ID articol: 918899 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS06-042. Buletinul de securitate conține toate informațiile relevante referitoare la actualizarea de securitate. Aceste informații includ informații din fișierele manifest și opțiuni de implementare. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați unul dintre următoarele site-uri Web Microsoft:

Probleme cunoscute

 • Microsoft a lansat o nouă versiune a actualizării de securitate 918899 (MS06-042) la data de 12 septembrie 2006. Această versiune nouă repară o vulnerabilitate care afectează utilizatorii programelor Internet Explorer 6 Service Pack 1, Internet Explorer 5.01 Service Pack 4 și Internet Explorer 6 pentru clienții Microsoft Windows Server 2003. Se recomandă aplicarea imediată a acestei actualizări în cazul clienților care utilizează aceste versiuni de Internet Explorer.
 • Când executați un script pe o pagină Web după ce aplicați actualizarea de securitate cumulativă 918899 (MS06-042) pentru Internet Explorer, primiți un mesaj de eroare. Acest eveniment are loc pe un computer Microsoft Windows XP sau pe un computer Microsoft Windows Server 2003. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  926046 Mesaj de eroare când executați un script pe o pagină Web după ce aplicați actualizarea de securitate MS06-042 pe un computer Windows XP sau pe un computer Windows Server 2003: „Permisiune refuzat㔠(articolul poate să fie în limba engleză)
 • Microsoft Internet Explorer 6 se închide neașteptat când vizitați un site Web care utilizează protocolul HTTP 1.1 și compresie. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  923762 Internet Explorer 6 Service Pack 1 se închide neașteptat după instalarea actualizării 918899
  Microsoft a lansat o nouă versiune a actualizării de securitate 918899 (MS06-042) la data de 24 august 2006. Această versiune nouă rezolvă problema pentru clienții care utilizează Internet Explorer 6 Service Pack 1. Sunt afectați numai clienții care utilizează Internet Explorer 6 SP1. Se recomandă ca toți ceilalți clienți să continue utilizarea implementării actualizării de securitate 918899.

  Pentru a rezolva această problemă dacă utilizați Internet Explorer 6 SP 1, instalați noua actualizare de securitate 918899 (MS06-042), lansată pe 24 august 2006.
 • Când vizitați o pagină Web care utilizează un obiect pop-up particularizat, Internet Explorer 6 se închide neașteptat cu o eroare în Mshtml.dll. Această problemă se produce după ce instalați actualizarea de securitate 918899 pe un computer pe care se execută Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) sau pe un computer pe care se execută Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1). Este disponibilă o remediere rapidă în cazul în care această problemă vă afectează serios. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  923996 Când vizitați un site Web care utilizează un obiect pop-up particularizat, Internet Explorer 6 se închide neașteptat
 • După ce instalați această actualizare de securitate, este posibil ca aplicațiile Internet care se bazează pe scripturi în paginile lor să nu mai răspundă. Această problemă se produce din cauza elementelor vulnerabile din JScript. Această problemă a fost rezolvată. Remedierea este inclusă în cea mai recentă actualizare JScript. Pentru mai multe informații despre această actualizare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  917344 MS06-023: Elemente vulnerabile din JScript Microsoft pot permite executarea de cod la distanță (articolul poate să fie în limba engleză)
 • În Windows XP SP2 și în Windows Server 2003 cu SP1, elementul Adăugare sau eliminare programe (Add or Remove Programs) din Panoul de control (Control Panel) listează actualizări de software. Acest element listează actualizări software sub numele produsului la care se aplică actualizările. În Windows XP SP2, elementul Adăugare sau eliminare programe listează această actualizare sub Windows XP - Actualizări software. În Windows XP SP2, elementul Adăugare sau eliminare programe nu afișează informații de tip „Instalat pe” pentru această actualizare. Prin urmare, această actualizare nu apare în ordinea instalării. În schimb, această actualizare apare în capul listei Windows XP – Actualizări software.
 • După ce instalați această actualizare de securitate, capitolele din unele DVD-uri WMV HD (Windows Media High Definition Video) nu se pot reda când faceți clic pe acestea în Microsoft Windows Media Player. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  884487 Windows Media Player nu poate reda un capitol când se face clic în unele discuri WMV HD DVD (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909889 Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • O pagină Web care conține un control ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909738 O pagină Web care conține un control particularizat ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Internet Explorer nu mai acceptă utilizarea apelativelor. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  906294 Utilizarea apelativelor nu mai este acceptată în Internet Explorer după instalarea actualizărilor de securitate furnizate de actualizarea de securitate cumulativă 896727 (MS05-038) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Unele controale cer aprobare înainte de încărcare.

