Beskrivelse af sikkerhedsopdateringen til Microsoft Office Excel 2003 Viewer: 11. juli 2006

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 918425 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er blevet arkiveret. Den vises "som den er og forefindes" og opdateres ikke længere.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS06-037, som indeholder alle relevante oplysninger vedrørende sikkerhedsopdateringen til Microsoft Office Excel 2003 Viewer. Disse oplysninger omfatter filmanifestoplysninger og implementeringsindstillinger. Du kan finde sikkerhedsbulletinen i fuld længde på et af følgende websteder til Microsoft, afhængigt af om du er privat bruger eller it-fagmand:

Oplysninger om fjernelse

Du kan fjerne denne opdatering ved at bruge værktøjet Tilføj eller fjern programmer i Kontrolpanel.

Egenskaber

Artikel-id: 918425 - Seneste redigering: 16. januar 2015 - Redigering: 1.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Excel Viewer 2003
Nøgleord:
kbnosurvey kbarchive kbdownload kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc atdownload kbexpertisebeginner kbhotfixserver kboffice2003presp3fix KB918425