A program akkor is kéri a számítógép gyorsjavítás alkalmazását követő újraindítását, ha a működés közbeni javítás engedélyezett

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 922612 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A dokumentumban található információ és megoldás a Microsoft Corporation jelenlegi, azaz a közzétételkor megfogalmazott álláspontját tükrözi a szóban forgó jelenségekkel kapcsolatban. A megoldás a Microsoft vagy egy harmadik fél közvetítésével érhető el. A Microsoft nem javasolja kifejezetten bármely, a jelen cikkben említett külső felet vagy külső fél által nyújtott megoldást. Előfordulhatnak olyan egyéb külső felek vagy külső fél által szolgáltatott megoldások is, melyekre ez a cikk nem tér ki. Mivel a Microsoftnak követnie kell a változó piaci követelményeket, az itt közölt információk nem értelmezhetők kötelezettségvállalásnak a Microsoft részéről. A Microsoft nem garantálja és nem hitelesíti a Microsoft vagy bármely, itt megnevezett külső szolgáltató által közzétett információk vagy megoldások pontosságát.

A Microsoft nem vállal jótállást és kizár minden kifejezett, beleértett vagy törvény által előírt ismertető információt, jótállást és feltételt. Ebbe többek között beleértendő a jogcímszavatosság, az ismertető információkra, az értékesíthetőségre, a termék megfelelő állapotára és az adott célra való felhasználhatóságra vonatkozó szavatosság bármely szolgáltatás, megoldás, vagy egyéb információs anyag tekintetében. A Microsoft Corporation semmilyen esetben sem vállal felelősséget a jelen cikkben ismertetett külső gyártók megoldásaiért.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Bevezetés

Olyan kiszolgálón, amelyiken a működés közbeni javítás engedélyezett, nem kellene újraindítani a számítógépet az említett szolgáltatást támogató biztonsági frissítések esetén. A Microsoft azonban több alkalmazásnál a működés közbeni javítási funkció kompatibilitási problémáját tapasztalta.

További információ

A Microsoft a következő alkalmazásoknál talált kompatibilitási problémákat a működés közbeni javítási funkciónál:
 • Proventia Desktop ügynök
 • Bull Guard programcsomag 6-os verziója
Ezek a biztonsági alkalmazások nem teszik lehetővé a működés közbeni javítási funkció felhasználói módú bináris fájlokkal való használatát. Az Internet Security System (ISS) egyes összetevőivel valószínűleg további kompatibilitási problémák adódnak a működés közbeni javítás funkciójában.

Egyes csomagoknál alapértelmezés szerint a működés közbeni javítás nincs bekapcsolva. Ha az adott szervezet számítógépein telepített programok megengedik, a csomagok telepítéséhez a működés közbeni javítási funkció használható. Olyan csomagok frissítésének telepítéséről, ahol a működés közbeni javítás engedélyezett további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
897341 A működés közbeni javítás használata Windows Server 2003 Service Pack 1 rendszer biztonsági frissítésének telepítéséhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)


A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 922612 - Utolsó ellenőrzés: 2009. április 10. - Verziószám: 2.7
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecurity kbprb kbwinxppresp2fix kbmbsmigrate kbexpertiseadvanced KB922612
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com