Zadani razmak između redaka i zadani razmak između odlomaka u programu Word 2007 razlikuje se od zadanog razmaka u prethodnim verzijama programa Word

Prijevod članka Prijevod članka
ID članka: 921174 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Proširi sve | Sažmi sve

Opis problema

Kada radite u dokumentu programa Microsoft Office Word 2007, možda ćete uočiti da je razmak između redaka u odlomku i razmak između odlomaka veći od razmaka u prethodnim verzijama programa MIcrosoft Word.

Da bismo riješili taj problem umjesto vas, prijeđite na odjeljak "Popravite mi to". Ako taj problem želite riješiti sami, prijeđite na odjeljak "Popravit ću to sam".

Popravite mi to

Da biste automatski riješili problem, kliknite vezu ili gumb Fix it (Popravi taj problem). U dijaloškom okviru File Download (Preuzimanje datoteke) kliknite Run (Pokreni), a zatim slijedite korake u čarobnjaku za popravak.


Riješi problem
Microsoftov popravak 50213


Napomena Čarobnjak je možda dostupan samo na engleskom jeziku, no automatski popravak funkcionira i za verzije sustava Windows na drugim jezicima.

Napomena Ovaj čarobnjak neće funkcionirati u sustavu Windows Server 2008 R2

Napomena Ako trenutno ne radite na računalu na kojem se pojavljuje problem, automatski popravak možete spremiti na izbrisivi memorijski pogon ili na CD, a zatim ga pokrenuti na računalu na kojem se problem pojavljuje.

Zatim idite na odjeljak "Je li problem riješen?".


Popravit ću to sam

Da bi razmak između redaka i odlomaka u programu Word 2007 bio jednak razmaku u prethodnim verzijama programa Word, morate promijeniti mogućnost Style Set (Skup stilova).

Da biste to učinili, slijedite ove korake:
 1. Kliknite karticu Home (Polazno).
 2. U grupi Styles (Stilovi) kliknite Change Styles (Promijeni stilove), pokažite na Style Set (Skup stilova) te kliknite skup stilova koji želite koristiti.

  Da biste zadano oblikovanje dokumenta, kao što je razmak između redaka ili razmak između odlomaka, promijenili u zadano oblikovanje koje se koristilo u prethodnim verzijama programa Word, kliknite Word 2003.
 3. Da biste skup stilova postavili kao zadani skup stilova u programu Word 2007, u grupi Styles (Stilovi) kliknite Change Styles (Promijeni stilove, a zatim kliknite Set as Default (Postavi kao zadano).


Je li time problem riješen?

Da biste provjerili je li problem riješen, pogledajte razmak između redaka i odlomaka. Ako je problem s razmakom riješen, završili ste s ovim člankom. Ako problem nije riješen, obratite se službi za podršku.

DODATNE INFORMACIJE

U sljedećoj su tablici navedeni zadani razmaci između redaka i odlomaka za program Word 2007 te za prethodne verzije programa Microsoft Word.

Napomena Neke jezične verzije programa Word 2007 mogu imati zadane razmake između redaka i odlomaka jednake zadanim razmacima u prethodnim verzijama programa Word.
Sažmi ovu tablicuProširi ovu tablicu
Mogućnost razmakaWord 2007Word 2003 i prethodne verzije programa Word
Nakon14 px0 pt
Razmak između redakaVišestrukiJednostruki
Pri1.15prazno
Napomena Da biste pogledali mogućnosti razmaka između redaka i odlomaka, desnom tipkom miša kliknite odlomak, a zatim kliknite Paragraph (Odlomak).

Dodatne informacije o prilagođavanju razmaka između redaka u programu Word 2007 potražite na sljedećem MIcrosofotvu web-mjestu:
http://office.microsoft.com/hr-hr/word-help/adjust-the-line-spacing-between-text-or-paragraphs-HP010016523.aspx

Svojstva

ID članka: 921174 - Posljednja izmjena: 18. rujna 2011. - Revizija: 2.0
ODNOSI SE NA:
 • Microsoft Office Word 2007, ako se koristi s:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Professional
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
Ključne riječi: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbformat kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb KB921174

Pošaljite povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com