Cikk azonosítója: 916281 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-021-es biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A közlemény teljes szövege a Microsoft webhelyének alábbi lapjain tekinthető meg: Megjegyzések
 • A betöltés előtt megerősítést kérő vezérlők
  Megjegyzés: A hiba olyan webhelyeken fordulhat elő, ahol nem a javasolt módszert használják. A probléma megoldásához használja az alábbi webhelyen ismertetett módszereket:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
  Amikor bizonyos vezérlők betöltődnek egy weblapon, a vezérlők elrejtése a frissítés működése miatt nem megfelelő. Ezek a vezérlők a Macromedia Shockwave Director, az Apple QuickTime Player és a Virtools Web Player alkalmazásban használt vezérlők. Amikor a Windows megállapítja, hogy egy vezérlő inaktív, a rendszer a vezérlő betöltését megelőzően megkérdezi a felhasználót.
 • ActiveX-vezérlőket használó Siebel programok
  A 912945-ös frissítés az összes, Siebel 7 High Interactive szolgáltatást használó ügyfelet érinti. A frissítés telepítése után a rendszer több alkalommal is kéri a Siebel programmal való együttműködés jóváhagyását – a program által használt összes ActiveX-vezérlő esetében. A Siebel cég és a Microsoft már dolgozik a probléma megoldásán, és várhatóan 2006 tavaszán megjelenik a Siebel-termékfrissítés. A Siebel-termékfrissítésekről további információt a Siebel cég terméktámogatási webhelyén talál:
  https://ebusiness.siebel.com/supportweb/
  A Microsoft a harmadik felek elérhetőségi adatait csak a műszaki támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi adatok értesítés nélkül változhatnak, és pontosságukat a Microsoft nem garantálja.
 • A Java platform Standard Edition 1.3-as vagy Standard Edition 1.4-es verzióját használó ActiveX-vezérlők
  Ha a vezérlő futtatásához a Java platform Standard Edition (J2SE) 1.3-as vagy J2SE 1.4-es verzióját használó programban egy ActiveX-vezérlőre kattint, a vezérlő nem lesz kijelölve. A kijelöléshez kattintson ismét a vezérlőre. A J2SE 1.5-ös verziójában a kijelölés már megfelelően működik. A J2SE legújabb verziójának beszerzéséhez keresse fel a Sun Microsystems, Inc. webhelyének következő oldalát:
  http://java.sun.com/j2se
  Ha olyan módszereket szeretne megismerni, amelyekkel megállapíthatja, hogy az ActiveX-vezérlők felhasználói beavatkozás nélkül is működnek-e, látogassa meg a Microsoft alábbi webhelyét:
  http://msdn.microsoft.com/ieupdate
 • A 910620-as összesítő biztonsági frissítés olyan összesítő biztonsági javításokat tartalmaz, amelyek dokumentációja az MS06-004-es biztonsági közleményben található.
  Az összesítő frissítés olyan gyorsjavításokat is tartalmaz a Microsoft Internet Explorer programhoz, amelyeket az MS04-004-es és az MS04-038-as biztonsági közlemény után adtak ki.
 • Ha számítógépén nincs telepítve a 873377-es vagy a 889669-es összesítő frissítés, vagy az Internet Explorer programhoz az MS04-038-as biztonsági közlemény óta közzétett gyorsjavítások valamelyike, és ha szeretné telepíteni a 896727-es összesítő frissítésben foglalt gyorsjavításokat, akkor a Microsoft Tudásbázis 897225-ös cikkében leírtak szerint járjon el. Máskülönben a frissítés az Internet Explorer összes eddig telepített gyorsjavítását eltávolítja.
  897225 Az Internet Explorer 6 Service Pack 1 böngészőhöz kiadott összesített biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítése
 • Megoldódott a teljesítménnyel kapcsolatos probléma
  Ha egy adott lap nagyszámú aktiválandó ActiveX-vezérlőt tartalmaz, a lap beolvasása lényegesen lassabb lehet. Ezt a problémát az Internet Explorer 916281-es összesítő frissítése orvosolja.
 • Megoldódott a Microsoft .NET-alapú vezérlőkkel kapcsolatos probléma
  A .NET-alapú WinForms vezérlőket tartalmazó lapokkal kapcsolatban hozzáférés-megsértési problémákat jeleztek korábban. Ezt a problémát az Internet Explorer 916281-es összesítő frissítése orvosolja.
 • Vegyes tartalom okozta biztonsági problémára figyelmeztető üzenet jelenik meg PDF-fájlok HTTPS kezdetű URL-címekről történő megnyitásakor
  Ez a probléma megoldódott. A 912945-ös frissítés telepítése után bizonyos esetekben továbbra is megjelenik egy biztonsági üzenetet tartalmazó párbeszédpanel a vegyes tartalom megtekintésekor. A probléma akkor lép fel, ha a felhasználó HTTPS kezdetű URL-címről próbál megnyitni egy PDF-fájlt. Ezzel a problémával az Internet Explorer 916281-es összesítő frissítése foglalkozik.
