A következő hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbál kapcsolat nélküli módra váltani egy olyan hordozható ügyfélszámítógépen, amelyen fut a Microsoft Dynamics CRM 3.0 szoftver: „Nem sikerült az entitás adatait áthelyezni”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 918108 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikkben ismertetett javítás nem érhető el a Microsoft Dynamics CRM kínai verziójához és a Microsoft Dynamics CRM japán verziójához.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor megpróbál kapcsolat nélküli módra váltani egy olyan hordozható ügyfélszámítógépen, amelyen fut a Microsoft Dynamics CRM 3.0 szoftver, egyes esetekben nem sikerül a kapcsolatbontás. Megjelenik a következő hibaüzenet:
Nem sikerült a(z) 'entitásnév' adatait áthelyezni a(z) saInsert művelettel, countRows=1. Segítségért forduljon a rendszergazdához, és próbáljon meg ismét kapcsolat nélküli módba lépni.
Emellett a következő hibaüzenet kerül a hordozható ügyfélszámítógép alkalmazásnaplójába:

Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: MSCRMOfflineSync
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 6000
Dátum: dátum
Idő: idő
Felhasználó: felhasználónév
Számítógép: számítógépnév

Leírás:

Hiba történt a kapcsolat nélküli mód szinkronizálásakor. Próbáljon ismét kapcsolat nélküli módra váltani, vagy indítsa újra a Microsoft Outlook programot. saInsert végrehajtása sikertelen a(z) „Fiók” entitásra, batchRows=0, kivétel: System.Data.SqlClient.SqlException: A tömeges beszúrás sikertelen. Az oszlop túl hosszú az adatfájlban, sor: 1, oszlop: 71. Győződjön meg arról, hogy helyesen van megadva a mezőhatároló és a sorhatároló.

A „STREAM” OLE DB-szolgáltató hibát jelentett. A szolgáltató semmilyen információt nem közölt a hibáról.
OLE DB-hiba nyomkövetése [OLE/DB-szolgáltató 'STREAM' IRowset::GetNextRows visszatérési értéke 0x80004005: A szolgáltató semmilyen információt nem közölt a hibáról.].
Az utasítás végrehajtása megszakítva.
hely: System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery()
hely: Microsoft.Crm.Application.Outlook.OfflineSync.Utility.ExecuteSql(String strCommand, CrmDbConnection dbConnection)
hely: Microsoft.Crm.Application.Outlook.OfflineSync.BcpTransferDataProvider.PopulateTempTable(String tempTableName, String fileName, CrmDbConnection dbConnection, Int32 count, String formatFile)
hely: Microsoft.Crm.Application.Outlook.OfflineSync.BcpTransferDataProvider.DoInsertTable(EntityMetadata entity, String fileName, Int32 count, Boolean extension, String attributes)
hely: Microsoft.Crm.Application.Outlook.OfflineSync.BcpTransferDataProvider.DoInsert(EntityMetadata entity, String fileName, Int32 count)
hely: Microsoft.Crm.Application.Outlook.OfflineSync.BcpTransferDataProvider.ExecuteInsert(String entityName, Int32 count)
hely: Microsoft.Crm.Application.Outlook.OfflineSync.SyncData.DoBatchStep(ITransferDataProvider transferDataProvider, String entityName, SyncAction action, Int32 batchRows).

Oka

A probléma akkor fordulhat elő, ha teljesülnek a következő feltételek:
 • Felvett egy NTEXT típust használó egyéni attribútummezőt egy entitás fő űrlapjára.
 • Egy kapcsolódó bejegyzésben az egyéni attribútummező több mint 4 000 karaktert tartalmaz.

A megoldás

A probléma elhárításához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Telepítse az ebben a cikkben ismertetett javítást.
 2. Telepítse a Microsoft SQL Server rendszernek a következő Tudásbázisbeli cikkben ismertetett javítását:
  923327 JAVÍTÁS: Hozzáférés-megsértési hibaüzenet jelenhet meg, amikor az SQL Server 2000 „Tömeges beszúrás” parancsával importál adatokat
  Megjegyzések
  • Alkalmazza az ebben a cikkben ismertetett javítást minden egyes ügyfél-munkaállomáson az SQL Server Számítógépnév\CRM példányára.
  • A javítás láthatóvá tett egy programhibát a Microsoft SQL Server tömeges beszúrási folyamatában. A javítás telepítésével egyidejűleg ezt a hibát is orvosolni kell.
 3. Az említett két javítás telepítése után törölje a következő mappa tartalmát, mielőtt kijelentkezik:
  C:\Documents and Settings\<crm hordozható ügyfél felhasználója>\Application Data\Microsoft\MSCRM\BCP\FMT\
Megjegyzés: A <crm hordozható ügyfél felhasználója> helyőrző az aktuális CRM hordozható ügyfél felhasználóját jelöli.

Javítás adatai

Elérhető egy támogatott javítás a Microsofttól, a javítást azonban csak az e cikkben ismertetett probléma elhárítására szánták. Ezért csak olyan rendszerekre alkalmazza, amelyeken felmerült az itt ismertetett probléma. A javítást esetleg további tesztelésnek vethetik alá. Ezért abban az esetben, ha a probléma nem érinti Önt súlyosan, azt javasoljuk, hogy várja meg a Microsoft Dynamics CRM 3.0 rendszer következő szervizcsomagját, amely tartalmazni fogja ezt a javítást.

