Du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt etter at du har installert en hurtigoppdatering, selv om hurtigoppdatering er aktivert

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 922612 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Informasjonen og løsningen i dette dokumentet representerer hvordan Microsoft Corporation for øyeblikket forholder seg til disse problemene, på publikasjonstidspunktet. Løsningen er tilgjengelig via Microsoft eller via en tredjepartsleverandør. Microsoft anbefaler ikke spesielt noen tredjepartsleverandør eller tredjepartsløsning som kan være beskrevet i denne artikkelen. Det kan også finnes andre tredjepartsleverandører eller tredjepartsløsninger som ikke er beskrevet i denne artikkelen. Siden Microsoft må følge endrede markedsvilkår, må ikke denne informasjonen tolkes som en forpliktelse av Microsoft. Microsoft kan ikke garantere for eller gå god for nøyaktigheten av enhver type informasjon eller løsning som presenteres av Microsoft eller av en tredjepartsleverandør som er nevnt.

Microsoft gir ingen garantier og utelukker alle representasjoner, garantier og betingelser, enten de er direkte, indirekte eller lovbestemt. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, representasjoner, garantier eller eiendomsrettigheter, overholdelse, tilfredsstillende betingelser, salgbarhet og egnethet for et bestemt formål, med hensyn til alle typer tjenester, løsninger, produkter eller alle andre materialer eller opplysninger. Microsoft kan ikke i noe tilfelle holdes ansvarlig for en tredjepartsløsning som er nevnt i denne artikkelen.
Vis alt | Skjul alt

Innledning

Hvis du har aktivert hurtigoppdatering på en server, skal det ikke være nødvendig å starte datamaskinen etter at du har installert en sikkerhetsoppdatering som støtter hurtigoppdatering. Microsoft har imidlertid identifisert kompatibilitetsproblemer med hurtigoppdatering for flere programmer.

Mer informasjon

Microsoft har identifisert kompatibilitetsproblemer med hurtigoppdatering for følgende programmer:
 • Proventia Desktop Agent
 • Bull Guard Suite v6
Med disse sikkerhetsprogrammene er det umulig å bruke hurtigoppdatering med binærfiler i brukermodus. I tillegg vil du sannsynligvis få kompatibilitetsproblemer med hurtigoppdatering med noen programmer fra Internet Security System (ISS).

Som standard er hurtigoppdatering ikke slått på i noen pakker. Du kan bestemme deg for å installere disse pakkene ved å bruke hurtigoppdatering basert på programmene som kjører på datamaskinene i organisasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du installerer pakker der hurtigoppdatering er aktivert, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base :
897341 Bruke hurtigoppdatering til å installere sikkerhetsoppdateringer for Windows Server 2003 Service Pack 1 (denne artikkelen kan være på engelsk)


Tredjepartsproduktene som er omtalt i denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller andre typer garantier, med hensyn til disse produktenes ytelse eller pålitelighet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 922612 - Forrige gjennomgang: 6. april 2009 - Gjennomgang: 2.7
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 på følgende plattformer
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Nøkkelord: 
kbmbsmigrate kbprb kbexpertiseadvanced kbsecurity kbwinxppresp2fix kbbug kbfix KB922612

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com