FIX: A.NET Framework 2.0-toepassing mogelijk lezen/schrijven-machtigingen voor een registersleutel, hoewel de toepassing alleen heeft de registersleutel te lezen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 918642 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Microsoft.NET Framework 2.0-toepassing mogelijk lezen/schrijven-machtigingen voor een registersleutel, hoewel de toepassing alleen heeft de registersleutel te lezen.

Wanneer dit probleem optreedt, kan de volgende gebeurtenis worden vastgelegd in het toepassingslogboek in Logboeken:

Gebeurtenistype: fout
Bron:.NET-Runtime
Categorie: geen
Gebeurtenis-ID: 0
Datum:Datum
Tijd:Tijd
Gebruiker: N.v.t.
Computer:Computernaam
Beschrijving: De beschrijving voor gebeurtenis-ID (0) in bron (.NET Runtime) kan niet gevonden. De lokale computer mogelijk niet de benodigde of dll-bestanden van een externe berichten weergeven computer. Mogelijk kunt u de/auxsource = vlag dit ophalen Beschrijving; Zie Help en ondersteuning voor meer informatie. De volgende informatie is onderdeel van de gebeurtenis: niet shim-database versie Register sleutel v2.0.50727.00000 openen

OplossingEen ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Deze hotfix downloaden vanaf de MSDN Code Gallery, de volgende Microsoft-website:
http://code.msdn.Microsoft.com/KB918642

OpmerkingDe MSDN Code Gallery geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal vermeld niet ziet, is omdat de pagina Galerie met Code bron voor die taal beschikbaar is.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

Vereisten

Voor deze hotfix moet u de.NET Framework 2.0.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere softwareupdates.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in deDatum en tijditem in het Configuratiescherm.
32-bits versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Mscoree.dll2.0.50727.109270,84801 Mei 200614: 15x 86
64-bits versie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Mscoree.dll2.0.50727.109451,58428 April 200621: 57x 64
Versie voor Itanium-architectuur
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Mscoree.dll2.0.50727.109885,24828 April 200622: 00IA-64

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 918642 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 2.0
Trefwoorden: 
kbqfe kbmt KB918642 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:918642

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com