Der opstod en fejl under åbning af Hjælp i Windows-baserede programmer: "Funktionen er ikke inkluderet" eller "Hjælp understøttes ikke"

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Når dette problem opstår, modtager du muligvis en af følgende fejlmeddelelser.

Udvid for at se hele fejlmeddelelsen
Skjul billedetUdvid billedet
Hjælpen til dette program blev oprettet i det Windows Hjælp-format, som blev brugt i tidligere versioner af Windows, og det understøttes ikke i Windows Vista.
Hjælpen til dette program blev oprettet i Windows Hjælp-format, som kræver en funktion, der ikke er inkluderet i denne version af Windows. Du kan dog hente et program, der gør det muligt at få vist Hjælp, der er oprettet i Windows Hjælp-format.
Hjælpen til dette program blev oprettet i Windows Hjælp-format, som kræver en funktion, der ikke er inkluderet i denne version af Windows. Du kan finde flere oplysninger på webstedet Microsoft Hjælp og support.

Skjul billedetUdvid billedet
Du kan løse dette problem ved at downloade og installere Windows Hjælp-programmet (WinHlp32.exe) til din version af Windows.Vigtige bemærkninger til download af dette program
  • Åbn linkene ved hjælp af Internet Explorer.
  • Hvis du får vist en meddelelse om, at validering er påkrævet, når du åbner downloadsiden, skal du klikke på Fortsæt og derefter følge vejledningen på skærmen.
  • Når du bliver bedt om at downloade filen, skal du vælge det filnavn, der indeholder "x64" til 64-bit versioner af Windows eller "x86" til 32-bit versioner af Windows. Brug følgende oplysninger om automatisk registrering til at foretage dit valg.
    Skjul billedetUdvid billedet

Du bruger i øjeblikket et 32-bit operativsystem.
    Skjul billedetUdvid billedet

Skjul billedetUdvid billedet

Du bruger i øjeblikket et 64-bit operativsystem.
    Skjul billedetUdvid billedet
  • Windows Hjælp-programmet understøttes ikke i Windows Server 2012 eller nyere versioner af Windows Server.
Hvis du støder på problemer, når du installerer WinHlp32.exe eller bruger Hjælp, kan du gå til afsnittet "Flere oplysninger".

Du kan finde flere oplysninger

Dette problem opstår, når Windows Hjælp bruger en tidligere version af Windows Hjælp-programmet (WinHlp32.exe) til at vise indhold.

Kendte problemer, der kan opstå, når du installerer WinHlp32.exe

Windows Update fejl 80070422

Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Fix it . Klik derefter på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Fix it.
Skjul billedetUdvid billedet
Løs problemet
Microsoft Fix it 50776
Skjul billedetUdvid billedet

Bemærk!
  • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet forekommer, kan du gemme løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre det på den pågældende computer.

Gå derefter til afsnittet "Fik du løst problemet?".

Løs dette problem manuelt
Skjul billedetUdvid billedet
Hvis fejlmeddelelsen Windows Update fejl 80070422 vises, når du er ved at downloade opdateringen WinHlp32.exe, kan det være nødvendigt at ændre indstillingerne for tjenesten Windows Update og derefter genstarte tjenesten. Det kan du gøre ved at benytte følgende fremgangsmåde:
  1. Klik på Start, og skriv Tjenester i feltet Start søgning eller Søg i programmer og filer.
  2. Dobbeltklik på Tjenster i programlisten. Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller bekræfte.
  3. Højreklik på tjenesten Windows Update, og klik derefter på Egenskaber.
  4. Klik på fanen Generelt, og kontroller, at Automatisk er valgt ud for Starttype.
  5. Kontroller, om tjenesten er startet ud for Tjenestestatus. Hvis den ikke er startet, skal du klikke på Start. Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller bekræfte.
  6. Klik på OK.

Fik du løst problemet?
  • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte Microsoft Support.
  • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen "Løs det for mig" eller sende os en e-mail.

