A Word 2007 alapértelmezett sorköze és bekezdésköze eltér a Word korábbi verzióinak alapértelmezett értékeitől

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 921174 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Problémaleírás

Amikor a Microsoft Office Word 2007 programban dokumentumot szerkeszt, megfigyelheti, hogy a bekezdés sorai között és az egyes bekezdések között nagyobb köz van, mint a Microsoft Word korábbi verziói esetében.

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részhez. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, lépjen a „Kézi javítás” című részhez.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy a fölötte látható gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50213


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.

Megjegyzés: Ez a varázsló a Windows Server 2008 R2 operációs rendszeren nem fut.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.


Kézi javítás

Annak érdekében, hogy a Word 2007 alkalmazás sorközét és bekezdésközét a Word korábbi verzióinak megfelelő értékűre állítsa, módosítania kell a Stíluskészlet beállítást.

Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Kezdőlap fülre.
 2. A Stílusok csoportban kattintson a Stílusmódosítás gombra, mutasson a Stíluskészlet pontra, majd válassza ki a használni kívánt stíluskészletet.

  Ha a dokumentum alapértelmezett formázását (például a sorközt és a bekezdésközt) a Word korábbi verzióinak megfelelőre szeretné állítani, kattintson a Word 2003 lehetőségre.
 3. Ha a stíluskészletet alapértelmezettként szeretné beállítani a Word 2007 programban, kattintson a Stílusok csoport Stílusmódosítás gombjára, majd az Alapértelmezett parancsra.


Megoldódott a probléma?

Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma a sorköz és a bekezdésköz megtekintésével. Ha a probléma megoldódott, nem kell továbbolvasnia ezt a cikket. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

További információ

Az alábbi táblázatban a Word 2007 programban és a Microsoft Word korábbi verzióiban használt alapértelmezett sorközt és bekezdésközt látja.

Megjegyzés: A Word 2007 egyes nyelvi verziói esetében előfordulhat, hogy a sorköz és a bekezdésköz alapértelmezett mértéke a Word korábbi verzióiban megszokottal azonos.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
KözWord 2007Word 2003 és a Word korábbi verziói
Utána14 px0 pt
SorközTöbbszörösSzimpla
Értéke1,15üres
Megjegyzés: A sorköz és a bekezdésköz megtekintéséhez kattintson jobb gombbal a bekezdésre, majd a Bekezdés parancsra.

A sorköz Word 2007 alkalmazásban való beállításáról további tájékoztatást a Microsoft következő webhelyén találhat:
http://office.microsoft.com/hu-hu/word/HP100165231038.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 921174 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 18. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Word 2007 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Professional
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbformat kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb KB921174
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com