  Notă Această problemă apare pe site-urile Web care nu utilizează tehnicile recomandate. Pentru informații despre tehnicile recomandate pentru rezolvarea acestei probleme, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
  Când anumite controale sunt încărcate pe o pagină Web, ele nu sunt mascate corect de funcționalitatea acestei actualizări. Aceste controale includ controale care sunt utilizate în Macromedia Shockwave Director, în Apple QuickTime Player și în Virtools Web Player. Când Windows determină că un control nu este activ, sistemul notifică utilizatorul înainte de încărcarea controlului.
 • Există probleme care privesc anumite programe Siebel care utilizează controale ActiveX.

  Actualizarea de securitate 918899 afectează toți clienții cu interactivitate înaltă Siebel 7. După ce aplicați această actualizare, trebuie să faceți clic de mai multe ori pentru a interacționa cu programul Siebel. Trebuie să faceți clic o dată pentru fiecare control ActiveX din program. Siebel lucrează împreună cu Microsoft pentru a găsi o soluție. Se așteaptă lansarea unei actualizări pentru produsele Siebel în primăvara lui 2006. Pentru mai multe informații despre actualizările produselor Siebel, vizitați următorul site Web de asistență Siebel:
  https://ebusiness.siebel.com/supportweb
  Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informați de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.
 • Există anumite controale ActiveX care utilizează Java Platform, Standard Edition 1.3 sau Java Platform, Standard Edition 1.4.

  După ce faceți clic pe un control aplet ActiveX într-un program care execută controlul aplet prin utilizarea Java Platform, Standard Edition (J2SE) 1.3 sau J2SE 1.4, focalizarea nu se deplasează la controlul aplet. Trebuie să faceți clic pe controla din nou pentru a se stabili focalizarea. Comportamentul focalizării funcționează corect în J2SE 1.5. Pentru a obține cea mai recentă versiune de J2SE, vizitați următorul site Web Sun Microsystems, Inc.:
  http://java.sun.com/j2se
  Pentru tehnici care pot fi utilizate pentru a asigura funcționarea controalelor ActiveX fără intervenția utilizatorului, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
  Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informați de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.
 • Actualizarea de securitate cumulativă 918889 include remedierile de securitate care sunt documentate în buletinul de securitate MS06-042.

  Actualizarea de securitate cumulativă 910620 include remedierile de securitate care sunt documentate în buletinul de securitate MS06-004. Pachetul de actualizare include de asemenea remedierile rapide pentru Internet Explorer, publicate după lansarea buletinului de securitate MS04-004 și a buletinului de securitate MS04-038.
 • Dacă doriți să instalați pachetul de actualizare 873377, pachetul de securitate 889669, o remediere rapidă pentru Internet Explorer emisă după lansarea buletinului de securitate MS04-038 sau remedierile rapide incluse în pachetul de securitate 896727, trebuie să urmați instrucțiunile articolului 897225 din Baza de cunoștințe Microsoft. În caz contrar, toate remedierile Internet Explorer pe care le-ați instalat vor fi eliminate.
  897225 Cum se instalează remedierile rapide incluse în actualizările cumulative de securitate pentru Internet Explorer 6 Service Pack 1 (articolul poate să fie în limba engleză)

Proprietă?i

ID articol: 918899 - Ultima examinare: 27 noiembrie 2006 - Revizie: 8.3
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium)
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 SP4
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Cuvinte cheie: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbpubtypekc KB918899

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com