Kendte problemer, der kan opstå, når du har installeret WinHlp32.exe

På nedenstående liste er angivet de funktionsregressioner, der kendes fra tidligere versioner af WinHlp32.exe. Følgende kendte problemer gælder kun for den version af WinHlp32.exe, som er beskrevet i denne artikel.
  • Makroer er deaktiveret

Som standard er følgende makroer deaktiveret i Windows Hjælp:
    • ExecFile
    • RegisterRoutine
    • ShellExecute
    • ShortCut
    • Generate
    • Test
    • ExecProgram
    Alle andre makroer i .hlp-filer fungerer dog på samme måde som i tidligere versioner. Så hvis en .hlp-fil, der er afhængig af disse makroer, åbnes, når du har installeret Windows Hjælp til Windows Vista eller Windows 7, Windows Server 2008 eller Windows Server 2008 R2, virker nogle af funktionerne i filen måske ikke korrekt. Hvis dette problem opstår, vises der muligvis følgende fejlmeddelelse:
    Der opstod et problem under kørsel af makroen. (1037)
    Hvis du skal bruge disse makroer, kan du slå dem til ved hjælp af gruppepolitikker eller i registreringsdatabasen, hvilket beskrives i afsnittet "Poster i registreringsdatabasen og gruppepolitikker for netværksadministratorer".
  • Der kan ikke opnås adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet

Du kan som standard ikke bruge WinHlp32.exe til at få adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet. Hvis du forsøger at åbne en fjernfil, modtager du følgende fejlmeddelelse:
    Denne Hjælp-fil kan ikke åbnes. Prøv at åbne Hjælp-filen igen. Hvis du stadig modtager denne meddelelse, kan du kopiere Hjælp-filen til et andet drev og prøve igen.
    Hvis du skal have adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet, kan du fjerne blokeringen af dem ved hjælp af gruppepolitikker eller i registreringsdatabasen, hvilket beskrives i afsnittet "Poster i registreringsdatabasen og gruppepolitikker for netværksadministratorer".
  • Ikke-interaktiv brugeradgang er blokeret

Adgang til .hlp-filer er blokeret af ikke-interaktive brugere, f.eks. systemprocesser. Brugeren får ikke vist en fejlmeddelelse, når denne fejl opstår.
  • Træk og slip-funktionen er deaktiveret

Understøttelse af træk og slip-funktionen i programmet er deaktiveret. Brugeren får ikke vist en fejlmeddelelse, når denne fejl opstår.
  • Afhængigheder af "Sådan anvendes Hjælp"-filer

Hjælp-filerne "Sådan anvendes Hjælp" er fjernet i Windows Vista og Windows Server 2008. Følgende filer er fjernet:
    • Windows.hlp
    • Winhlp32.hlp
    • Winhlp32.cnt
    • Winhelp.cnt
    • Nocntnt.cnt
    Bemærk!
    • Disse filer er ikke inkluderet i Windows 7 og Windows Server 2008 R2.
    • De .hlp-filer, der er afhængige af disse filer, returnerer måske en fejlmeddelelse, når du forsøger at åbne dem.

Sådan løser du kompatibilitetsproblemer, der vedrører WinHlp32.exe

Du kan bruge WinHlp32.exe til at få vist 32-bit Hjælp-filer. Denne version indeholder indstillinger for gruppepolitik og undernøgler i registreringsdatabasen, som kan bruges til at løse problemer med kompatibilitet. Indstillingerne for gruppepolitik og undernøglerne i registreringsdatabasen kan f.eks. bruges til at løse problemer, der vedrører makroer i .hlp-filer, og til at få adgang til .hlp-filer, som er gemt på et intranet. Men hvis brugere får vist Hjælp-filer fra en ukendt kilde, er computeren mere sårbar, hvis de aktiverer disse politikker eller disse indstillinger. Du skal derfor være forsigtig, når du beslutter dig for, om du vil implementere de løsninger på kompatibilitetsrelaterede problemer, der beskrives i dette afsnit.

