Du modtager en fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne en filtype, der blev blokeret af politikindstillingerne i registreringsdatabasen i PowerPoint 2010, PowerPoint 2007 eller i PowerPoint 2003

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 922847 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når du prøver at åbne en præsentation, der er gemt i et tidligere Microsoft PowerPoint-format, åbnes præsentationen ikke. Desuden vises der en fejlmeddelelse i stil med følgende:
Du forsøger at åbne en filtype, der er blokeret af politikindstillingen i registreringsdatabasen.
Hvis du får vist en lignende fejlmeddelelse, når du forsøger at gemme en fil, kan du finde flere oplysninger i følgende artikel i Microsoft Knowledge Base:
945799 Der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at gemme en fil i PowerPoint 2007 eller PowerPoint 2003: Du forsøger at gemme en fil, der er blokeret af politikindstillingen i registreringsdatabasen.

Årsag

Dette problem kan opstå, hvis en administrator har begrænset de præsentationstyper, du kan åbne i Microsoft Office PowerPoint 2010, Microsoft Office PowerPoint 2007 eller i Microsoft Office PowerPoint 2003. En administrator kan angive en registreringsdatabasenøgle for at begrænse denne funktionalitet.

I PowerPoint 2010 kan registreringsdatabasenøglen angives i Administrative skabeloner i 2010 Office System. Du kan finde flere oplysninger i underafsnittet PowerPoint 2010" under afsnittet "Flere oplysninger".

I PowerPoint 2007 kan registreringsdatabasenøglen angives i Administrative skabeloner i 2007 Office System. Du kan finde flere oplysninger i underafsnittet PowerPoint 2007" under afsnittet "Flere oplysninger".

I PowerPoint 2003 giver opdatering 933669 en administrator rettigheder til at blokere for muligheden for at gemme eller åbne filer i PowerPoint 2003. Du kan finde flere oplysninger i underafsnittet PowerPoint 2003" under afsnittet "Flere oplysninger".

Løsning

Vigtigt! I det følgende kan du se, hvordan du redigerer registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i in Windows
Hvis du vil åbne filer, der blokeres af registreringsdatabasen, kan du deaktivere begrænsningen i forbindelse med åbning af præsentationer, der blev blokeret vha. indstillingerne for PowerPoint. Hvis du vil gøre dette, skal du klikke for at udvide afsnittet i henhold til den version af PowerPoint, du bruger.

Powerpoint 2010

Klik her for at få vist eller skjule detaljerede oplysninger

PowerPoint 2007 & PowerPoint 2003

Klik her for at få vist eller skjule detaljerede oplysninger

Bemærk! Du kan også kontakte systemadministratoren for at få ændret indstillingerne i registreringsdatabasen via ændring af politikkerne.

Yderligere Information

Sådan begrænses filer i Microsoft Excel

PowerPoint 2010


Klik her for at få vist eller skjule detaljerede oplysninger Klik her for at få vist eller skjule detaljerede oplysninger

PowerPoint 2003

Klik her for at få vist eller skjule detaljerede oplysninger

Egenskaber

Artikel-id: 922847 - Seneste redigering: 12. september 2011 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Nøgleord: 
kbsurveynew kberrmsg kbsavefile kbopenfile kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb kbcip KB922847

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com