerősítését kérheti. Írja be a jelszót, vagy kattintson a Folytatás gombra.

Windows XP esetén

 1. Keresse fel a Microsoft Update alábbi webhelyét:
  http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/vistadefault.aspx?ln=hu-hu
 2. Kattintson a Gyors gombra. A Microsoft Update megvizsgálja a számítógépet, és megállapítja, hogy kell-e frissíteni a Windows rendszert vagy a többi Microsoft-programot.
 3. Ha a Windows rendszert vagy a számítógépen található Microsoft-programokat frissíteni kell, a rendszer a legújabb frissítések telepítésére vonatkozó kérdést jelenít meg. Kattintson a Frissítések telepítése hivatkozásra.

2. lépés: A kompatibilitási csomag letöltése

 1. Keresse fel a Microsoft következő webhelyét:
  http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=3
 2. A Microsoft Office kompatibilitási csomag a 2007-es Word, Excel és PowerPoint fájlformátumokhoz weblapon kattintson a Letöltés gombra.

3. lépés: A kompatibilitási csomag telepítése

Ehhez kövesse az alábbi lépéseket aszerint, hogy a Microsoft Windows operációs rendszer melyik verzióját használja.

Windows Vista

 1. Kattintson a Futtatás gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Felhasználói fiókok felügyeletének engedélye
  A program a rendszergazdai jelszót vagy a művelet megerősítését kérheti. Írja be a jelszót, vagy kattintson a Folytatás gombra.
 2. A szoftver futtatásának megerősítését kérő párbeszédpanelen kattintson a Futtatás gombra.
 3. Jelölje be az Ide kattintva elfogadhatja a Microsoft szoftverlicenc-szerződést jelölőnégyzetet, majd kattintson a Folytatás gombra.
 4. Kattintson az OK gombra.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Felhasználói fiókok felügyeletének engedélye
  A program a rendszergazdai jelszót vagy a művelet megerősítését kérheti. Írja be a jelszót, vagy kattintson a Folytatás gombra.
 5. A kompatibilitási csomag telepítésének befejeztével kattintson az OK gombra.

Windows XP esetén

 1. Kattintson kétszer a Futtatás gombra.
 2. Jelölje be az Ide kattintva elfogadhatja a Microsoft szoftverlicenc-szerződést jelölőnégyzetet, majd kattintson a Folytatás gombra.
 3. Kattintson az OK gombra.
 4. A kompatibilitási csomag telepítésének befejeztével kattintson az OK gombra.

4. lépés: A Windows Update webhely ismételt felkeresése

A Microsoft Update webhely ismételt megnyitásával ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a kompatibilitási csomag valamennyi legújabb frissítésével:
http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/vistadefault.aspx?ln=hu-hu
A Microsoft Update megvizsgálja a számítógépet, és megállapítja, hogy kell-e frissíteni a Microsoft Windows rendszert vagy a többi Microsoft-programot. Ha a Windows rendszert vagy a számítógépen található Microsoft-programokat frissíteni kell, a rendszer a legújabb frissítések telepítésére vonatkozó kérdést jelenít meg.

A kompatibilitási csomag telepítésének ellenőrzése

Ehhez hajtsa végre a Windows operációs rendszer verziójának megfelelő lépéseket az alábbiak szerint.

Windows Vista vagy Windows 7 esetén

 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
   Start gomb
  gombra.
 2. A Keresés mezőbe írja be az appwiz.cpl szöveget, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 3. Ellenőrizze, hogy a Jelenleg telepített programok és frissítések listában szerepel-e a „Kompatibilitási csomag a 2007-es Office rendszerhez” elem.

Windows XP esetén

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az appwiz.cpl parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Ellenőrizze, hogy a Jelenleg telepített programok és frissítések listában szerepel-e a „Kompatibilitási csomag a 2007-es Office rendszerhez” elem.

Hasonló problémák és megoldások

Ha a számítógép nincs teljesen frissítve annak érdekében, hogy a kompatibilitási csomag telepítését követően kompatibilis legyen az Office nyílt XML formátumával, illetve az Office-programokon végzett módosításokkal, problémák merülhetnek fel. A problémákról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
924074 A Word 2007, az Excel 2007 és a PowerPoint 2007 alkalmazásban létrehozott fájlok megnyitása és mentése az Office-programok korábbi verzióiban

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 923505 - Utolsó ellenőrzés: 2013. február 6. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2010
 • Microsoft PowerPoint 2010
 • Microsoft Word 2010
Kulcsszavak: 
kbceip kbhowto kbexpertisebeginner kbinfo KB923505
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com