MS06-037: Beveiligingslekken in Microsoft Excel kunnen uitvoering van externe code mogelijk maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 917285 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Microsoft heeft beveiligingsbulletin MS06-037 uitgebracht. Dit beveiligingsbulletin bevat alle relevante informatie over de beveiligingsupdate. In het bulletin vindt u ook bestandsmanifestgegevens en implementatieopties. Als u het volledige beveiligingsbulletin wilt lezen, gaat u naar de volgende Microsoft-websites:

Meer informatie

Problemen die worden opgelost met de beveiligingsupdate

Naast de problemen die in het beveiligingsbulletin worden beschreven, worden met deze beveiligingsupdate problemen opgelost die worden beschreven in de volgende Microsoft Knowledge Base-artikelen:
  • 918419Beschrijving van de beveiligingsupdate voor Microsoft Office Excel 2003: 11 juli 2006
  • 918420Beschrijving van de beveiligingsupdate voor Microsoft Excel 2002: 11 juli 2006
  • 918424Beschrijving van de beveiligingsupdate voor Microsoft Excel 2000: 11 juli 2006
  • 918425Beschrijving van de beveiligingsupdate voor Microsoft Office Excel 2003 Viewer: 11 juli 2006

Eigenschappen

Artikel ID: 917285 - Laatste beoordeling: vrijdag 16 januari 2015 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Office Excel Viewer 2003
  • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
  • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
  • Microsoft Excel 2004 for Mac
  • Microsoft Excel X voor Mac
Trefwoorden:
kbnosurvey kbarchive kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbwinxppresp2fix kbbug kbfix kbwinserv2003presp1fix kbwin2000presp5fix kbwinnt400presp7fix kbpubtypekc KB917285