A Word 2002 alkalmazáshoz 2006. július 11-én kiadott frissítés áttekintése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 917347 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft frissítést adott ki a Microsoft Word 2002 alkalmazáshoz. Jelen cikk a frissítés beszerzésével kapcsolatos információkat ismerteti. A cikk emellett ismerteti a frissítés telepítését követően esetlegesen jelentkező problémákat, és segítséget nyújt annak megállapításában, hogy a frissítés telepítve van-e.

BEVEZETÉS

A Microsoft Word 2002 jelen frissítése a Microsoft Office 2007 rendszerben bevezetett nyílt XML fájlformátummal történő fájlnyitási és fájlmentési műveletekkel kompatibilis keretrendszert tartalmazza.

További információ

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

A frissítésben található korábbi frissítések

A 917347. számú frissítés az alábbi, korábban kiadott frissítést tartalmazza:
917335 A Microsoft Word 2002 program biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. június 13.

Ismert problémák

A frissítés telepítése után esetlegesen előforduló ismert problémák

A 917347. számú frissítés telepítése után előfordulhat, hogy a korábban Microsoft Office Word 2007 alkalmazásban mentett fájl megnyitásakor a következő hibaüzenet jelenik meg:
Ezt fájlt a Microsoft Word korábbi verziójában hozták létre. Letölti a fájl használatához szükséges kompatibilitási csomagot?
Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
919026 Hibaüzenet jelenik meg Microsoft Office 2007 alkalmazásban létrehozott fájl megnyitásakor vagy mentésekor: „Letölti a fájl használatához szükséges kompatibilitási csomagot?” (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A 917347 jelű frissítés telepítése után a más RTF-szerkesztőkben létrehozott RTF-dokumentumok megnyithatók ugyan a Word alkalmazásban, de előfordulhat, hogy a képek hiányoznak belőlük.

Megjegyzés: A Microsoft megerősítette, hogy ez a jelenség egy probléma következménye, és jelenleg is tart a probléma vizsgálata.

A hiányzó képek problémája egyes esetekben megoldható a 917347 jelű frissítéssel nem frissített rendszereken. Az ehhez szükséges lépések:
  1. A Word 2002 alkalmazásban nyissa meg az érintett .rtf fájlt.
  2. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
  3. A Beállítások párbeszédpanelen kattintson a Kompatibilitás fülre, és a Dokumentumtípus legördülő listában jelölje ki a Microsoft Word 2002 elemet, végül kattintson az OK gombra.
  4. Mentse az .rtf fájlt.

Információ az eltávolításhoz

A frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy nem lehet eltávolítani a frissítést a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése ablakában. Ha többet szeretne tudni arról, hogy miként távolíthat el egyes Office-frissítéseket a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával, olvassa el a Microsoft Tudásbázis következő cikkét a cikk számára kattintva:
903771 Információ az Office-frissítések esetleges eltávolíthatatlanságáról (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Részletes tudnivalók a telepítéssel kapcsolatban

A frissítés beszerzése és telepítése

A 917347. számú frissítés a Microsoft letöltőközpontban található. A frissítés letöltéséhez, valamint a telepítési utasítások és a központi telepítési stratégiák megtekintéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=617D564F-FA34-4E8F-B1EC-0A0CF0326C52

Miként állapítható meg, hogy telepítve van-e a frissítés?

A 917347. számú frissítésben található fájlt, illetve annak verziószámát megtalálhatja az alábbi táblázatban.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FájlnévVerzió
Winword.exe10.0.6804.0
Ha a táblázatban felsorolt fájlok újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a frissítést. A számítógépre telepített Office XP programcsomag verziószámának megállapításáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
291331 Az Office XP verziószámának megállapítása

MSP-fájlokkal kapcsolatos információ rendszergazdáknak

A 917347. számú frissítés egy teljes fájlokat tartalmazó Microsoft Windows Installer-fájl (.msp), mely egy önkicsomagoló futtatható fájlba csomagolva szerezhető be. A frissítés a következő .msp fájlt tartalmazza:
Winwordff.msp

Parancssori eszközök meghatározott összetevők újratelepítéséhez rendszergazdák számára

Ha frissíti a felügyeleti telepítési pontot, valamint újból gyorsítótárba helyezi és az ügyfélszámítógépeken újratelepíti a Word 2002 programot, a parancssorban megadhatja a REINSTALL=[szolgáltatáslista] paramétert. E tulajdonság segítségével meghatározható, hogy újra kívánja-e telepíteni a Word 2002 egyes összetevőit a felügyeleti lemezképből. A 917347-es számú frissítés esetében a [szolgáltatáslista] értéke a következő:
WORDFiles
A REINSTALL=ALL paraméter használatával a Microsoft Office valamennyi összetevőjét is újratelepítheti az ügyfélszámítógépen.

Az Office Admin Update Center for Office IT Professionals webhely az Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti javításokat és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhelyről a Microsoft webhelyének következő oldalán talál további információt:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 917347 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 28. - Verziószám: 3.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbdownload kbbug kbfix kbqfe kbconversion kbupdate kbpubtypekc kbopenfile kbsavefile atdownload kbexpertisebeginner KB917347
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com