U ontvangt een foutbericht de eerste keer dat u de functie Hulp op afstand probeert hulp bieden aan een gebruiker wiens computer met Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 921982 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U gebruikt een computer waarop Microsoft Windows XP. U probeert te gebruiken de functie Hulp op afstand hulp aanbieden aan een gebruiker wiens computer ook Windows XP wordt uitgevoerd. De eerste keer probeert te maken met de computer van de gebruiker wordt echter een van de volgende foutberichten weergegeven:
Een verbinding voor hulp op afstand kan niet worden gemaakt. Kunt u controleren op problemen met het netwerk of als de uitnodiging is verlopen of geannuleerd door de verzender bepalen.
U is verbrokenNaamde computer. Raadpleeg voor meer informatie.Naam.
Als u nogmaals probeert u succes op de computer aansluiten en hulp bieden aan de gebruiker.

Oorzaak

Dit probleem treedt op in de volgende voorwaarden:
  • De functie Extern bureaublad is niet ingeschakeld op de computer van de gebruiker.
  • Poging verbindingstijden uit voordat het Remote Desktop Help Session Manager-service op de computer van de gebruiker wordt gestart.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

U moet Windows XP met Service Pack 2 (SP2) te installeren van deze hotfix worden uitgevoerd.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatformSP-vereiste
Helpsvc.exe5.1.2600.2946744,44806 Jul 200608: 54x 86SP2
Sessmgr.exe5.1.2600.2946141,31206 Jul 200608: 49x 86SP2

Workaround

Schakel de functie Extern bureaublad op de computer van de gebruiker dit probleem omzeilen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Voor meer informatie over de standaardterminologie die Microsoft gebruikt om softwareupdates te beschrijven, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 921982 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kbmt KB921982 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 921982

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com