FIX: U mogelijk een foutbericht wanneer u een webverwijzing voor een webservice genereren met het hulpprogramma Wsdl.exe in de.NET Framework 2.0

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 918166 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een webverwijzing voor een webservice genereren met het hulpprogramma Web Services Description Language (Wsdl.exe) in Microsoft.NET Framework 2.0, mislukt de bewerking en wordt het volgende foutbericht weergegeven:
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC > wsdl http://WebServiceURL/WebServiceName.asmx? wsdl Webservices Description Language hulpprogramma Microsoft (R) [Microsoft (R)..NET Framework, versie 2.0.50727.42] Copyright (C) Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Fout: Kan geen binding importeren 'WebServiceNameSOAP' uit 'http://tempuri.org/IICOWebService/IICOWebService' naamruimte.
-Kan geen importbewerking 'updatebankreference'.
-Objectverwijzing niet is ingesteld op een exemplaar van een object.
OpmerkingU ondervinden kunt dit probleem in de Microsoft.NET Framework 1.1.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op het volgende.NET Framework 2.0 servicepack waarin deze hotfix.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Product Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u de.NET Framework 2.0.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere softwareupdates.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
System.XML.dll2.0.50727.1032,035,71219 April 200607: 56x 86

Workaround

Het gebruik van dit probleem omzeilen de/orderschakeloptie. Typ bijvoorbeeld de volgende opdracht bij de opdrachtprompt:
WSDL.exe /order: expliciete http://WebServiceURL/WebServiceName.wsdl
OpmerkingDe/orderschakeloptie kan enigszins objectmodel genereren.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 918166 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 januari 2015 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 2.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbhotfixserver kbqfe kbmt KB918166 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:918166

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com