Brug følgende spørgsmål til at finde ud af, om du skal installere WinHlp32.exe, og hvilke politikændringer og ændringer i registreringsdatabasen du vil foretage.
    Har du de programmer og den funktionalitet, der er berørt af at fjerne WinHlp32.exe?
    • Hvor mange programmer kræver WinHlp32.exe? Hvor mange programmer er berørt af funktionsændringerne? Hvor vigtige er disse programmer?
    • Hvor alvorlig er den fejlfunktion, der forårsages af ændringerne?

Hvad er dine sikkerhedskrav og sikkerhedsfunktioner?
    • Hvad er vigtigst: At du kan bruge WinHlp32.exe-funktionen, eller at du har den størst mulige sikkerhed?
    • Giver de eksterne sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. en lokal firewall eller firmafirewall, den nødvendige sikkerhed til, at du kan installere WinHlp32.exe og foretage de politikændringer og de ændringer i registreringsdatabasen, der beskrives i denne artikel?

Hvis du arbejder i en organisation, leverer din organisation så indhold i .hlp-format?
    • Kan du redigere programmet eller indholdet, så det ikke er nødvendigt at bruge funktionerne i WinHlp32.exe? Kan du f.eks. konvertere de hjælpetekster, der i øjeblikket er i .hlp-format, til et andet filformat, f.eks. .chm, .html eller .xml?
    • Gemmer din organisation .hlp-filer på et websted på et intranet? Kan du i stedet installere disse filer lokalt?

Sådan aktiverer du makroer på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe

Når du har installeret det WinHelp32.exe-program, som beskrives i denne artikel, er visse makroer deaktiveret. Du kan finde flere oplysninger om dette problem i afsnittet "Kendte problemer".

Denne artikel indeholder en trinvis beskrivelse af, hvordan du genaktiverer disse makroer ved at redigere en nøgle i registreringsdatabasen. Hvis din computer er i et administreret miljø, skal du ikke følge disse trin uden først at kontakte virksomhedens it-afdeling. It-afdelingen kan beslutte ikke at genaktivere makroerne eller at genaktivere dem ved hjælp af gruppepolitikker. It-afdelingen bør læse denne artikel i sin fulde længde, før der fortsættes.

Advarsel! Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan løse problemer, der skyldes ændringer i denne version af Windows Hjælp. Microsoft giver dog ingen specifikke anbefalinger om, hvilke nøgler og værdier i registreringsdatabasen, der er bedst egnet til netop dit miljø. Hvis du arbejder i et administreret miljø, er det virksomhedens it-afdeling, som bedst kan vurdere fordele og ulemper ved disse løsninger. Den sikreste fremgangsmåde er at undlade at bruge løsningerne i registreringsdatabasen.

Bemærk! Du skal være logget på computeren med en administratorkonto for at udføre trinnene i denne opgave. Når du bruger en administratorkonto, kan du foretage ændringer på computeren, som ikke kan foretages med nogen anden type brugerkonto.

Du skal kende adgangskoden for administratorkontoen på computeren for at kunne logge på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på din egen computer, er du sandsynligvis allerede logget på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på en computer på dit arbejde, skal du muligvis bede systemadministratoren om hjælp.

Hvis du vil aktivere makroer automatisk på en enkelt computer, skal du klikke på linket Løs problemet, klikke på Kør i dialogboksen Filoverførsel og derefter benytte fremgangsmåden i denne guide.
Skjul billedetUdvid billedet
Løs problemet
Microsoft Fix it 50105
Skjul billedetUdvid billedet

Bemærk! Denne løsning vedrører kun Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2. Hvis du bruger Windows 8 eller Windows 8.1, eller hvis du foretrækker at udføre trinnene manuelt, kan du finde oplysninger i afsnittet Aktivér makroer på en enkelt computer manuelt.

Bemærk! Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.

Bemærk! Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet forekommer, kan du gemme den automatiske programrettelse på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå nu til afsnittet "Fik du løst problemet?".

Aktivér makroer på en enkelt computer manuelt

Vigtigt! Følg trinnene i dette afsnit nøje. Der kan opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Før du redigerer registreringsdatabasen, skal du sikkerhedskopiere den med henblik på gendannelse i tilfælde af, at der opstår problemer.

