A Windows Defender definíciókészletének frissítésekor „0x8024002b” kódú hibaüzenet jelenik meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 919448 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft Windows Defender definíciókészletének frissítésekor „0x8024002b” kódú hibaüzenet jelenhet meg. Ez a probléma akkor jelentkezik, ha a számítógépen a Software Update Services (SUS) szolgáltatás 1.0-s verziója fut.

Oka

A hiba oka, hogy az SUS 1.0 szolgáltatás nem támogatott terjesztési eljárás a Windows Defender definíciós fájljaihoz.

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásaként telepítse a Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatást, majd telepítse a Windows Defender programot.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 919448 - Utolsó ellenőrzés: 2007. március 5. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Defender
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbdefenderrtwswept KB919448
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com