FIX: Internet Explorer 6 wordt onverwacht afgesloten wanneer u een programma dat een webbrowserbesturingselement gebruikt uitvoert om door de IHTMLStyleSheetsCollection-interface

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 917772
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. U maakt een HTML-pagina. De pagina HTML-code verwijst naar een CSS-opmaakmodel. Eerste CSS style sheet gebruikt een@ importregel verwijst naar een tweede opmaakmodel. Tweede CSS style sheet gebruikt een@ importregel verwijst naar een derde opmaakmodel. U een programma uitvoert dat een webbrowserbesturingselement gebruikt doorloopt deIHTMLStyleSheetsCollectioninterface voor de HTML-pagina.

In dit scenario wordt Microsoft Internet Explorer 6 onverwacht gesloten. Daarnaast wordt een foutbericht dat op een Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2 lijkt)-computers:
Internet Explorer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Mshtml.dll6.0.2900.28823,056,12807 Apr 200604: 37

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Microsoft Internet Explorer 6 is.

Referenties

Voor meer informatie over de@ importregel, Ga naar de volgende website van Microsoft Developer Network (MSDN):
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms530768.aspx
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 917772 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbwinxpsp3fix kbie600fix kbHotfixServer kbqfe kbfix kbbug kbmt KB917772 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:917772

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com