Sådan aktiveres makroer på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe:
  1. Log på ved hjælp af en administratorkonto.
  2. Tryk på Windows-logotasten + R, skriv regedit, og klik derefter på OK.
    Skjul billedetUdvid billedet
    Tilladelsen Brugeradgangskontrol
    Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
  3. Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 32-bit versioner af Windows:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft

Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 64-bit versioner af Windows:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft
  4. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på Nøgle.
  5. Indtast WinHelp, og tryk derefter på Enter.
  6. Klik på tasten WinHelp.
  7. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på DWORD-værdi (32-bit).
  8. Indtast AllowProgrammaticMacros, og tryk derefter på Enter.
  9. Klik på Rediger i menuen Rediger.
  10. Skriv 1 i boksen Værdidata, klik på Hexadecimal i området Basis, og klik derefter på OK.
  11. Afslut Registreringseditor.
Gå nu til afsnittet "Fik du løst problemet?"

Fik du løst problemet?

• Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet blev løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke blev løst, kan du kontakte support.
  • Vi vil gerne have din feedback. Du kan give feedback eller rapportere problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen "Løs det for mig"" eller ved at sende os en mail.

Sådan fjerner du blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet, på en enkelt computer, når du har installeret WinHlp32.exe

Når du har installeret filen WinHelp32.exe, som beskrives i denne artikel, blokeres .hlp-filer, der er gemt på et intranet. Du kan finde flere oplysninger om dette problem i afsnittet "Kendte problemer".

Denne artikel indeholder en trinvis beskrivelse af, hvordan du fjerner blokeringen af disse .hlp-filer ved at redigere en nøgle i registreringsdatabasen. Hvis din computer er i et administreret miljø, skal du ikke følge disse trin uden først at kontakte virksomhedens it-afdeling. It-afdelingen kan beslutte ikke at genaktivere makroerne eller at genaktivere dem ved hjælp af gruppepolitikker.

Vigtigt! I denne artikel beskrives, hvordan du kan reducere sikkerhedsindstillingerne, eller hvordan du kan deaktivere sikkerhedsfunktioner på en computer. Du kan foretage disse ændringer for løse et bestemt problem. Før du foretager sådanne ændringer, bør du overveje de risici, der er forbundet med at implementere denne løsning i dit eget miljø. Hvis du implementerer denne løsning, bør du træffe passende ekstra forholdsregler for at beskytte computeren.

Advarsel! Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan løse problemer, der skyldes ændringer i denne version af Windows Hjælp. Microsoft giver dog ingen specifikke anbefalinger om, hvilke nøgler og værdier i registreringsdatabasen, der er bedst egnet til netop dit miljø. Hvis du arbejder i et administreret miljø, er det virksomhedens it-afdeling, som bedst kan vurdere fordele og ulemper ved disse løsninger. Den sikreste fremgangsmåde er at undlade at bruge løsningerne i registreringsdatabasen.

Bemærk! Du skal være logget på computeren med en administratorkonto for at udføre trinnene i denne opgave. Når du bruger en administratorkonto, kan du foretage ændringer på computeren, som ikke kan foretages med nogen anden type brugerkonto.

Du skal kende adgangskoden for administratorkontoen på computeren for at kunne logge på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på din egen computer, er du sandsynligvis allerede logget på som administrator. Hvis du vil udføre disse trin på en computer på dit arbejde, skal du muligvis bede systemadministratoren om hjælp.

Hvis du vil fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet, på en enkelt computer, skal du klikke på linket Løs problemet, klikke på Kør i dialogboksen Filoverførsel og derefter benytte fremgangsmåden i denne guide.
Skjul billedetUdvid billedet
Løs problemet
Microsoft Fix it 50237
Skjul billedetUdvid billedet

Bemærk!
  • Denne løsning vedrører kun Windows Vista, Windows 7 og Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2. Hvis du bruger Windows 8 eller Windows 8.1, eller hvis du foretrækker at udføre manuelle trin, kan du finde oplysninger i afsnittet Fjern manuelt blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet, på en enkelt computer.
  • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet forekommer, kan du gemme den automatiske programrettelse på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå nu til afsnittet Fik du løst problemet?.

