A Windows tartalomvédelmi szolgáltatások Service Pack 2 szervizcsomaggal frissített ügyfélprogramjának beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 917275 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Ez a cikk a Windows tartalomvédelmi szolgáltatások Service Pack 2 szervizcsomaggal frissített ügyfélprogramjának (RMS SP2) új szolgáltatásait ismerteti. A cikk az RMS ügyfélprogramjának beszerzését segítő hivatkozásokat is tartalmaz.

További információ

A Microsoft Windows Server 2003 operációsrendszer-család tartalomvédelmi szolgáltatásai segítséget nyújtanak a digitális tartalmak védelmében. Digitális tartalmak például a bizalmas webes tartalmak, dokumentumok és e-mailek. A felhasználók megadhatják, hogy ki nyithatja meg, olvashatja, módosíthatja és terjesztheti az adott tartalmat. A szervezetek létrehozhatnak a házirendek betartását biztosító engedélyházirendeket. A felhasználók alkalmazhatják ezeket a házirendeket a tartalomra.

Új szolgáltatások

Az RMS SP2 az alábbi szolgáltatásokat támogatja:

A Microsoft SQL Server 2005 natív támogatása

Az RMS korábbi kiadásaiban kerülő megoldásra volt szükség az RMS és az SQL Server 2005 együttes használatához. A kerülő megoldásról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkéből tájékozódhat:
913372 A Windows tartalomvédelmi szolgáltatások (RMS) kiszolgálója nem ad ki jogosultságfiók-tanúsítványokat az SQL Server 2005 szolgáltatásban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az RMS SP2 szervizcsomagja javítja ezt a hibát.

A Microsoft Office SharePoint Server 2007 támogatása

Az Office SharePoint Server 2007 dokumentumtára az Office SharePoint Server 2007 jogosultságai alapján automatikusan alkalmazza az RMS engedélyeit a dokumentumokra azok letöltésekor. Ehhez telepíteni kell az RMS SP2 ügyfelet az Office SharePoint Server 2007-alapú kiszolgálóra. Nem ajánlott az RMS SP2 szolgáltatást és az Office SharePoint Server 2007 programot ugyanazon számítógépre telepíteni.

A naplózási adatbázisba küldött üzenetek nagyobb biztonsága

Ebben a kiadásban az RMS-kiszolgálókról az RMS naplózási adatbázisába küldött Message Queuing-üzenetek mindegyike digitálisan alá van írva.

Nagyobb kiszolgálói kötegméretek

Ebben a kiadásban egy RMS-kompatibilis alkalmazás többfelhasználós licenceket is letölthet több felhasználói fiók számára az RMS-kiszolgálóra küldött egyetlen licenckéréssel. Ezzel növelhető a teljesítmény, mert nem szükséges több licenckérést küldeni ugyanazon jogvédett tartalomhoz.

Jobb csoportkibontás több erdő esetén

Ebben a kiadásban a több erdőt érintő RMS-csoportok kibontása az RMS-kiszolgálón futó ASP.NET webszolgáltatáshoz küldött SOAP-kéréssel történik. Az RMS eszközről a Microsoft alábbi weblapján tájékozódhat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=68637

Letöltési információk

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:

Microsoft Windows tartalomvédelmi szolgáltatások Service Pack 2 szervizcsomaggal frissített ügyfélprogramja – x86

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsRightsManagementServicesSP2-KB917275-Client-ENU.exe csomag letöltése

Microsoft Windows tartalomvédelmi szolgáltatások Service Pack 2 szervizcsomaggal frissített ügyfélprogramja – x64 kiadás

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsRightsManagementServicesSP2-KB917275-Client-ENU.exe csomag letöltése

Microsoft Windows tartalomvédelmi szolgáltatások Service Pack 2 szervizcsomaggal frissített ügyfélprogramja – IA-64 kiadás

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsRightsManagementServicesSP2-KB917275-Client-ENU.exe csomag letöltése

Kiadás dátuma: 2006. október 31.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 917275 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 6. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows Rights Management Services (RMS) for Windows Server 2003
Kulcsszavak: 
kbqfe atdownload kbexpertiseinter KB917275
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com