Foutbericht wanneer u een voorbeeld van een webpagina in SharePoint Designer 2007 gemaakt: 'de resource kan niet worden gevonden'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 918776 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. Microsoft Office SharePoint Designer 2007 en ASP wordt uitgevoerd.NET Cassini monster Web Server op de lokale computer. U kunt een website maken in SharePoint Designer 2007. Bovendien kunt u ASP gebruiken.NET Cassini monster webserver als host voor de website. Wanneer u deVoorbeeld in Browseropdracht om een pagina van de website in een webbrowser bekijken, wordt een foutbericht van de volgende strekking:
De resource kan niet worden gevonden.

HTTP 404. De resource die u zoekt (of een van de afhankelijkheden) kan worden verwijderd, de naam ervan gewijzigd of is tijdelijk niet beschikbaar. De volgende URL en controleer of correct is gespeld.

Oorzaak

Dit probleem treedt op in de volgende voorwaarden:
  • De naam van de map met de website is meer dan 8 tekens. Bijvoorbeeld, is de naam van de map MyTestWeb.
  • Wanneer u de website maakt, kunt u de naam van de map opgeven in 8.3 korte naam bestandsindeling. Bijvoorbeeld het opgeven van de naam van de map als MijnTest ~ 1.
In dit scenario verwerkt SharePoint Designer 2007 verkeerd de tilde (~) de naam van de map als SharePoint Designer 2007 wordt de parameter aan ASP doorgegeven.NET monster webserver.

Workaround

Dit probleem omzeilen door een van de volgende methoden te gebruiken:
  • Geef de naam van de map 8.3 korte naam bestandsindeling bij het maken van de map met de website.
  • Geef de naam van de map niet in 8.3 korte naamindeling wanneer u de website.

Meer informatie

ASP.NET Cassini monster webserver is een eenvoudige, volledig beheerde webserver met ASP.NET. ASP verkrijgen.NET Cassini monster webserver, de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/belux/MSDN/nl/community/columns/desmet/hostaspnet2.mspx#the Cassini-webserver

Eigenschappen

Artikel ID: 918776 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbwebpublishing kberrmsg kbtshoot kbprb kbmt KB918776 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:918776

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com