ID articol: 916281 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS06-021. Buletinul de securitate conține toate informațiile relevante referitoare la actualizarea de securitate. Aceste informații includ informații din fișierele manifest și opțiuni de implementare. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați următoarele site-uri Web Microsoft: Note
 • Controale care cer aprobare înainte de încărcare
  Notă Această problemă apare pe site-urile Web care nu utilizează tehnicile recomandate. Problema se rezolvă prin utilizarea tehnicilor descrise pe următorul site Web Microsoft:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
  Când anumite controale sunt încărcate pe o pagină Web, ele nu sunt mascate corect de funcționalitatea acestei actualizări. Aceste controale includ controale care sunt utilizate în Macromedia Shockwave Director, în Apple QuickTime Player și în Virtools Web Player. Când Windows determină că un control nu este activ, sistemul notifică utilizatorul înainte de încărcarea controlului.
 • Programe Siebel care utilizează controale ActiveX
  Actualizarea 912945 afectează toți clienții cu interactivitate înaltă Siebel 7. După ce aplicați această actualizare, trebuie să faceți clic de mai multe ori pentru a interacționa cu programul Siebel, o dată pentru fiecare control ActiveX din program. Siebel lucrează împreună cu Microsoft pentru a găsi o soluție. Se așteaptă lansarea unei actualizări pentru produsele Siebel în primăvara lui 2006. Pentru mai multe informații despre actualizările produselor Siebel, vizitați următorul site Web de asistență Siebel:
  https://ebusiness.siebel.com/supportweb/
  Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informați de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.
 • Controale ActiveX care utilizează Java Platform, Standard Edition 1.3 sau Standard Edition 1.4
  După ce faceți clic pe un control aplet ActiveX într-un program care execută controlul aplet prin utilizarea Java Platform, Standard Edition (J2SE) 1.3 sau J2SE 1.4, focalizarea nu se deplasează la controlul aplet. Trebuie să faceți clic pe controla din nou pentru a se stabili focalizarea. Comportamentul focalizării funcționează corect în J2SE 1.5. Pentru a obține cea mai recentă versiune de J2SE, vizitați următorul site Web Sun Microsystems, Inc.:
  http://java.sun.com/j2se
  Pentru tehnici care pot fi utilizate pentru a asigura funcționarea controalelor ActiveX fără intervenția utilizatorului, vizitați următorul site Web Microsoft:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
 • Actualizarea de securitate cumulativă 910620 include remedierile de securitate care sunt descrise în buletinul de securitate MS06-004
  Pachetul de securitate include de asemenea remedierile rapide pentru Microsoft Internet Explorer emise după lansarea buletinului de securitate MS04-004 și a buletinului de securitate MS04-038.
 • Dacă pachetul de securitate 873377, pachetul de securitate 889669 sau o remediere rapidă pentru Internet Explorer emisă după lansarea buletinului de securitate MS04-038 nu sunt instalate și dacă doriți să instalați remedierile rapide incluse în pachetul de securitate 896727, trebuie să urmați instrucțiunile articolului 897225 din Baza de cunoștințe Microsoft. În caz contrar, toate remedierile Internet Explorer pe care le-ați instalat vor fi eliminate.
  897225 Cum se instalează remedierile incluse în actualizările cumulative de securitate pentru Internet Explorer 6 Service Pack 1 (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Problema de performanță este rezolvată
  Uneori, când o pagină conține multe controale ActiveX care necesită activare, redarea paginii se poate produce semnificativ mai lent. Problema este rezolvată și a fost soluționată în actualizarea cumulativă Internet Explorer 916281.
 • Problema cu controalele Microsoft .NET este rezolvată
  S-au raportat încălcări de acces în paginile care includ controale .NET WinForms. Problema este rezolvată și este soluționată în actualizarea cumulativă Internet Explorer 916281.
 • Când deschideți fișiere PDF utilizând URL-uri HTTPS, se afișează caseta de dialog de avertisment de securitate pentru conținut amestecat.
  Problema de performanță este rezolvată. Uneori, după ce aplicați actualizarea 912945, se afișează un dialog de avertizare de securitate atunci când se afișează conținut amestecat. Această problemă apare când deschideți un fișier PDF utilizând URL-uri HTTPS. Problema este rezolvată în actualizarea cumulativă Internet Explorer 916281.
 • Internet Explorer nu activează controalele ActiveX care sunt inserate dinamic într-o pagină HTML printr-un comportament binar
  Problema de performanță este rezolvată. După ce aplicați actualizarea de securitate 912812 (MS06-013), Internet Explorer nu activează controalele ActiveX care sunt inserate dinamic într-o pagină HTML printr-un comportament binar Problema este rezolvată în actualizarea cumulativă Internet Explorer 916281. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  917783 REMEDIERE: Internet Explorer nu activează controalele ActiveX care sunt inserate dinamic într-o pagină HTML printr-un comportament binar după ce instalați actualizarea de securitate MS06-013 (articolul poate să fie în limba engleză)

