FIX: IntelliSense werkt niet wanneer u de MMC-module voor ASP.NET of beheerprogramma voor websites toevoegen aan een bestaand Web.config-bestand een.ASP .NET Framework 2.0.NET-website

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 917238 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. U toevoegen een bestaand bestand Web.config aan Microsoft.ASP .NET Framework 2.0.NET-website. U gebruikt de module MMC (Microsoft Management Console) voor ASP.NET of het beheerprogramma de bestand toevoegen. Open het bestand Web.config in Microsoft Visual Studio 2005. In dit geval werkt Microsoft IntelliSense niet.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de MMC-module voor ASP.NET en het beheerprogramma een schemaverwijzing toevoegen aan het bestand Web.config wanneer u een bestaand Web.config-bestand aan een ASP toevoegt.NET-project.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende Microsoft.NET Framework 2.0 servicepack waarin deze hotfix.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

U hebt Microsoft Visual Studio 2005 en Microsoft.NET Framework 2.0 clienthulpprogramma's voordat u deze hotfix toepast.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
AspNetMMCExt.dll2.0.50727.92503,80827 Maart 200610: 26
WebAdminPage.cs48,63727 Maart 200610: 26

Workaround

Dit probleem als volgt:
  1. Open het bestand Web.config.
  2. Zoek de volgende regel code:
    <configuration xmlns="http://schemas.microsoft.com/.NetConfiguration/v2.0">
  3. De code in stap 2 wordt vervangen door de volgende regel code:
    <configuration>

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Bezoek de volgende websites van Microsoft Developer Network (MSDN) voor meer informatie:
Overzicht van het beheerprogramma website
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/yy40ytx0.aspx
MMC-module voor ASP.NET
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms186189.aspx
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 917238 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 januari 2015 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 2.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbfix kbbug kbHotfixServer kbqfe kbmt KB917238 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:917238

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com