A probléma azonnali elhárításához forduljon a Microsoft terméktámogatási szolgálatához, hogy beszerezze a javítást. A Microsoft terméktámogatási szolgálatok telefonszámainak teljes listája, valamint a támogatási költségekkel kapcsolatos információ a Microsoft következő webhelyén található:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: Bizonyos esetekben a támogatási hívásokért általában felszámított díjat elengedjük, ha egy Microsoft támogatási szakember megállapítja, hogy egy adott frissítés telepítésével elhárítható az észlelt probléma. A további támogatási kérdésekre, valamint a szóban forgó frissítés körébe nem tartozó problémákra azonban a szokásos támogatási díjak vonatkoznak.

Fájladatok

A javítás angol nyelvű változatának fájlattribútumai az alábbi táblázatban láthatók (a fájlattribútumok jelölhetnek későbbi dátumot is). A fájlokhoz kapcsolódó dátumok és időpontok egyezményes világidőben (UTC) vannak feltüntetve. A fájlok adatainak megtekintésekor ezek az adatok át lesznek alakítva helyi időre. Az egyezményes világidő (UTC) és a mindenkori helyi idő közötti különbség megállapításához váltson a Vezérlőpult Dátum és idő tulajdonságai párbeszédpaneljének Időzóna lapjára.

Microsoft Dynamics CRM 3.0 Professional Edition for Service Providers ügyfél a Microsoft Office Outlook programhoz

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Fájl neveFájl verziószámaFájl méreteDátumIdő
Microsoft.crm.application.outlook.offlinesync.dll3.0.5745.103083 3042007. 01. 19.11:06

Microsoft Dynamics CRM 3.0 ügyfél a Microsoft Office Outlook programhoz

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Fájl neveFájl verziószámaFájl méreteDátumIdő
Microsoft.crm.application.outlook.offlinesync.dll3.0.5300.127880 7602006. 08. 28.13:42

Telepítési információ

Telepítse ezt a javítást azokon a hordozható ügyfélszámítógépeken, amelyeken futnak a Microsoft Dynamics CRM 3.0 vagy a Microsoft Dynamics CRM 3.0 Professional Edition for Service Providers rendszer ügyfélösszetevői.

Követelmények

A javítás alkalmazásának nincsenek előfeltételei vagy követelményei.

Eltávolítási információ

A javítás eltávolításához Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP vagy Microsoft Windows Server 2003 rendszert futtató számítógépen használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése párbeszédpaneljét.

A rendszergazdák a Spuninst.exe segédprogramot is használhatják a javítás eltávolításához Windows 2000, Windows XP vagy Windows Server 2003 rendszert futtató számítógépről. A Spuninst.exe segédprogram a következő mappában található:
%Windir%\$NTUninstallKB918108$\Spuninst
A Microsoft Tudásbázis következő számú cikkében bővebben olvashat a csomagtelepítő paramétereiről, a cikk megnyitásához kattintson a sorszámra:
832475 A Windows-szoftverfrissítések csomagtelepítőjének új szolgáltatásai

Kötelező újraindítás

Ha a rendszer felszólítja erre, akkor a javítás telepítése után indítsa újra a számítógépet.

Állapot

A Microsoft Dynamics CRM 3.0 1. frissítésgyűjteménye elhárítja ezt a problémát. A Microsoft Dynamics CRM 3.0 1. frissítésgyűjteménye azonban még nem érhető el a Microsoft Dynamics CRM 3.0 Professional Edition for Service Providers rendszerhez. Ezért telepítenie kell ezt a frissítést, ha a Microsoft Dynamics CRM 3.0 Professional Edition for Service Providers rendszert használja.

További információ a Microsoft Tudásbázis következő számú cikkében olvasható, a cikk megnyitásához kattintson a sorszámra:
922815 Megjelent a Microsoft Dynamics CRM 3.0 rendszer 1. frissítésgyűjteménye

További információ

Amennyiben a javítás telepítése után is észleli a tüneteknél ismertetett problémát, akkor kattintson a következő cikk sorszámára a Microsoft Tudásbázis cikkének megnyitásához:
916165A következő hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbál kapcsolat nélküli módra váltani az Outlook programhoz készült Microsoft Dynamics CRM-ügyfélprogram hordozható gépre szánt verziójában: „Nem sikerült a(z) <entitásnév> adatait áthelyezni a(z) saInsert művelettel, countRows=<sorszám>. Segítségért forduljon a rendszergazdához.”

Hivatkozások

A Microsoft Tudásbázis következő számú cikkeiben bővebben olvashat a Microsoft-szoftverfrissítések ismertetésében használt szakkifejezésekről és fogalmakról, a cikkek megnyitásához kattintson a megfelelő sorszámra:
824684 A Microsoft-szoftverfrissítések ismertetésében használt szakkifejezések és fogalmak áttekintése
887283 A Microsoft Business Solutions CRM szoftver javításainak és frissítéscsomagjainak elnevezési szabályai

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 918108 - Utolsó ellenőrzés: 2007. június 14. - Verziószám: 7.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Dynamics CRM 3.0 Professional Edition for Service Providers
 • Microsoft CRM 3.0
 • Microsoft CRM client for Microsoft Office Outlook a következő platformokon
  • Microsoft CRM 3.0
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbbug kbqfe kbpubtypekc kbmbsmigrate kbmbscustomization kbcrmv3cno KB918108
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com