Ko poskušate v programu PowerPoint 2010, PowerPoint 2007 ali PowerPoint 2003 odpreti vrsto datoteke, ki je blokirana z nastavitvami pravilnika registra, se prikaže sporočilo o napaki

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 922847 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

SIMPTOMI

Ko poskušate odpreti predstavitev, ki je bila shranjena v obliki zapisa programa Microsoft PowerPoint, se predstavitev ne odpre. Poleg tega se prikaže to sporočilo o napaki:
Odpreti želite vrsto datoteke, ki jo je blokirala nastavitev pravilnika registra.
Če se podobno sporočilo o napaki prikaže tudi, ko poskušate shraniti datoteko, si oglejte ta članek iz Microsoftove zbirke znanja:
945799 Ko želite shraniti datoteko v programu PowerPoint 2007 ali PowerPoint 2003, se prikaže poročilo o napaki: »Shraniti želite vrsto datoteke, ki jo je blokirala nastavitev pravilnika registra«

VZROK

Do te težave lahko pride, če je skrbnik omejil vrste predstavitev, ki jih je mogoče odpreti v programu Microsoft Office PowerPoint 2010, Microsoft Office PowerPoint 2007 ali Microsoft Office PowerPoint 2003. Skrbnik omeji uporabo te funkcije tako, da nastavi registrski ključ.

Za PowerPoint 2010 je registrski ključ mogoče nastaviti v skrbniških predlogah sistema Office 2010. Če želite več informacij, si v razdelku »Več informacij« oglejte podrazdelek »PowerPoint 2010«.

Za PowerPoint 2007 je registrski ključ mogoče nastaviti v skrbniških predlogah sistema Office 2007. Če želite več informacij, si v razdelku »Več informacij« oglejte podrazdelek »PowerPoint 2007«.

Za PowerPoint 2003 posodobitev 933669 omogoča skrbniku, da blokira možnost shranjevanja ali odpiranja datotek v programu PowerPoint 2003. Če želite več informacij, si v razdelku »Več informacij« oglejte podrazdelek »PowerPoint 2003«.

REŠITEV

Pomembno V tem razdelku, načinu ali opravilu so navodila za spreminjanje registra. Če nepravilno spremenite register, lahko pride do resnih težav. Zato natančno sledite navodilom. Zaščito povečate tako, da varnostno kopirate register, preden ga spremenite. Če pride do težav, ga bo tako mogoče obnoviti. Če želite več informacij o varnostnem kopiranju in obnavljanju registra, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
322756 Varnostno kopiranje in obnovitev registra v operacijskem sistemu Windows
Če želite odpreti datoteke, ki jih blokira register, onemogočite omejitev odpiranja predstavitev, ki so blokirane z nastavitvami registra v programu PowerPoint. To naredite tako, da kliknete in razširite razdelek glede na različico programa PowerPoint, ki jo uporabljate.

PowerPoint 2010

Kliknite tukaj, če želite prikazati ali skriti podrobnejše informacije

PowerPoint 2007 & PowerPoint 2003

Kliknite tukaj, če želite prikazati ali skriti podrobnejše informacije

Opomba Če želite spremeniti nastavitve registra s spreminjanjem pravilnikov, se obrnite na skrbnika sistema.

DODATNE INFORMACIJE

Omejitev datotek v programu Microsoft Excel

PowerPoint 2010


Kliknite tukaj, če želite prikazati ali skriti podrobnejše informacije

PowerPoint 2007

Kliknite tukaj, če želite prikazati ali skriti podrobnejše informacije

PowerPoint 2003

Kliknite tukaj, če želite prikazati ali skriti podrobnejše informacije

Lastnosti

ID članka: 922847 - Zadnji pregled: 12. september 2011 - Revizija: 2.0
VELJA ZA:
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Ključne besede: 
kbsurveynew kberrmsg kbsavefile kbopenfile kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbcip KB922847

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com