Actualizările incluse în toate pachetele de actualizare de securitate 910620

 • 896156 REMEDIERE: Este posibil ca Internet Explorer 6 să nu mai răspundă și să primiți un mesaj de eroare când eliminați dinamic un element HTML dintr-o pagină Web (articolul poate să fie în limba engleză)
 • 917772 Internet Explorer 6 se închide neașteptat când executați un program care utilizează un control browser Web pentru a parcurge interfața IHTMLStyleSheetsCollection (articolul poate să fie în limba engleză)
 • 905498 REMEDIERE: Evenimentul onbeforeunload se produce neașteptat când vizualizați o pagină Web în Internet Explorer 6 pe un computer având instalat Windows XP Service Pack 2 sau Windows Server 2003 Service Pack 1 (articolul poate să fie în limba engleză)
Probleme cunoscute
 • După ce instalați această actualizare de securitate, aplicațiile Web care se bazează pe scripturi în paginile lor se pot opri anormal din cauza unei vulnerabilități în JScript. Această problemă a fost rezolvată. Remedierea este inclusă în cea mai recentă actualizare JScript. Pentru mai multe informații despre această actualizare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  917344 MS06-023: Elemente vulnerabile din JScript Microsoft pot permite executarea de cod la distanță (articolul poate să fie în limba engleză)
 • În Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) și în Microsoft Windows Server 2003 cu Service Pack 1, elementul Adăugare sau eliminare programe (Adăugare sau eliminare programe) din Panou de control listează actualizări software. Adăugare sau eliminare programe (Adăugare sau eliminare programe) listează actualizări software sub numele produsului la care se aplică actualizările. În Windows XP cu Service Pack 2, Adăugare sau eliminare programe listează această actualizare sub Windows XP - Actualizări software. În Windows XP cu Service Pack 2, Adăugare sau eliminare programe nu afișează informații de tip „Instalat pe” pentru această actualizare. Prin urmare, această actualizare nu apare în ordinea instalării. În schimb, această actualizare apare în capul listei Windows XP – Actualizări software.
 • După ce instalați această actualizare de securitate, capitolele din unele DVD-uri WMV HD (Windows Media High Definition Video) nu se pot reda când faceți clic pe acestea în Microsoft Windows Media Player. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  884487 Windows Media Player nu poate reda un capitol când se face clic în unele discuri WMV HD DVD (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru informații suplimentare despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909889 Controalele ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • O pagină Web care conține un control ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  909738 O pagină Web care conține un control particularizat ActiveX nu se încarcă în mod corect în Internet Explorer datorită unor modificări majore de apărare introduse în actualizarea de securitate cumulativă 896688 (MS05-052) (articolul poate să fie în limba engleză)
 • Utilizarea apelativelor nu mai este acceptată în Internet Explorer. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  906294 Utilizarea apelativelor nu mai este acceptată în Internet Explorer după instalarea actualizărilor de securitate furnizate de actualizarea de securitate cumulativă 896727 (MS05-038) (articolul poate să fie în limba engleză)
Produsele producătorilor terți prezentate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în nici un fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 916281 - Ultima examinare: 3 decembrie 2007 - Revizie: 3.3
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows XP for Itanium-based Systems Version 2003
 • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium)
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2002
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Service Pack 4
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
 • Microsoft Windows Millennium Edition
 • Microsoft Windows 98 Second Edition
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 SP4
Cuvinte cheie: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbwinnt400presp7fix kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbwinserv2003presp1fix KB916281

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com