Fjern manuelt blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet, på en enkelt computer

Vigtigt! Følg trinnene i dette afsnit nøje. Der kan opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Før du redigerer registreringsdatabasen, skal du sikkerhedskopiere den med henblik på gendannelse i tilfælde af, at der opstår problemer.

Sådan fjernes blokeringen af .hlp-filer, når du har installeret WinHelp32.exe:
  1. Log på ved hjælp af en administratorkonto.
  2. Tryk på Windows-logotasten + R, skriv regedit, og klik derefter på OK.
    Skjul billedetUdvid billedet
    Tilladelsen Brugeradgangskontrol
    Hvis du bliver bedt om at angive en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du skrive adgangskoden eller klikke på Fortsæt.
  3. Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 32-bit versioner af Windows:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft

Find og vælg følgende undernøgle i registreringsdatabasen på 64-bit versioner af Windows:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft
  4. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på Nøgle.
  5. Skriv WinHelp, og tryk derefter på Enter.
  6. Klik på tasten WinHelp.
  7. Peg på Ny i menuen Rediger, og klik derefter på DWORD-værdi (32-bit).
  8. Indtast AllowIntranetAccess, og tryk derefter på Enter.
  9. Klik på Rediger i menuen Rediger.
  10. Skriv 1 i boksen Værdidata, klik på Hexadecimal i området Basis, og klik derefter på OK.
  11. Afslut Registreringseditor.
Gå nu til afsnittet Fik du løst problemet?

Fik du løst problemet?

Undersøg, om problemet er løst. Hvis problemet blev løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke blev løst, kan du kontakte support.

Poster i registreringsdatabasen og gruppepolitikker for netværksadministratorer

Advarsel! Denne løsning kan gøre computere eller netværk mere sårbare over for angreb fra hackere eller skadelig software, f.eks. virus. Vi anbefaler ikke denne løsning, men vi giver disse oplysninger, så du selv kan vælge at implementere løsningen, som du vil. Brug af denne løsning sker på eget ansvar.

Advarsel! Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du kan løse problemer, der skyldes ændringer i denne version af Windows Hjælp. Microsoft giver dog ingen specifikke anbefalinger om, hvilke nøgler og værdier i registreringsdatabasen, der er bedst til din virksomhed. Virksomhedens it-afdeling kan bedst vurdere fordele og ulemper ved disse løsninger. Den sikreste fremgangsmåde er at undlade at bruge løsningerne i registreringsdatabasen.

WinHlp32.exe indeholder indstillinger for gruppepolitik og poster i registreringsdatabasen, du kan bruge til at løse to kendte problemer i denne version af Windows Hjælp. Ved hjælp af følgende indstillinger for gruppepolitik og poster i registreringsdatabasen kan netværksadministratorer og de enkelte brugere aktivere makroer igen og fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet. Der findes en indstilling for gruppepolitik til den lokale computer og en indstilling for gruppepolitik til den aktuelle bruger, som kan bruges som en løsning til de enkelte funktioner. Du kan også bruge en brugerindstilling i registreringsdatabasen til at håndtere til de enkelte funktioner.

Der gælder følgende prioritetsrækkefølge for de enkelte funktioner:
  • Gruppepolitik for den lokale computer
  • Gruppepolitik for den aktuelle bruger
  • Brugerindstilling i registreringsdatabasen
Hvis der ikke er angivet en politik for en funktion, og brugerindstillingen for registreringsdatabasen for funktionen ikke er angivet, virker funktionerne som beskrevet i afsnittet "Kendte problemer".

Vigtigt! I det følgende finder du en fremgangsmåde til redigering af registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i Windows
  • Sådan aktiveres makroer

Netværksadministratorer kan bruge indstillingen for gruppepolitikken Tillad programmakroer i WinHlp32.exe til at slå makroer til eller fra i .hlp-filer. Administratorer kan bruge GPMC (Group Policy Management Console) til at administrere denne indstilling for gruppepolitik. Du kan finde flere oplysninger om gruppepolitik i afsnittet Henvisninger.

