Korjaus: Ali-ikkuna saattaa avautua koko näytön levyisenä, kun Internet Explorer 6 SP1:ssä käytetään Window.Open-menetelmää ja määritetään näytön leveyttä suurempi ikkunan leveys

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 915113 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tärkeää Tässä artikkelissa käsitellään rekisterin muokkaamista. Muista varmuuskopioida rekisteri ennen sen muokkaamista. Varmista, että osaat palauttaa rekisterin, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta, palauttamisesta ja muokkaamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
256986 Microsoft Windowsin rekisterin kuvaus
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Oletetaan seuraava skenaario. Avaat ali-ikkunan Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1:ssä (SP1) Window.Open-menetelmän avulla. Window.Open-menetelmän kutsu määrittää ikkunan leveyden, joka on koko näytön leveyttä suurempi. Tässä tilanteessa ali-ikkuna saattaa avautua koko näytön levyisenä.

Tämä ongelma ilmenee kumulatiivisen tietoturvapäivityksen MS05-038 asentamisen jälkeen. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
896727 MS05-038: Internet Explorerin kumulatiivinen tietoturvapäivitys

Ratkaisu

Tuettu korjaustiedosto on nyt saatavana Microsoftilta, mutta se on tarkoitettu vain tässä artikkelissa kuvatun ongelman ratkaisemiseen. Asenna se vain järjestelmiin, joissa on tämä tietty ongelma.

Voit ratkaista ongelman hankkimalla korjaustiedoston Microsoftin tuotetuesta. Luettelo Microsoftin tuotetukipalveluiden puhelinnumeroista ja tietoja tuen kustannuksista on seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Joissakin erityistapauksissa tuen käytön tavallisia kustannuksia ei peritä, mikäli Microsoftin tukihenkilö toteaa, että tietty päivitys ratkaisee ongelman. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity kyseessä olevaan päivitykseen.

Tämän korjaustiedoston englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
TiedostonimiTiedoston versioTiedoston kokoPäiväysAika
Browseui.dll6.0.2800.18071,017,8561.3.200621:52

Enemmän tietoa

Varoitus Vakavia ongelmia saattaa ilmetä, jos muokkaat rekisteriä virheellisesti Rekisterieditorilla tai jollakin muulla tavalla. Näiden ongelmien ilmetessä saatat joutua asentamaan käyttöjärjestelmäsi uudelleen. Microsoft ei takaa, että nämä ongelmat voidaan ratkaista. Muokkaat rekisteriä omalla vastuulla.

Tämän korjauksen ottaminen käyttöön edellyttää rekisteriavaimen muokkaamista. Voit muokata rekisteriavainta seuraavasti:
 1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita regedit ja valitse sitten OK.
 2. Etsi seuraava rekisterin aliavain ja napsauta sitä:
  HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl
 3. Valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten Avain.
 4. Kirjoita FEATURE_WINDOW_DEFWINDOWPROCSIZING ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 5. Napsauta FEATURE_WINDOW_DEFWINDOWPROCSIZING-avainta hiiren kakkospainikkeella, valitse Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo.
 6. Kirjoita iexplore.exe ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 7. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa iexplore.exe-merkintää hiiren kakkospainikkeella, valitse Muokkaa, kirjoita Arvon data -ruutuun 0 ja valitse sitten OK.
 8. Sulje Rekisterieditori valitsemalla Tiedosto-valikosta Lopeta.

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1:ssä.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 915113 - Viimeisin tarkistus: 7. helmikuuta 2007 - Versio: 3.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Hakusanat: 
kbtshoot kbfix kbbug kbmsccsearch kbpubtypekc KB915113

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com