 • Az Internet Explorer nem engedélyez olyan ActiveX-vezérlőket, amelyeket bináris viselkedés által dinamikusan szúrtak HTML-oldalba.
  Ez a probléma megoldódott. Miután a 912812 (MS06-013) számú biztonsági frissítést telepítette, az Internet Explorer nem engedélyez olyan ActiveX-vezérlőket, amelyeket bináris viselkedés által dinamikusan szúrtak HTML-oldalba.Ezzel a problémával az Internet Explorer 916281-es összesítő frissítése foglalkozik. A problémáról további információt a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében talál:
  917783 Javítás: Miután a 912812 (MS06-013) számú biztonsági frissítést telepítette, az Internet Explorer nem engedélyez olyan ActiveX-vezérlőket, amelyeket bináris viselkedés által dinamikusan szúrtak HTML-oldalba. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A 910620-as biztonságifrissítés-csomagokban megtalálható frissítések

 • 896156 Javítás: Az Internet Explorer 6 lefagyhat és hibaüzenetet jeleníthet meg, amikor a felhasználó egy weblapról dinamikusan eltávolít egy HTML-elemet (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 917772 Az Internet Explorer 6 váratlanul kilép, ha a felhasználó olyan programot futtat, amely webböngésző-vezérlőt használ az IHTMLStyleSheetsCollection felületen keresztüli iteráláshoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 905498 Javítás: A rendszer váratlanul végrehajtja az onbeforeunload eseményt, ha a felhasználó weblapot jelenít meg az Internet Explorer 6 programban olyan számítógépen, amelyen telepítve van a Windows XP Service Pack 2 vagy a Windows Server 2003 Service Pack 1 szervizcsomag (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Ismert problémák
 • A biztonsági frissítés telepítése után a lapjaikon parancsfájlokat futtató webalkalmazások esetleg nem működnek, mert a JScript-adatok biztonsági rést tartalmaznak. A problémát már megoldotta a Microsoft. A javítást a legutóbbi JScript-frissítés tartalmazza. A frissítésről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  917344 MS06-023: A Microsoft JScript program biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé
 • A Microsoft Windows XP Service Pack 2 és a Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 rendszerben a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése ablaka megjeleníti a szoftverfrissítések listáját. A Programok telepítése és törlése listában a szoftverfrissítések az általuk frissített termék neve alatt jelennek meg. A Windows XP Service Pack 2 rendszerben a Programok telepítése és törlése ablak a Windows XP – szoftverfrissítések kategóriában jeleníti meg ezt a frissítést. A Windows XP Service Pack 2 rendszerben a Programok telepítése és törlése ablak nem jeleníti meg az ehhez a frissítéshez tartozó Telepítve értéket, ennélfogva ez a frissítés nem a telepítési sorrendnek megfelelően, hanem a Windows XP – szoftverfrissítések lista első helyén szerepel.
 • A biztonsági frissítés telepítését követően egyes Windows Media High Definition Video (WMV HD) formátumú DVD-ken bizonyos fejezetek nem jeleníthetők meg kattintással a Microsoft Windows Media Player programban. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  884487 A Windows Media Player egyes WMV HD DVD-lemezeknél a fejezetekre kattintva azokat nem játssza le
 • Az Internet Explorer programban az ActiveX-vezérlők esetleg nem töltődnek be a vártnak megfelelően. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  909889 A 896688. számú összesítő biztonsági frissítés (MS05-052) által végrehajtott mélyreható védelmi jellegű módosítások miatt az ActiveX-vezérlők esetleg nem a vártnak megfelelően töltődnek be az Internet Explorer programban
 • Az ActiveX-vezérlőt tartalmazó weblapok esetleg nem töltődnek be a vártnak megfelelően az Internet Explorer programban. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  909738 A 896688. számú összesítő biztonsági frissítés (MS05-052) által végrehajtott mélyreható védelmi jellegű módosítások miatt az egyéni ActiveX-vezérlőt tartalmazó weblapok esetleg nem a vártnak megfelelően töltődnek be az Internet Explorer programban
 • Az Internet Explorer program már nem támogatja a monikerek használatát. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  906294 A 896727. számú összesített biztonsági frissítés (MS05-038) telepítése után az Internet Explorer program nem támogatja a monikerek használatát
A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 916281 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 3. - Verziószám: 3.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium) 2003
 • Microsoft Windows XP Professional 64-Bit Edition (Itanium)
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2002
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
 • Microsoft Windows 2000 Professional SP4
 • Microsoft Windows 2000 Server SP4
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server SP4
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
 • Microsoft Windows Millennium Edition
 • Microsoft Windows 98 Second Edition
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 SP4
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbwinnt400presp7fix kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbwinserv2003presp1fix KB916281
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com