Hvis hverken gruppepolitikken for den lokale computer eller gruppepolitikken for den aktuelle bruger er angivet for denne funktion, kan brugere redigere brugerindstillingen i registreringsdatabasen for denne funktion for at slå makroer til eller fra i .hlp-filer. Hvis brugere vil ændre denne indstilling, skal de først føje følgende nye undernøgle til registreringsdatabasen:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WinHelp
    Derefter skal brugere føje en DWORD-værdi, der kaldes AllowProgrammaticMacros, til denne undernøgle. Hvis værdien for AllowProgrammaticMacros er angivet til 1, slås makroerne til. Hvis værdien er angivet til 0, slås makroerne fra. Hvis denne værdi i registreringsdatabasen ikke findes, slås makroerne fra.
  • Sådan fjerner du blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet

Netværksadministratorer kan bruge indstillingen for gruppepolitikken Tillad, at WinHlp32.exe får adgang til .hlp-filer, der er gemt på et intranet til at fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på intranettet. Administratorer kan bruge GPMC til at administrere denne indstilling for gruppepolitik. Du kan finde flere oplysninger om gruppepolitik i afsnittet Henvisninger.

Hvis ingen af indstillingerne for gruppepolitik er angivet for denne funktion, kan brugere redigere brugerindstillingen i registreringsdatabasen for denne funktion for at blokere eller fjerne blokeringen af .hlp-filer, der er gemt på et intranet. Hvis brugere vil ændre denne indstilling, skal de først føje følgende nye undernøgle til registreringsdatabasen:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WinHelp
    Derefter skal brugere føje en DWORD-værdi, der kaldes AllowIntranetAccess, til denne undernøgle. Hvis værdien for AllowIntranetAccess er angivet til 1, er de .hlp-filer, der er gemt på et intranet, tilgængelige. Hvis værdien er angivet til 0, er de .hlp-filer, der er gemt på et intranet, blokeret. Hvis værdien i registreringsdatabasen ikke findes, er de .hlp-filer, der er gemt på et intranet, blokeret.

Leverandører af hjælpeindhold, som udgiver .hlp-filer

Fra og med Windows Vista er den ældre Hjælp-komponent (WinHlp32.exe) blevet erstattet med en ny Hjælp-komponent, som føjer mere funktionalitet til nyere versioner af Windows.

WinHlp32.exe-teknologien understøttes ikke i den aktuelle form i fremtidige versioner af Windows. Vi anbefaler derfor, at softwareudviklere ikke længere bruger Windows Hjælp-programmet. Softwareudviklere, der udgiver programmer, som anvender .hlp-filer, opfordres til at konvertere deres Hjælp-systemer til et andet Hjælp-filformat, f.eks. .chm, .html eller .xml. De skal også ændre opkaldene fra API'en WinHelp til den nye indholdskilde. Der findes flere værktøjer fra tredjepart, som softwareudviklere kan bruge til at konvertere Hjælp-indhold fra ét format til et andet.

Bemærk! Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2 indeholder stadig WinHelp.exe til 16-bit .hlp-filer. WinHelp.exe-programmet er en version af Windows Hjælp, der er beregnet til 16-bit .hlp-filer.

Referencer

Gruppepolitiksamling

Redigeringsprogram til gruppepolitik

Grundlæggende gruppepolitikværktøjer og -indstillinger

Om denne artikel

Artikel-id: 917607
Seneste redigering: 29. december 2014
Oplysningerne i denne artikel gælder:: Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro, Windows Server 2008 Standard, Windows Server 2008 Datacenter, Windows Server 2008 Enterprise, Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V, Windows Server 2008 Standard without Hyper-V, Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Business, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Starter, Windows Vista Business 64-bit edition, Windows Vista Home Premium 64-bit edition, Windows Vista Home Basic 64-bit edition, Windows Vista Ultimate 64-bit edition, Windows Vista Enterprise 64-bit edition, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Starter, Windows 7 Ultimate, Windows Server 2008 R2 Datacenter, Windows Server 2008 R2 Enterprise, Windows Server 2008 R2 Standard, Windows Web Server 2008 R2
Vil du give feedback i forbindelse med denne artikel?