Näyttöön tulee virhesanoma yritettäessä avata tiedosto, jonka tiedostotyyppi on estetty PowerPoint 2010:ssä, PowerPoint 2007:ssä tai PowerPoint 2003:ssa rekisterikäytäntöasetusten avulla

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 922847 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun yrität avata Microsoft PowerPoint -muodossa tallennetun esityksen, esitystä ei avata. Lisäksi näyttöön tulee seuraava virhesanoma:
Yrität avata tiedostoa, jonka tyypin rekisterin käytäntöasetus on estänyt.
Jos saat samankaltaisen virhesanoman, kun yrität tallentaa tiedoston, lue seuraava Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkeli:
945799 Yrität tallentaa tiedostoa, jonka tyypin rekisterin käytäntöasetus on estänyt -virhesanoma tulee näyttöön yritettäessä tallentaa tiedosto PowerPoint 2007:ssä tai PowerPoint 2003:ssa

Syy

Tämä ongelma voi ilmetä, jos järjestelmänvalvoja on rajoittanut esitystyypit, joita voidaan avata Microsoft Office PowerPoint 2010:ssä, Microsoft Office PowerPoint 2007:ssä tai Microsoft Office PowerPoint 2003:ssa. Järjestelmänvalvoja voi tehdä tämän rajoituksen määrittämällä rekisteriavaimen.

PowerPoint 2010:lle rekisteriavain voidaan määrittää 2010 Office systemin hallintamalleissa. Lisätietoja on PowerPoint 2010 -osassa, joka on lisätieto-osan aliosa.

PowerPoint 2007:lle rekisteriavain voidaan määrittää 2007 Office systemin hallintamalleissa. Lisätietoja on PowerPoint 2007 -osassa, joka on lisätieto-osan aliosa.

Päivitys 933669 antaa järjestelmänvalvojan estää tiedostojen tallentamisen tai avaamisen PowerPoint 2003:ssa. Lisätietoja on PowerPoint 2003 -osassa, joka on lisätieto-osan aliosa.

Ratkaisu

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa
Jos haluat avata rekisterissä estettyjä tiedostoja, voit poistaa PowerPointin rekisteriasetusten estämien asiakirjojen avaamisen rajoituksen. Ohjeet sen tekemiseen saat laajentamalla käyttämäsi PowerPoint-version mukaisen osan.

Powerpoint 2010

Näytä tai piilota yksityiskohtaiset tiedot napsauttamalla tätä

PowerPoint 2007 & PowerPoint 2003

Näytä tai piilota yksityiskohtaiset tiedot napsauttamalla tätä

Huomautus Voit myös ottaa yhteyttä järjestelmänvalvojaan, jotta rekisteriasetukset muutetaan käytäntöjen muuttamisen avulla.

Enemmän tietoa

Tiedostojen rajoittaminen Microsoft Excelissä

PowerPoint 2010


Näytä tai piilota yksityiskohtaiset tiedot napsauttamalla tätä

PowerPoint 2007

Näytä tai piilota yksityiskohtaiset tiedot napsauttamalla tätä

PowerPoint 2003

Näytä tai piilota yksityiskohtaiset tiedot napsauttamalla tätä

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 922847 - Viimeisin tarkistus: 12. syyskuuta 2011 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Hakusanat: 
kbsurveynew kberrmsg kbsavefile kbopenfile kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbcip KB922847

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com